Reclamă

Ce dezvăluie forma ochilor despre tine

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Oamenii pot afla informații personale depre tine doar privindu-te în ochi, pentru că aceștia spun foarte expresivi și sugestivi. Dacă până acum te-a preocupat doar machiajul ochilor și nu te-ai întrebat ce află oamenii despre tine în urma contactului vizual, este momentul să știi ce dezvăluie forma ochilor despre personalitatea ta.

Publicat: 6 februarie 2021, 8:05

Citirea feței (mien shiang sau mien xiang, pronunțată „myen-shung”) este o practică apărută în China în urmă cu aproape 3.000 de ani. Inițial, această artă a fost practicată de vindecătorii călugări taoisti potrivit Women Working. Ei credeau că fața cuiva ar putea dezvălui multe despre starea sănătății și a ochilor lor, despre gândurile lor profunde și trăsăturile de personalitate mai puțin evidente. Deci, ce dezvăluie forma ochilor despre tine?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ochii alună

Dacă ochii tăi au această formă, ești născută pentru artă sau orice alt domeniu care presupune creativitate. Ești extrem de pasională, loială și stabilă în orice tip de relație.

Ești o persoană care inspiră încredere și faci față cu brio atât rolului de ascultător, cât și celui de sfătuitor. Vigilentă și gânditoare, uneori, natura ta rezervată te împiedică să lași inhibițiile deoparte, dar asta nu înseamnă că nu știi să te distrezi.

Vedetă cu ochii în formă de alună: Mila Kunis

Mila Kunis/ Profimedia Images
Reclamă

Ochii rotunzi

Dacă ai ochii rotunzi, tinzi să devii emoțională extrem de ușor. Pentru cei din jur ești o persoană atrăgătoare și carismatică. Ai un farmec aparte, care îi face pe ceilalți să îți ierte orice greșeală. Ai simț artistic și ești expresivă. Nu te ferești să îți arăți emoțiile și părțile vulnerabile. Dar, uneori ai tendința de a te scufunda în imaginația ta și a o lăsa să-ți influențeze deciziile.

Vedetă cu ochii rotunzi: Katy Perry

Reclamă
Katy Perry / Profimedia Images

Ochii mici

Ai ochi pentru acuratețe și precizie! Nu te lași dusă e val. Te concentrezi pe detalii minuscule și lucrezi la perfecționarea lucrurilor. Ai o gândire logică și știi să te descurci în situații complicate. Ești un fin observator și poți anticipa ce va urma, de aceea oamenii apelează la tine pentru sfaturi.

În timp ce unele persoane s-ar putea să te considere distantă și prea rațională, prieteni și familia îți cunosc sentimentele ascunse, care sunt la fel de profunde ca și simțul raționamentului. Știi doar când este momentul potrivit să le folosești pe fiecare în parte și să nu le lași să te distragă de la ce ai de făcut.

Vedetă cu ochii mici: Ryan Gosling

Ryan Gosling / Profimedia Images

Ochii distanțați

Ești tot timpul în căutare de noi aventuri pe care să le povestești prietenilor. Îți place să fii la modă și ești la curent cu ultimele tendințe. Spiritul liber și ideile creative te ajută să găsești fericirea în lucrurile mici, dar nu îți permit să te bochezi într-o rutină. Uneori, s-ar putea să simțiți că viața ta devine haotică din cauza lipsei de disciplină, dar știi să îți recapeți echiibrul.

Vedetă cu ochii distanțați: Amanda Seyfried

Amanda Seyfried / Profimedia Images

Ochii adânci

După cum sugerează și numele, ai o personalitate profundă și introspectivă. Oamenii cu ochii adânci au o sclipire înnăscută în ochi care nu numai că arată misterios, dar este un indiciu al simțului acut de observație și atenție sporită la detalii.

Vedetă cu ochii adânci: Keira Knightley

Keira Knightley / Profimedia Images

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×