Reclamă

Bustului lui Demi Lovato e în atenția fanilor. Cum s-a fotografiat artista

Bustului lui Demi Lovato e în atenția fanilor din nou. Aceasta nu se ferește să-și lase la vedere sânii, chiar optează pentru ținute care să-i pună mai mult în evidență.

Publicat: 25 februarie 2021, 11:20

Recent, artista și-a luat fanii prin suprindere cu o tunsoare nonconformistă. Acesta a apelat la trendul buzzcut, dar a optat și pentru nuanțe precum roz și argintiu pentru colorarea podoabei capilare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, vedeta a atras atenția fanilor cu o imagine în care da, își promovează noua tunsoare, dar și piercing-urile din zona bustului.

Bustului lui Demi Lovato e în atenția fanilor

Nu este nicio surpriză faptul că Demi a apelat mereu la tunsori excentrice sau că a dezvoltat o adevărată pasiune pentru tatuaje și piercing-uri corporale. Pentru a-și promova mini seria de documentare Demi Lovato: Dancing With The Devil, lansată recent pe Youtube, cântăreața a făcut publică recent o fotografie pe contul de Instagram, realizată de un fotograf celebru, Angelo Kritikos.

La prima vedere, pare că artista le arată fanilor look-ul zilei. Aceștia nu au putut însă trece cu vederea faptul că Demi Lovato poartă o bluză semi-transparentă prin care se vede ceva metalic la nivelul bustului.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Potrivit Refinery29.com, aceasta e prima dată când Demi Lovato le-a arătat fanilor noua ei „achiziție”. Nu se poate vedea însă din imaginea publicată dacă ambii sâni sunt acum posesori de piercing-uri.

Printre vedetele care au apelat la piercing-uri în zona bustului sunt Kendall Jenner, Rihanna sau Bella Hadid.

Reclamă

Demi Lovato a suferit trei atacuri cerebrale

Despre marea artistă s-a aflat recent că a trecut prin trei atacuri cerebrale în urma unei supradoze în anul 2018. Artista a vorbit deschis în trailer-ul documentarului „Demi Lovato: Dancing With the Devil” despre cele trei atacuri cerebrale și atacul de cord pe care le-a avut în urma unei supradoze pe care a luat-o în luna iulie a anului 2018.

Documentarul va avea premiera pe data de 16 martie și va fi prezentat la Festivalului South by Southwest Film.

Artista a spus că încă se confruntă cu efectele supradozei și că acestea i-au afectat activitatea cerebrală. Demi Lovato s-a luptat mult timp cu dependența de substanțe interzise. Chiar dacă a avut perioade mari de timp în care a reușit să stea departe de droguri, a recidivat. Doza din 2018 îi putea fi fatală. Atunci artista a stat timp de două săptămâni în spital, iar medicii au luptat neîncetat pentru a-i salva viața.

Miniseria de documentare tratează mai profund subiecte din viața personală a vedetelor. Are ca scop prezentarea într-o manieră mai personală a vieții celebrităților, mult mai atent și mai structurat decât se întâmplă de obicei în presă.

Cum a devenit cunoscută Demi Lovato

Demi Lovato a intrat în lumina reflectoarelor cu rolul lui Mitchie Torres din filmul Camp Rock. În producția mai sus menționată a jucat alături de Jonas Brothers. Mai apoi, rolul din „Programul de protecție a prințeselor”, unde a avut-o parteneră pe Selena Gomez i-a adus succesul.

A mai jucat în producții precum „Camp Rock 2: The Final Jam”, „Prison Break”, „As the Bell Rings”, „Grey’s Anatomy” și „Keeping Up with the Kardashians”. Demi Lovato e acum una dintre cele mai apreciate și mai frumoase artiste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×