Reclamă

Miley Cyrus își deschide sufletul în fața fanilor. Ce planuri are artista în viitor

Miley Cyrus își deschide sufletul în fața fanilor săi și povestește ce planuri are pentru viitor. Artista a acordat un interviu emoționant prin care a dezvăluit cum reușește să țină pasul cu evoluția generațiilor mai tinere decât ea. Cântăreața este a reușit să aducă un plus în viața oamenilor pe timpul pandemiei de Coronavirus.

Publicat: 8 iunie 2021, 7:43

Pe parcursul mai multor luni, artista și-a ținut publicul aproape cu ajutorul seriei live pe care o realiza pe contul personal de Instagram, Bright Minded. Seria a înregistrat un real succes și a avut invitați cu nume sonore precum Selena Gomez, Hailey Bieber, Trixie Mattel și mulți alții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miley Cyrus își deschide sufletul în fața fanilor

Artista în vârstă de 28 de ani s-a implicat în multe proiecte pe parcursul carierei sale. Succesul său nu poate fi contestat în lumea artiștilor internaționali. Ultimul său album Plastic Hearts a reușit să surprindă fanii într-un mod foarte plăcut. Miley Cyrus își deschide sufletul în fața fanilor în piesele pe care le-a lansat. De altfel, artista a demonstrat în repetate rânduri că este un om extrem de sensibil. În cadrul reprezentației pe care a avut-o la Super Bowl 2021, cântăreața a izbucnit în lacrimi atunci când și-a adus aminte de marea sa iubire, Liam Hemsworth.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Miley Cyrus, cu lacrimi în ochi la Super Bowl 2021, în timpul unui concert pentru cadre medicale
Miley Cyrus le-a explicat fanilor că lacrimile ei sunt din cauza faptului că dragostea ei pentru Liam nu s-a stins nici acum / Profimedia Images

Cântăreața s-a maturizat cumplet în ultimii ani și este mai implicată ca niciodată în proiectele de filantropie. Fundația sa Happy Hippie își propune să sprijine tinerii care se confruntă cu probleme din mai multe categorii sociale. Pe lângă fundație, artista se pregătește să susțină un concert virtual alături de un brand de înghețată.

Reclamă

În cadrul concertului va interpreta melodiile de pe albumul Plastic Hearts, dar și un cover al hitului Midas Touch interpretat de trupa Midnight Star în 1986. Cântăreața Miley Cyrus își deschide sufletul în fața fanilor săi prin interpretările pe care urmează să le susțină.

Pe lângă acest lucru, artista a povestit despre transformările prin care a trecut de-a lungul timpului. Aceasta și-a schimbat de mai multe ori stilul vestimentar, dar și atitudinea față de lumea în care trăiește. Miley pare să fie real îngrijorată de problemele cu care se confruntă societatea actuală și ăși dorește să aducă o schimbare prin muzică și artă.

Evoluția artistei Miley Cyrus

Reclamă

Fanii artistei știu că aceasta a trecut prin transformări uimitoare de-a lungul timpului. Miley Cyrus nu se teme să-și exprime adevărata personalitate prin intermediul ținutelor pe care le poartă. De altfel, artista susține că există un soi de putere pe care asumarea unei ținute ți-o oferă. Miley Cyrus își deschide sufletul în fața fanilor și povestește în interviul acordat pentru Vogue de ce nu se teme să fie autentică și cum reușește să-și asume alegerile vestimentare.

Deși aparițiile sale publice impresionează cu fiecare ocazie, artista este un om extrem de rezervat când vine vorba de viața privată.

Am o relație foarte intimă și apropiată cu familia mea. Ca toate familiile și a mea este extrem de complexă, totuși reușim să ne îmbrățișăm diferențele și să ne acceptăm așa cum suntem. Eu și surorile mele semănăm foarte mult, dar în același timp suntem foarte diferite, însă nu ne judecăm niciodată. Iubirea necondiționată este o prioritate în familia noastră.

– Miley Cyrus

Nu e de mirare că Miley Cyrus este un artis și un om asumat. Crescută într-o familie caldă și deschisă, artista s-a bucurat de susținerea celor apropiați. De altfel, nașa sa, Dolly Parton a avut o influență la fel de mare asupra carierei sale.  Artista a povestit publicului cum a evoluat stilul său muzical sub îndrumarea atentă a legendei Dolly Parton. În plus, Miley a povestit despre influența pe care a avut-o tatăl său în viața sa personală și profesională.

Deși multe lucruri pot apărea în cale, sfatul tatălui său îi este mereu în suflet. Artista a dezvăluit puterea pe care cuvintele spuse de către tatăl ei o au asupra vieții sale.

Miley Cyrus a lansat o serie de filmulețe educaționale

Miley Cyrus își deschide sufletul în fața fanilor săi și nu se teme să-și dezvăluie latura sensibilă. În timpul pandemiei de Coronavirus artista s-a preocupat mai mult ca oricând de starea celor din jur. Aceasta și-a dorit să-și aducă fanii mai aproape și i-a invitat să privească seria pe care a creat-o Bright Minded. În cadrul clipulețelor live pe care le-a susținut pe contul personal de Instagram, Miley a purtat discuții cu mai mulți artiști internaționali.

Bright Minded a încurajat oamenii să ofere mai mult timp introspecției și cunoașterii sinelui. Nu am avut multe experiențe cu ceilalți în această perioadă. Prin urmare, am avut suficient timp să ne cunoaștem și să ne scufundăm în lucruri pe care, înainte, nu am avut timp să le explorăm.

– Miley Cyrus

Artista nu a ales întâmplător platforma de socializare. Aceasta este de părere că rețelele de socializare sunt unelte importante în ceea ce privește interconectarea umană. De altfel, Miley este convinsă de faptul că poți spune povești uimitoare cu ajutorul unor astfel de canale.

În multe privințe, rețelele de socializare le-au oferit șansa artiștilor să fie mai aproape ca niciodată alături de publicul larg pe tot parcursul pandemiei de Coronavirus. Nu doar Miley Cyrus își deschide sufletul în fața fanilor, ci și invitații pe care aceasta i-a ales în cadrul seriei Bright Minded. Fanii artistei și publicul larg s-au bucrat să fie mai aproape de oamenii pe care îi admiră și să poată pătrunde în perspectiva lor asupra vieții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×