Reclamă

Miley Cyrus a fost fotografiată cu mama sa. Cum arată Tish Cyrus la 54 de ani

Miley Cyrus a fost recent fotografiată cu mama sa într-un centru comercial. Cele două au fost la cumpărături în West Hollywood. Fotografii le-au pozat din toate unghiurile. Imaginile sunt dovada clară a cum arată Tish Cyrus la 54 de ani.

Publicat: 22 august 2021, 8:26

Cele două au fost văzute intrând într-un magazin de mobilă din West Hollywood, fiind foarte atente la raionul de covoare. Miley a atras atenția cu o ținută foarte cuminte față de cum se îmbracă ea de obicei, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miley Cyrus a fost fotografiată cu mama sa

Artista a mers la cumpărături într-un tricou alb, simplu, pantaloni cu talie înaltă, negri și pantofi în aceeași culoare. Cum totul era pre cuminte pentru gusturile ei, vedeta și-a accesorizat ținuta cu multe bijuterii masive, ochelari de soare, dar și o geantă de brand.

Nici mama lui Miley nu a purtat o ținută prea extravagantă. Cu toate acestea, ea a ales să poarte un tricou alb, pe care l-a legat ca să-și lase abdomenul la vedere. A purtat și o pereche de jeanși clasici și pantofi sport foarte comozi. Ea i-a accesorizat ținuta cu o geantă verde cu bretea metalică, aurie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Miley și Tish Cyrus, la plimbare în West Hollywood
Ieșirea celor două vine la un an după ce Tish Cyrus a confirmat că fiica sa a renunțat la consumul de marijuana / Profimedia Images
Reclamă

Ieșirea celor două vine la un an după ce Tish Cyrus a confirmat că fiica sa a renunțat la consumul de marijuana. Cântăreața a fost supusă unei intervenții chirurgicale la corzile vocale. Miley a susținut mult timp consumul și legalizarea marijuanei. Ea chiar a inițiat o discuție despre acest subiect în timpul spectacolului ei de la MTV EMA din 2013, care a avut loc la Amsterdam.

În timp ce Miley ar fi încetat să mai fumeze cannabis, Tish a mărturisit că se bucură de astfel de substanțe împreună cu familia. Ea a spus: „Acum câțiva ani, nu aș fi luat în considerare niciodată fumatul cu familia mea. Acum o fac. Este cu adevărat nebunesc pentru că, acum când sunt mai în vârstă, suntem și prieteni. Chiar îmi place. Cred doar că sunt atât de multe beneficii care rezultă din aceasta. Când toți cei cinci copii sunt împreună, găsesc întotdeauna ceva de ceartă. Când toată lumea fumează, asta nu se întâmplă deloc”.

Recent Brandi Cyrus a fost fotografiată la plajă

Reclamă

Deși Miley este una dintre cele mai cunoscute și mai controversate artiste, surorile sale au preferat să stea mai departe de lumina reflectoarelor. Recent, Brandi Cyrus a fost fotografiată la plajă.

Brandi Cyrus a fost fotografiată în vacanță, la plajă, într-un costum de baie, negru, din două piese. Aceasta s-a relaxat alături de o prietenă. Dacă în trecut, silueta ei era de invidiat, acum, la vârsta de 34 de ani, sora lui Miley a acumulat câteva kilograme în plus.

Brandi se numără printre cei șase copii pe care Billy Ray și Tish i-au adus împreună, chiar dacă sunt și din alte relații. Înainte de a se întâlni cu Billy Ray, Tish Cyrus a fost căsătorită cu Baxter Neal Helson, care e tatăl fiicei sale Brandi și a fiului său Trace.

Tish Cyrus și toți frații lui Miley au sprijinit-o mereu pe artistă în cariera sa. Brandi Cyrus este sora mai mare a artistei și mulți ani s-a dedicat carierei de DJ, potrivit Goodhousekeeping. Aceasta este o familistă convinsă și de cele mai multe ori publică imagini cu surorile ei pe rețelele de socializare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×