Reclamă

Miley Cyrus a fost fotografiată cu mama sa. Cum arată Tish Cyrus la 54 de ani

Miley Cyrus a fost recent fotografiată cu mama sa într-un centru comercial. Cele două au fost la cumpărături în West Hollywood. Fotografii le-au pozat din toate unghiurile. Imaginile sunt dovada clară a cum arată Tish Cyrus la 54 de ani.

Publicat: 22 august 2021, 8:26

Cele două au fost văzute intrând într-un magazin de mobilă din West Hollywood, fiind foarte atente la raionul de covoare. Miley a atras atenția cu o ținută foarte cuminte față de cum se îmbracă ea de obicei, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miley Cyrus a fost fotografiată cu mama sa

Artista a mers la cumpărături într-un tricou alb, simplu, pantaloni cu talie înaltă, negri și pantofi în aceeași culoare. Cum totul era pre cuminte pentru gusturile ei, vedeta și-a accesorizat ținuta cu multe bijuterii masive, ochelari de soare, dar și o geantă de brand.

Nici mama lui Miley nu a purtat o ținută prea extravagantă. Cu toate acestea, ea a ales să poarte un tricou alb, pe care l-a legat ca să-și lase abdomenul la vedere. A purtat și o pereche de jeanși clasici și pantofi sport foarte comozi. Ea i-a accesorizat ținuta cu o geantă verde cu bretea metalică, aurie.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Miley și Tish Cyrus, la plimbare în West Hollywood
Ieșirea celor două vine la un an după ce Tish Cyrus a confirmat că fiica sa a renunțat la consumul de marijuana / Profimedia Images
Reclamă

Ieșirea celor două vine la un an după ce Tish Cyrus a confirmat că fiica sa a renunțat la consumul de marijuana. Cântăreața a fost supusă unei intervenții chirurgicale la corzile vocale. Miley a susținut mult timp consumul și legalizarea marijuanei. Ea chiar a inițiat o discuție despre acest subiect în timpul spectacolului ei de la MTV EMA din 2013, care a avut loc la Amsterdam.

În timp ce Miley ar fi încetat să mai fumeze cannabis, Tish a mărturisit că se bucură de astfel de substanțe împreună cu familia. Ea a spus: „Acum câțiva ani, nu aș fi luat în considerare niciodată fumatul cu familia mea. Acum o fac. Este cu adevărat nebunesc pentru că, acum când sunt mai în vârstă, suntem și prieteni. Chiar îmi place. Cred doar că sunt atât de multe beneficii care rezultă din aceasta. Când toți cei cinci copii sunt împreună, găsesc întotdeauna ceva de ceartă. Când toată lumea fumează, asta nu se întâmplă deloc”.

Recent Brandi Cyrus a fost fotografiată la plajă

Reclamă

Deși Miley este una dintre cele mai cunoscute și mai controversate artiste, surorile sale au preferat să stea mai departe de lumina reflectoarelor. Recent, Brandi Cyrus a fost fotografiată la plajă.

Brandi Cyrus a fost fotografiată în vacanță, la plajă, într-un costum de baie, negru, din două piese. Aceasta s-a relaxat alături de o prietenă. Dacă în trecut, silueta ei era de invidiat, acum, la vârsta de 34 de ani, sora lui Miley a acumulat câteva kilograme în plus.

Brandi se numără printre cei șase copii pe care Billy Ray și Tish i-au adus împreună, chiar dacă sunt și din alte relații. Înainte de a se întâlni cu Billy Ray, Tish Cyrus a fost căsătorită cu Baxter Neal Helson, care e tatăl fiicei sale Brandi și a fiului său Trace.

Tish Cyrus și toți frații lui Miley au sprijinit-o mereu pe artistă în cariera sa. Brandi Cyrus este sora mai mare a artistei și mulți ani s-a dedicat carierei de DJ, potrivit Goodhousekeeping. Aceasta este o familistă convinsă și de cele mai multe ori publică imagini cu surorile ei pe rețelele de socializare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×