Reclamă

Tunsoarea lup, cel mai nou trend pe rețelele de socializare

Începem cu o veste bună: tunsoarea lup se potrivește oricărui tip de păr. Dacă vrei să apelezi la această coafură, iată tot ce trebuie să știi desprea ea. Pe TikTok hash tag-ul „wolf cut” a acumulat sute de milioane de vizualizări.

Publicat: 29 iulie 2021, 7:56

Sunt multe postări chiar și cu femei care s-au tuns singure acasă în acest stil. Nu doar cei care au cont pe TikTok sau care sunt consumatori ai conținutului de acolo sunt fanii acestei noi tunsori. Au fost vedete care au decis să se tundă așa, iar startul a fost dat de Billie Eilish. Miley Cyrus a urmat-o rapid, scrie Oprah.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tunsoarea lup, cel mai nou trend

Această nouă tunsoare poate arăta la fel de bine pe părul drept, dar și pe părul creț, spun specialiștii. Există mai multe variații pe lungimea firului de păr, iar tunsoarea lup a cucerit multe femei din întreaga lume. Coafura concurează în acest moment cu o altă tendință a sezonului: bretonul cortină.

Înainte ca stilul să câștige popularitate în Statele Unite, acesta a fost extrem de cunoscut și apreciat în Coreea de Sud: „Are o textură mai groasă față de cea tradițională, este o tunsoare în mai multe straturi, care sunt adesea completate de un breton pentru a finaliza aspectul”, a spus Brittany Johnson, manager de conținut al unui site cunoscut de extensii, peruci și produse pentru păr.

O altă tunsoare care este populară în acest an este coafura shag. Cum arată și ce vedete au adoptat-o.

Reclamă

Tunsoarea pentru orice tip de păr

Cu alte cuvinte, aceast tip de tunsoare se poate adapta cerințelor fiecărei femei. Dacă ai nevoie de o coafură care să te scoată din anonimat, atunci nu te baza pe abilitățile personale. Cel mai indicat este să te vezi cu un profesionist: „Diferența majoră este că un stilist va putea netezi țesătura părului și va lucra în secțiuni mai mici pentru a putea personaliza”.

O parte din această personalizare include utilizarea unor foarfece speciale de texturare pentru a putea netezi vârfurile. Dacă încă te mai întrebi dacă ți se potrivește această tunsoare, trebuie să știi că totul ține de atitudine. Ca să spunem lucrurilor pe nume, specialiștii recomandă acest tip de tunsoare pentru femeile sub 30 de ani, care își doresc atenția de partea lor.

Reclamă

Cum se coafează părul după tunsoarea lup

Deși funcționează pe majoritatea tipurilor și texturilor de păr, tăietura se bazează foarte mult pe straturi și volum: „Părul drept va necesita probabil mai mult timp pentru a avea volum, în timp ce cel creț sau ondulat se va aranja rapid cu tunsoarea lup.

Textura naturală a părului va determina modul în care trebuie să-ți coafezi părul dacă apelezi la acest tip de tunsoare. Nu este o coafură pe care o poți întreține doar cu spălarea și uscarea părului. În cazul în care nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a te ocupa de tunsoarea lup, atunci nu e indicat să apelezi la ea. Dacă nu coafezi părul, acesta va părea lipsit de viață.

Părul drept are nevoie de un pic de ajutor pentru a arăta bine după tunsoarea lup. Are nevoie de volum ca să arate bine cu acest nou tip de coafură. Specialiștii recomandă spuma de păr la rădăcini până la jumătatea șuviței de păr, iar pentru vârfuri poți utiliza o cremă de styling pentru ondulare. Apoi usucă părul cu ajutorul difuzorului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×