Reclamă

Secretele unui păr fabulos, dezvăluite de Jennifer Aniston. Coafuri purtate de-a lungul timpului

Jennifer Aniston a fost și este un adevărat model pentru femeile din întreaga lume. În materie de coafuri, a făcut ravagii atât în rândul fanelor, dar și la Hollywood. Secretele unui păr fabulos au fost dezvăluite de ea și de stilistul său personal. La 51 de ani, actrița continuă să impresioneze.

Publicat: 4 februarie 2021, 9:55 / Actualizat: 7 noiembrie 2021, 12:52

Jennifer Aniston face rareori schimbări majore de look. Are stilul propriu și știe exact ce o prinde cel mai bine. Fosta soție a lui Brad Pitt nu își schimbă prea des la culoarea părului sau la coafura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actrița preferă părul lung, drept și tuns în scări, alegere care îi încadrează perfect fața ovală. Nuanța de blond cenușiu sau șuvițele deschise au scopul să-i scoată în evidență ochii albaștri, luminoși. Trebuie să recunoaștem, Jennifer Aniston este mereu o prezență radiantă!

Jennifer Aniston, secretele unui păr fabulos

Atât Jennifer Aniston, cât și stilistul ei personal, Chris McMillan, au împărtășit de-a lungul timpului secretele unui păr fabulos, pe care multe femei și-au dorit să le audă. Adevărul este că actrița are mare noroc cu moștenirea genetică. Nu face prea mari eforturi pentru imaginea senzațională. Părul natural și rebel o reprezintă cum nu se poate mai bine.

În 2009, McMillan a dezvăluit câteva dintre secretele părului clientei sale celebre, într-un interviu acordat revistei Elle. Chiar și el a recunoscut faptul că Aniston are, în mod natural, un păr de invidiat, care este ușor de lucrat:

Are părul ondulat în mod natural cu textură medie. Este îndeajuns să îl răsucești și obții bucle. Dacă îl usuci drept, atunci așa va rămâne.

Reclamă

Faimoasa actriță din „Friends” nu trebuie să se străduiască prea mult nici în privința îngrijirii podoabei capilare. În urmă cu mai bine de un deceniu, ea declara că se spăla pe cap aproape în fiecare zi, ulterior a renunțat la acest obicei.

Rutina lui Jennifer Aniston pentru îngrijirea părului

Între anii 2012 și 2016, Aniston a fost coproprietară și ambasadoare a unei mărci de îngrijire a părului. La vremea respectivă, actrița a realizat că ar fi mai bine dacă și-ar spăla mai rar podoaba capilară, mai ales în pauzele de la filmări.

Reclamă

În anul 2016, Jennifer Aniston declara pentru revista Glamour:

Dacă lucrez, de obicei îl spăl, pentru că trebuie să arate bine, dar dacă nu lucrez, încerc să-i dau părului o pauză, cât mai multe zile posibil.

Cât despre modul în care își păstrează părul sănătos, McMillan a dezvăluit pentru Elle:

Îi tund părul cu regularitate, la fiecare șase săptămâni, dar în acest timp își îngrijește părul, chiar o face – nu îl rupe când se piaptănă, după un duș. Își lasă părul să se usuce singur, atunci când nu lucrează. Îi place să-și poarte părul natural și se pricepe să se coafeze singură.

Așadar, secretul unui păr fabulos, potrivit lui Jennifer Aniston, este să nu exagerezi cu îngrijirea lui. Să îl lași să fie așa cum e el, natural. Evită pe cât posibil uscătorul, placa de păr sau ondulatorul. De asemenea, ai grijă să îi tunzi vârfurile despicate cu regularitate.

Coafuri adoptate de Jennifer Aniston de-a lungul timpului

1990: Nuanțe de ciocolatiu auriu

La doar 21 de ani Jennifer Aniston debuta în producția TV „Day Off”, regizată de Ferris Bueller. Chiar dacă filmul nu s-a bucurat de prea mare succes, el a dat startul carierei înfloritoare a frumoasei actrițe. Încă de a prima apariție, ne-a făcut să ne întrebăm care sunt secretele unui păr fabulos.

Vezi mai multe imagini în Galeria FOTO!

Jennifer Aniston la filmările peliculei „Day Off” (1990) / Profimedia

1994-1995: Rachel

Am putea numi coafura după personajul care a consacrat-o. Jennifer Aniston a devenit cunsocută după ce a interpretat-o pe Rachel Green, în serialul „Friends”. Tunsoarea cu care ea a apărut pe micile ecrane a devenit iconică în anii ’90. Poate te numeri și tu printre femeile care au luat fotografia lui Jennifer Aniston la coafor, drept model.

Dacă tu te-a îndrăgostit de acel look, află că Aniston și-a urât coafura. Ea a declarat pentru Allure, în 2011:

 Îl iubesc pe Chris. El și-a pus amprenta asupra existenței mele, pentru că a creat-o pe acea Rachel, care însă nu a fost deloc cea mai bună înfățișare a mea.

Jennifer a purtat coafura din imagine timp de numai șase luni.

Portret al personajului Rachel Green, din celebrul serial „Friends”, difuzat de NBC Television (1995) / Getty Images

1999: Două schimbări de look într-un singur an

La cea de-a 51-a ediție a premiilor Emmy, Jennifer Aniston a apărut pe covorul roșu purtând dreaduri false.

Jennifer Aniston la cea de-a 51-a gală a premiilor Emmy, purtând dreaduri artificiale (1999) / Getty Images

Pentru filmările celui de-al șaselea sezon al serialului „Friends” ea a ales un look clasic, care nu se va demoda niciodată. Și-a păstrat nuanța părului și lungimea, dar l-a purtat perfect îndreptat și netezit.

Portretul lui Rachel Green, în cel de-al 6-lea sezon al serialului „Friends” (1999-2000) /
Warner Bros. NBC, Getty Images

2003: Ombre

Acest look a devenit foarte popular, abia mulți ani mai târziu. Se pare că faimoasa actriță a fost cea care i-a dat startul. În 2003, Jennifer Aniston a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță de televiziune, decernat în gala „People’s Choice Awards”.

Jennifer Aniston ținând un discurs, în cea de-a 29-a gală a „People’s Choice Awards” /
Getty Images

2004: Bucle lejere

Un an mai târziu, actrița și-a deschis din nou nuanța părului și a avut o apariție complet diferită la cea de-a 61-a ediție a Globurilor de Aur. Jennifer și-a făcut apariția la marea festivitate cu bucle lejere și breton pe o parte.

Jennifer Aniston la cea de-a 61-a ediție a Globurilor de Aur / Getty Images

2014: Șaten deschis

Un deceniu mai târziu, Jennifer a revenit la acea nuanță de maro auriu, cu care a apărut prima dată în fața fanilor. Observăm însă că a tăiat câțiva centimetri buni din lungime. Acest look îi poate fi admirat în filmul „Cake”.

Jennifer Aniston la premiera filmului „Life of Crime”(2014) / Getty Images

2015: Blond cenușiu cu reflexii strălucitoare

După un an, părul i-a mai crescut, iar Jennifer a considerat că ar fi cazul să revină la o nuanță mai deschisă. Ea s-a prezentat la premiile Oscar cu părul blond cenușiu. Culoarea s-a asortat perfect cu cea a rochiei. Secretele unui păr fabulos, pentru covorul roșu, le-a dezvăluit chiar ea, în cadrul mai multor interviuri.

Jennifer Aniston la decernarea Premiilor Oscar (2015) / Getty Images

2019: Înapoi la bucle

Dacă Jennifer începuse să ne obișnuiască cu părul drept, în urmă cu doi ani ea a decis să revină la buclele sale naturale. Și-a tuns părul la o lungime medie și a revenit la nuanța pe care o purta în „Friends”. Și-a cam neglijat rădăcinile, care sunt vizibil de altă culoare, dar nu am putea spune că este un aspect deranjant. Ba chiar a devenit la modă, în ultimul timp.

2021: Blond cenușiu

Revenim în prezent și privim ultima fotografie postată de Jennifer Aniston, pe Instagram, chiar după o vizită la stilist. Actrița și-a reîmprospătat culoarea, un blond cenușiu uniform și a ales să își și îndrepte părul. Din descriere înțelegem că ne pregătește surprize. Cu noul look impecabil ea s-a întors pe platourile de filmare, gata să dea lovitura din nou. În aceste zile, ea filmează pentru serialul „The Morning Show”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×