Reclamă

Cele mai cool coafuri de vară

Vara se apropie cu pași repezi, iar restricțiile legate de virusul COVID-19 nu mai sunt atât de stricte. Putem sta în aer liber fără mască pentru a ne bucura de soarele arzător. Acesta este momentul prielnic pentru a ne afișa cele mai cool coafuri de vară.

Publicat: 20 mai 2021, 7:30 / Actualizat: 7 noiembrie 2021, 12:51

Coafurile de vară trebuie să fie lejere și să nu îți solicite să depui prea mult efort pentru întreținerea lor. Acestea arată bine când au volum și sunt fluide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai cool coafuri de vară

Ai nevoie să îți reîmprospătezi look-ul și cauți o idee pe care stilistul tău să o pună în aplicare? Există un singur lucru pe care îl poți face pentru a te simți fresh și pregătită pentru vara anului 2021: să îți schimbai coafura. La urma urmei, este un moment excelent pentru a aduce un strop de „noutate” în viața ta.

Breton de tip „cortină”

Bretonul „cortină” este inspirat din anii 1970. Acesta este împărțit în două la mijlocul frunții, iar fiecare parte este pieptănată în lateralele feței.

„Bretonul cortină este de departe unul dintre trendurile anului în materie de hairstyle. Te schimbă complet. Îți luminează fața”, declară stilistul de păr Graham Nation.

Reclamă

Tunsori în stilul anilor ‘70

Tunsorile moderne și-au făcut apariția peste tot anul acesta. Însă pe perioada verii stilul devine mai lejer, mai ușor de întreținut.

Reclamă

„Se poartă părul cu volum, tuns în scări. De obicei această tunsoare este asociată cu un breton lung, ce poate fi dat părți”, spune Liz Rim, coafeză la salonul la IGK, din New York.

Anii ’70 se întorc. Oamenii caută alternative ale aspectului dezordonat „de plajă”. Versiunile acestei coafuri pot fi realizate la orice lungime.

Nu există vară fără păr dezordonat pe plajă. Acest aspect este incredibil de relaxat și versatil pentru multe tipuri și lungimi de păr. Cea mai bună modalitate de a obține acest aspect este prin folosirea spray care conferă textură și volum părului. Poți, de asemenea, face „valuri” folosind un ondulator.

Bob drept

Încă din anii 1920, bobul a devenit un simbol al rebeliunii. Noile tendințe abordează anul acesta bobul drept. Vei avea o vară fără griji dacă vei adopta această coafură, recomandă stiliștii internaționali.

Această formă oferă versatilitate. Părul poate arăta perfect de drept, la o întâlnire de business, dacă folosești o placă de îndreptat părul. Sau poți avea o textură lejeră, ca și cum ți-ai lăsat părul să se usuce la soare, dacă folosești un spray cu sare de mare.

 Părul de lungime medie

Persoanele care nu doresc să își taie prea mult părul pot adopta o cale de mijloc. Părul ideal pentru aceste persoane este lungimea medie, care are o formă frumoasă și măgulește majoritatea fețelor, sugerează revistele de specialitate.

Principalele tendințe coloristice par a fi culoare care sunt ușor de întreținut, naturale. Se preferă încadrarea feței, evidențierea subtilă, balayagele. Foarte populare vara aceasta sunt tonurile calde, maronii și aurii.Îmi place că oamenii sunt foarte deschiși la tonuri mai calde, de culoare maro-auriu. Joacă-te cu tonurile aurii, sau bej-cremos, tonuri de cupru. Nu te feri de a arăta tuturor cularea ta naturală. Cu toții o vor adora! Dacă vrei să îți schimbi culoarea părului, vezi care sunt tendințele la acets capitol.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×