Reclamă

Ce culori de păr se poartă în sezonul estival 2021

Părul joacă un element esențial în imaginea unei femei. Cum vara se apropie este momentul oportun să adopți o schimbare de look. Pentru a face alegerea cea mai potrivită pentru tine ar fi bine să știi ce culori de păr se poartă în sezonul estival al anului 2021.

Publicat: 12 mai 2021, 7:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 17:16

Chiar dacă alegi să-ți schimbi doar forma părului, uneori o astfel de transformare poate să-ți pară pur și simplu plictisitoare. Dacă vrei să aduci look-ului tău acel quelque chose, cel mai bine este să optezi pentru puțină culoare. În plus, nu vei avea nevoie de o schimbare radicală. Un simplu balayage îți poate aduce imaginea mult dorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culori de păr se poartă în sezonul estival

Vara este anotimpul în care părul tău necesită mult mai multă grijă decât în mod obișnuit. Expunerea în exces la razele solare poate să determine uscarea și deshidratarea firelor de păr. Pentru astfel de probleme poți oricând să apelezi cu încredere la măștile de păr din indregiente naturale. După ce te-ai asigurat că părul tău se bucură de o îngrijire corectă și sănătoasă poți lua în calcul o schimbare și să te vopsești în culori de păr cât mai naturale. Vara anului 2021 este guvernată de frumusețe prin naturalețe.

Sezonul estival al anului 2021 se anunță a fi unul plin de optimism în ceea ce privește alegerea unei culori de păr potrivite conform publicației Cosmopolitan. După ce anul trecută pandemia te-a împiedicat să-ți expui podoaba capilară, vara acesta ar putea să fie șansa ta de a te face remarcată în mulțime. Indiferent de culoarea pe care o alegi, ea treubuie să exprime întotdeauna cine ești.

Dacă simți că look-ul pe care îl ai nu te mai definește, poți oricând să apelezi la o schimbare de culoare. Descoperă nuanțele care te reprezintă și care sunt trendurile în materie de culori de păr ale sezonului estival 2021.

Reclamă

Schimbări de look pentru blonde

Potrivit expertei în culori de păr, Tauni Dawson, sezonul acesta estival se recomandă blondul cât mai natural. Poți obține cu ușurință un look nou și natural care să nu tradeze folosirea vopselei. Tauni recomandă stilizarea părului prin accentuarea cu nuanțe de blond a suvițelor ce se află în jurul feței. În acest fel nu doar că vei obține un look mult mai luminos ci îți vei pune în evidență trăsăturile și frumusețea feței. Dacă îți dorești un rezultat cât mai bun fii gata de schimbare. Optează pentru nuanțe de blond cât mai pale și fade, pentru a nu crea contraste supărătoare privirii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Dacă te bucuri deja de o nuanță de blond naturală poți să-ți adaugi un plus de strălucire look-ului prin culori de păr cât mai calde. Blondul miere poate să fie o opțiune exceletă pentru obținerea unui balayage discret. Această tehnică poate să fie cu încredere abordată și de femeile care au o nunță de castaniu sau ciocolatiu. Indiferent de nuanța aleasă trendul sezonului estival 2021 presupune în primul rând evidențierea frumuseței feței cu ajutorul accentelor discrete.

Recomandări pentru șatene și brunete

Nimic nu este mai potrivit pentru acest sezon decât o culoare de păr care să te facă să strălucești fără prea mult efort. Femeile cu un păr șaten se pot pregăti pentru un look de vară vibrant și elegant. Morgan Parks, celebră pentru felul în care reușește să stilizeze orice coafură banală într-un extraordinară, povestește cum tranzițiile de culoare subtile sunt cele care vor face întotdeauna ca o privire să se întoarcă după tine.

Vara aceasta, mai puțin este de fapt mai mult. Evită să-ți nuanțezi părul în culori țipătoare. În schimb poți opta pentru o accentuare cât mai naturală a suvițelor care să nu fie făcută în apropiere de rădăcina firului de păr. Păstrând o distanță corectă între suvițele accentuate vei reuși să oferi părului o dimensiune nouă, dar și un look plin de strălucire.

– Morgan Parks

Se pare că un look minimalist poate să fie în avantajul oricărei femei. Tot pentru persoanele șaten deschis se recomandă folosirea unor culori de păr cât mai calde și liniștite. Tonurile de auriu pot să aducă un plus de frumusețe oricărei femei gata să îmbrățișeze serile lungi și calde de vară. Pentru femeile brunete se recomndă o trecere la fel se elegantă. Nuanțele de negru ciocolatiu sunt o alegere foarte populară vara aceasta. Poți opta pentru accentuarea unor șuvițe discrete în tonuri cât mai aproape de culoarea ta naturală.

Evită să alegi culori de păr țipătoare

Sezonul estival este întotdeauna plin de culoare și distracție. Vara aceasta nuanțele de verde, roz sau albastru ar trebui să se găsească doar în hainele tale. Cu atât de multă culoare în jur, părul ar trebui să rămână cât mai aproape de culoarea sa naturală.

Contrar așteptărilor, culorile vibrante nu sunt de dorit în schimbarea ta de look. Dacă totuși decizi că ai nevoie de mai mult decât o simplă nuanțare, alege culori de păr care să-ți lumineze trăsăturile. Din categoria culorilor de păr care pot fi purtate cu încredere vara aceasta se numără blondul platinat, nuanțele blânde de piersiciu și tonurile subtile de alb și gri. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai dorite și admirate look-uri, tu ce culoare ești pregătită să adopți pentru această vară?

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×