Hairstylist-ul personal al Prințesei Diana face dezvăluiri. Ce coafuri prefera Prințesa de Wales

Hairstylist-ul personal al Prințesei Diana, Sam McKnight, a lucrat recent cu Emma Corrin, care o interpretează pe Alteța Sa în serialul fenomen, The Crown. Tunsoarea scurtă a Prințesei Diana a creat la vremea respectivă un trend. Puțini știu însă cum a luat naștere acest tip de coafură.

8 aprilie 2021 la 7:04

Sam McKnight, care a fost hairstylist personal la Casa Regală a Marii Britanii din 1990 până la moartea ei în 1997, a vorbit deschis despre ziua în care a întâlnit-o pe prințesa Diana. Declarația lui a fost făcută într-un nou videoclip pentru British Vogue și YouTube UK, scrie People.com.

Hairstylist-ul personal al Prințesei Diana face dezvăluiri

„Prima dată când am întâlnit-o pe Prințesa de Wales a fost la o ședință foto. Acea blondă cu picioare lungi, care venea sărind pe scări, a zâmbit și ne-a făcut să ne topim toți. Așa era Prințesa Diana.”

McKnight a spus că ziua aceea a fost cu adevărat minunată pentru ei și au realizat mai multe pictoriale pentru British Vogue. Atunci a fost prima dată când el s-a jucat cu părul ei. Acesta povestește că atunci când ședința foto s-a încheiat, Prințesa Diana l-a întrebat pe McKnight ce ar face cu părul ei dacă ea l-ar lăsa să îl tundă așa cum consideră el că i-ar sta bine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Charles îmbrăcat într-un costum negru și cravată cu buline o ține de umeri de la spate pe Prințesa Diana îmbrăcată cu un sacou albastru
Prințesa Diana și Prințul Charles în ziua anunțării căsătoriei, 24 februarie 1981 / Hepta

Am spus: Aș tăia totul și aș începe din nou. Era începutul anilor ’90 și în acel moment făceam o mulțime de coperți pentru reviste mari. Multe fete aveau părul scurt, iar noi făceam trecerea spre stilul androgin, business chic din anii ’90.

– Sam McKnight

Într-o singură secundă, ea a spus: „Ei bine, de ce nu îl tunzi chiar acum? Așa că am tuns-o pe loc și nu ne-am uitat niciodată înapoi”, a spus McKnight.

McKnight și-a amintit și de un alt moment frumos din cariera sa, când Prințesa Diana i-a întâlnit mama în timpul unei vizite la o fabrică din apropierea satului scoțian în care aceasta locuia.

„Mama mea și prietenii ei stăteau afară. Diana nu o mai întâlnise niciodată pe mama mea. Ea a strigat dintr-o dată: Aceasta este mama lui Sam și, din anumite motive, Prințesa știa exact despre cine vorbea. S-a dus și i-a vorbit, iar acest gest i-a făcut ziua mamei mele. Cred că pentru mine a fost cea mai mare mândrie pe care am simțit-o vreodată în slujba mea.”

Sam McKnight despre Emma Corrin

Anul trecut, McKnight a lucrat cu cea mai faimoasă actriță care a interpretat-o pe Prințesa Diana, Emma Corrin. Cei doi au lucrat pentru o copertă Vogue.

„De la o Prințesă Diana la alta. Îmi amintesc ziua respectivă. Acesta a fost primul meu loc de muncă după lockdown-ul din vară și îmi amintesc exact momentul când a venit acest job. Nu eram prea sigur că eram persoana potrivită pentru a face acest lucru. De fapt a fost o plăcere și Emma a fost o plăcere și am fost destul de captivat de cât de asemănătoare era Emma cu Prințesa Diana în toate privințele. E o fată atât de încântătoare încât s-au dus toate dubiile mele. Cred că este cea mai potrivită pentru rolul din The Crown.”

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×