Reclamă

Hairstylist-ul personal al Prințesei Diana face dezvăluiri. Ce coafuri prefera Prințesa de Wales

Hairstylist-ul personal al Prințesei Diana, Sam McKnight, a lucrat recent cu Emma Corrin, care o interpretează pe Alteța Sa în serialul fenomen, The Crown. Tunsoarea scurtă a Prințesei Diana a creat la vremea respectivă un trend. Puțini știu însă cum a luat naștere acest tip de coafură.

Publicat: 8 aprilie 2021, 7:04 / Actualizat: 7 noiembrie 2021, 12:50

Sam McKnight, care a fost hairstylist personal la Casa Regală a Marii Britanii din 1990 până la moartea ei în 1997, a vorbit deschis despre ziua în care a întâlnit-o pe prințesa Diana. Declarația lui a fost făcută într-un nou videoclip pentru British Vogue și YouTube UK, scrie People.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hairstylist-ul personal al Prințesei Diana face dezvăluiri

„Prima dată când am întâlnit-o pe Prințesa de Wales a fost la o ședință foto. Acea blondă cu picioare lungi, care venea sărind pe scări, a zâmbit și ne-a făcut să ne topim toți. Așa era Prințesa Diana.”

McKnight a spus că ziua aceea a fost cu adevărat minunată pentru ei și au realizat mai multe pictoriale pentru British Vogue. Atunci a fost prima dată când el s-a jucat cu părul ei. Acesta povestește că atunci când ședința foto s-a încheiat, Prințesa Diana l-a întrebat pe McKnight ce ar face cu părul ei dacă ea l-ar lăsa să îl tundă așa cum consideră el că i-ar sta bine.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințul Charles îmbrăcat într-un costum negru și cravată cu buline o ține de umeri de la spate pe Prințesa Diana îmbrăcată cu un sacou albastru
Prințesa Diana și Prințul Charles în ziua anunțării căsătoriei, 24 februarie 1981 / Hepta
Reclamă

Am spus: Aș tăia totul și aș începe din nou. Era începutul anilor ’90 și în acel moment făceam o mulțime de coperți pentru reviste mari. Multe fete aveau părul scurt, iar noi făceam trecerea spre stilul androgin, business chic din anii ’90.

– Sam McKnight

Într-o singură secundă, ea a spus: „Ei bine, de ce nu îl tunzi chiar acum? Așa că am tuns-o pe loc și nu ne-am uitat niciodată înapoi”, a spus McKnight.

McKnight și-a amintit și de un alt moment frumos din cariera sa, când Prințesa Diana i-a întâlnit mama în timpul unei vizite la o fabrică din apropierea satului scoțian în care aceasta locuia.

Reclamă

„Mama mea și prietenii ei stăteau afară. Diana nu o mai întâlnise niciodată pe mama mea. Ea a strigat dintr-o dată: Aceasta este mama lui Sam și, din anumite motive, Prințesa știa exact despre cine vorbea. S-a dus și i-a vorbit, iar acest gest i-a făcut ziua mamei mele. Cred că pentru mine a fost cea mai mare mândrie pe care am simțit-o vreodată în slujba mea.”

Sam McKnight despre Emma Corrin

Anul trecut, McKnight a lucrat cu cea mai faimoasă actriță care a interpretat-o pe Prințesa Diana, Emma Corrin. Cei doi au lucrat pentru o copertă Vogue.

„De la o Prințesă Diana la alta. Îmi amintesc ziua respectivă. Acesta a fost primul meu loc de muncă după lockdown-ul din vară și îmi amintesc exact momentul când a venit acest job. Nu eram prea sigur că eram persoana potrivită pentru a face acest lucru. De fapt a fost o plăcere și Emma a fost o plăcere și am fost destul de captivat de cât de asemănătoare era Emma cu Prințesa Diana în toate privințele. E o fată atât de încântătoare încât s-au dus toate dubiile mele. Cred că este cea mai potrivită pentru rolul din The Crown.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×