Reclamă

Salma Hayek și-a schimbat look-ul. Cum arată actrița cu părul blond

Vestea că Salma Hayek și-a schimbat look-ul i-a surprins pe fanii actriței. Toată lumea o știe pe „Frida” drept o femeie superbă, minionă, cu un păr negru, bogat, și ten măsliniu. Așa a arătat celebra artistă încă de la începuturile carierei sale. Acum vedeta și-a bucurat admiratorii cu o noutate deosebită. Mai exact, a devenit blondă special pentru câteva secvențe dintr-o producție care urmează să apară în vara anului 2021.

Publicat: 11 mai 2021, 7:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:24

Este vorba despre Hitman’s Wife’s Bodyguard. În luna iunie a acestui an, fanii filmului The Hitman's Bodyguard se vor bucura de partea a doua a poveștii. Salma Hayek continuă să joace alături de Ryan Reynolds și de Samuel L. Jackson. Imediat ce au văzut câteva secunde din trailer-ul filmului, fanii actriței au ținut să o felicite pe Salma Hayek pentru curajul de trece printr-o transformare fizică radicală, atipică ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek și-a schimbat look-ul pentru cel mai nou rol

Pentru cel mai nou film în care joacă, Salma Hayek și-a schimbat look-ul. Efectul acestei schimbări a fost un deliciu pentru fanii producției regizate de Patrick Hughes. Actrița a decis să își bucure admiratorii cu un scurt videoclip în care aceștia și-au putut admira idolul cu o altă culoare de păr, în plină acțiune, în unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2021.

Actrița a postat videoclipul cu ocazia Zilei Mamei. Fanii nu au întârziat să comenteze în număr foarte mare la doar câteva minute după publicarea filmulețului pe contul de Instagram al actriței. În scurt timp, s-au adunat aproape o mie de comentarii și câteva sute de aprecieri.

O secvență din cel mai noul al Salmei Hayek în care actrița este blondă.
Foarte multă lume a menționat faptul că Salma Hayek este superbă indiferent de culoarea părului / Profimedia Images
Reclamă

Foarte multă lume a menționat faptul că Salma Hayek este superbă indiferent de culoarea părului și că această schimbare provizorie este potrivită pentru focoasa brunetă, potrivit Hellomagazine.com.

Salma Hayek, de la actrița timidă la roluri de succes

Actrița este deja un simbol în lumea cinematografică. Ea are o carieră în actorie de peste 30 de ani. În tot acest timp actrița de origine mexicană a fost foarte muncitoare și responsabilă pentru fiecare rol pe care l-a avut.

Reclamă

Atitudinea ei le-a dat încredere regizorilor să îi propună roluri-cheie în filme celebre. Vedeta nu s-a abătut de la drumul ei, a dat tot ce a avut mai bun și și-a încântat fanii cu prestații fără cusur.

Puțină lume intuiește câte sacrificii se află de fapt în spatele unui film care să aibă succes chiar și după mai bine de 25 de ani. Salma Hayek a declarat într-un interviu pentru podcastul Armchair Expert că filmările pentru Desperado nu au fost ușoare pentru ea.

Atunci au existat câteva momente în care a trebuit să filmeze niște momente intime alături de Antonio Banderas.

Acest lucru a scos-o foarte mult din zona de confort pe actriță, dar ea s-a descurcat perfect cu ajutorul colegilor de platou. Acum că Salma Hayek și-a schimbat look-ul, ea a mai bifat un lucru curajos în cariera ei strălucitoare.

Secretele de frumusețe ale vedetei

Salma Hayek are 54 de ani, dar arată ca la 30. Actrița are un program încărcat, este implicată în diverse proiecte, și totuși nu se neglijează niciodată. Ea consumă în fiecare zi suficiente fructe și legume pentru a fi în formă și pentru a avea energie.

În mod surprinzător, vedeta nu este adepta dietelor. Ea a recunoscut că niciodată nu i-au fost pe plac. Pur și simplu a acceptat felul în care arată și a avut grijă să aibă o rutină echilibrată, din toate punctele de vedere.

De asemenea, a mai declarat că nici sportul sau mersul la sală nu sunt ceva ce a reușit să facă pe termen lung. Artista a declarat că mai importantă decât mult sport este o postură fermă a corpului care să pună toți mușchii în mișcare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×