Reclamă

Salma Hayek a plâns în timpul unei scene intime. Ce dificultăți a întâmpinat actrița

Salma Hayek a dezvăluit într-un interviu recent că a plâns în timpul unei scene intime pe care a filmat-o alături de Antonio Banderas pentru producția „Desperado”.

Publicat: 17 februarie 2021, 13:30 / Actualizat: 19 februarie 2021, 19:02

Salma Hayek este o actriță dorită pentru rolurile principale, în special în producții romantice. În cei 30 de ani de carieră actoricească, Saloma Hayek a fost o figură centrală în multe filme și showuri de televiziune, iar unele dintre roluri au fost mai greu de interpretat decât altele. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul unui interviu recent pentru podcastul Armchair Expert, actrița a spus că o anumită scenă de sex a fost aproape imposibil de filmat pentru ea. 

Salma Hayek a plâns în timpul unei scene intime

Salma Hayek a explicat că scena de sex pe care a trebuit să o filmeze alături de Antonio Banderas pentru filmul Desperado a pus-o într-o poziție foarte delicată și vulnerabilă.

„Am început să plâng și am spus că nu știu dacă pot să fac asta. Că îmi este teamă „, a dezvăluit actrița.

Hayek a explicat că atât regizorul Robert Rodriguez, cât și Antonio Banderas au făcut tot posibilul pentru ca ea să se simtă în siguranță în timpul scenei, dar că încercările lor de a o liniști nu au avut prea mult efect, potrivit Best Life

Reclamă

„Au încercat să mă facă să râd. Îmi scoteam prosopul pentru două secunde și începeam să plâng din nou. Dar am reușit să o facem. Am făcut tot ce am putut cu resursele pe care le-am avut”, a declarat Salma Hayek. 

Lejeritatea lui ANtonio Banderas a neliniștit-o pe Salma Hayek

Salma Hayek a spus că Antonio Banderas a fost un „gentleman absolut” în timpul filmărilor, dovadă faptul că cei doi au o relație strânsă și în ziua de astăzi. Cu toate acestea, actrița a recunoscut că lejeritatea cu care Banderas a abordat scena intimă a speriat-o și mai mult. 

Reclamă

„Era foarte degajat. M-a speriat că pentru el era o nimica toată. Am început să plâng și el a spus: Doamne, mă faci să mă simt groaznic. Și eram atât de jenată pentru că plângeam”, a mai spus Hayek. 

Salma Hayek și Antonio Banderas în „Disperado” (1995) / Profimedia Images

Nu doar ideea că trebuie să se dezbrace în fața echipei de filmare a pus-o pe Hayek în dificultate. Gândul că familia ei o va vedea în ipostazele intime a măcinat-o mult mai mult. Actrița crede că există un dublu standard atunci când vine vorba despre modul în care nuditatea este percepută în cazul femeilor și al bărbaților. 

Salma Hayek nu știa că scena intimă va face parte din film atunci când a acceptat rolul. „Nu era în scenariul original”, a declarat Hayek pentru Elle într-un interviu din 2020. 

Salma Hayek și Antonio Banderas într-o scenă din „Desperado” (1995) / Profimedia Images

Salma Hayek și părinții ei au părăsit sala de cinema la premiera filmului

Scena intimă a fost atât de tulburătoare pentru actriță încât a părăsit sala de cinema la premiera filmului. Salma Hayek nu a vrut ca părinții ei să vadă momentul care i-a provocat multă suferință. 

„Am ieșit la premieră înainte de momentul scenei și mi-am luat fratele, tatăl și mama cu mine. Nu am vrut ca niciunul dintre ei să o vadă. Au fost fericiți să iasă imediat și apoi ne-am întors”, a mărturisit actrița pentru Elle. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×