Reclamă

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa cu un milionar

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa cu milionarul francez François-Henri Pinault. Cei doi au împreună o fată de 13 ani, Valentina. Recent, cuplul și-a sărbătorit aniversarea de 12 ani a căsătoriei.

Publicat: 16 februarie 2021, 12:47 / Actualizat: 5 noiembrie 2021, 19:21

Salma Hayek și François-Henri Pinault s-au căsătorit în anul 2009, pe 14 februarie. Încă de atunci actrița s-a confruntat cu numeroase critici legate de mariajul ei cu omul de afaceri francez. Multe voci rele consideră că Hayek s-a măritat cu el doar datorită faptului că este bogat. Cei doi formează un cuplu de 15 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa

Invitată în cadrul podcastului susținut de Dax Shepard, actrița de 54 de ani a răspuns tuturor speculațiilor care îi vizează viața personală și relația cu François-Henri Pinault. Aceasta a vorbit despre cât de minunat este soțul ei ca persoană și despre prima impresie pe care a avut-o atunci când l-a întâlnit.

Știi, în pozele acelea nu poți să ghicești de fapt câtă magie se ascunde în el. M-a făcut să devin o persoană mult mai bună și să cresc într-un mod benefic și sănătos.

Salma Hayek răspunde acuzațiilor descriindu-l pe soțul ei ca pe o persoană foarte implicată în munca sa, care se ocupă de responsabilități. Potrivit Yahoo Entertainment, când vine acasă ori pleacă în vacanțe de familie își focusează toată atenția pe soția și fiica lui, Valentina.  

Reclamă

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa și spune că sunt numai prejudecăți

Salma Hayek le-a povestit lui Dax Shepard și colegei lui, Monica Padman, despre cât de sexiste sunt aceste acuzații. Aceasta a continuat spunând că ea se consideră a fi o femeie independentă și că are proprii bani. Deși este de acord că unii oameni caută să se căsătorească doar din cazua unei baze materiale, actrița nominalizată la Oscar simte despre soțul ei că ar fi discriminat.

Salma Hayek răspunde acuzațiilor spunând că este o puternică prezență în sfera oamenilor de afaceri și are o longevitate care continuă și acum.

Reclamă

Există discriminare și vizavi de bărbații bogați. Te gândești imediat că doar pentru că are bani nu este o persoană bună. Oamenii se gândesc că dacă vrei să ai bani și o situație materială stabilă trebuie să alegi un drum greșit. Sunt numai preconcepții.

Pentru mai multe poze cu Salma Hayek și soțul ei vezi Galeria Foto.

François-Henri Pinault e un magnat în lumea modei

Filantropul și omul de afaceri, François-Henri Pinault, are 58 de ani și este președintele și director executiv al Kering din martie 2005. Acest gigant include sub cupola lui mari branduri de modă precum Saint Laurent, Alexander McQueen și Gucci. Este, de asemenea, și președinte al Groupe Artémis din mai 2003.

În aprilie 2019, după incendiul care a mistuit catedrala Notre Dame din Paris. Familia lui a donat 109 milioane de dolari pentru reconstrucția ei.

În concluzie, Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa cu milionarul francez și spune că toate zvonurile sunt numai prejudecății și bariere sociale pe care oamenii trebuie să le depășească.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×