Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa cu un milionar

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa cu milionarul francez François-Henri Pinault. Cei doi au împreună o fată de 13 ani, Valentina. Recent, cuplul și-a sărbătorit aniversarea de 12 ani a căsătoriei.

16 februarie 2021 la 12:47

Salma Hayek și François-Henri Pinault s-au căsătorit în anul 2009, pe 14 februarie. Încă de atunci actrița s-a confruntat cu numeroase critici legate de mariajul ei cu omul de afaceri francez. Multe voci rele consideră că Hayek s-a măritat cu el doar datorită faptului că este bogat. Cei doi formează un cuplu de 15 ani.

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa

Invitată în cadrul podcastului susținut de Dax Shepard, actrița de 54 de ani a răspuns tuturor speculațiilor care îi vizează viața personală și relația cu François-Henri Pinault. Aceasta a vorbit despre cât de minunat este soțul ei ca persoană și despre prima impresie pe care a avut-o atunci când l-a întâlnit.

Știi, în pozele acelea nu poți să ghicești de fapt câtă magie se ascunde în el. M-a făcut să devin o persoană mult mai bună și să cresc într-un mod benefic și sănătos.

Salma Hayek răspunde acuzațiilor descriindu-l pe soțul ei ca pe o persoană foarte implicată în munca sa, care se ocupă de responsabilități. Potrivit Yahoo Entertainment, când vine acasă ori pleacă în vacanțe de familie își focusează toată atenția pe soția și fiica lui, Valentina.  

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa și spune că sunt numai prejudecăți

Salma Hayek le-a povestit lui Dax Shepard și colegei lui, Monica Padman, despre cât de sexiste sunt aceste acuzații. Aceasta a continuat spunând că ea se consideră a fi o femeie independentă și că are proprii bani. Deși este de acord că unii oameni caută să se căsătorească doar din cazua unei baze materiale, actrița nominalizată la Oscar simte despre soțul ei că ar fi discriminat.

Salma Hayek răspunde acuzațiilor spunând că este o puternică prezență în sfera oamenilor de afaceri și are o longevitate care continuă și acum.

Există discriminare și vizavi de bărbații bogați. Te gândești imediat că doar pentru că are bani nu este o persoană bună. Oamenii se gândesc că dacă vrei să ai bani și o situație materială stabilă trebuie să alegi un drum greșit. Sunt numai preconcepții.

Pentru mai multe poze cu Salma Hayek și soțul ei vezi Galeria Foto.

François-Henri Pinault e un magnat în lumea modei

Filantropul și omul de afaceri, François-Henri Pinault, are 58 de ani și este președintele și director executiv al Kering din martie 2005. Acest gigant include sub cupola lui mari branduri de modă precum Saint Laurent, Alexander McQueen și Gucci. Este, de asemenea, și președinte al Groupe Artémis din mai 2003.

În aprilie 2019, după incendiul care a mistuit catedrala Notre Dame din Paris. Familia lui a donat 109 milioane de dolari pentru reconstrucția ei.

În concluzie, Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa cu milionarul francez și spune că toate zvonurile sunt numai prejudecății și bariere sociale pe care oamenii trebuie să le depășească.

Recomandările CaTine.ro
1
O femeie care spală o tigaie încinsă la chiuvetă
Timp liber
De ce nu e recomandat să speli niciodată o tigaie încinsă cu apă rece
Ai observat cum, în timp, calitatea tigăii scade? Se deformează și începe să ardă jumătate din mâncare, iar cealaltă rămâne nefăcută. Poate ți s-a mai spus că nu e recomandat să speli niciodată o...
2
Kimberley Garner, apariție ravisantă pe covorul roșu la Cannes
Divertisment
Apariția sexy a lui Kimberley Garner la plajă. Cum s-a îmbrăcat modelul
Kimberley Garner a ales o destinație preferată de multe vedete pentru relaxare, plajele din Miami. Vedeta a ales un costum de baie care a atras toate privirile. Fotografii nu au putut trece cu vederea...
3
Paris Jackson pe covorul roșu îmbrăcată cu o rochie portocalie și o coroniță pe frunte
CaTine
Viața marcată de suferință a lui Paris Jackson
Moartea tatălui ei, Michael Jackson, a fost pentru Paris Jackson începutul unei perioade foarte lungi de suferință și autovătămare. Are doar 22 de ani, dar a trecut prin încercări prea dure pentru un adolescent....
4
icon
Statuete Oscar
Divertisment
Oscar 2021, lista scurtă a nominalizărilor: „Colectiv”, printre titlurile eligibile
Academia Americană de Artă și Științe Cinematografice a anunțat lista scurtă a nominalizarilor la Oscar 2021 pentru nouă categorii, inclusiv documentar și film internațional. „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau, a fost inclus la categoriile...
5
Meghan Markle, fotografiată altături de fiul său Archie și Prințul Harry, este însărcinată pentru a doua oară.
Divertisment
Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil
Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al...
PARTENERI
×