Reclamă

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa cu un milionar

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa cu milionarul francez François-Henri Pinault. Cei doi au împreună o fată de 13 ani, Valentina. Recent, cuplul și-a sărbătorit aniversarea de 12 ani a căsătoriei.

Publicat: 16 februarie 2021, 12:47 / Actualizat: 5 noiembrie 2021, 19:21

Salma Hayek și François-Henri Pinault s-au căsătorit în anul 2009, pe 14 februarie. Încă de atunci actrița s-a confruntat cu numeroase critici legate de mariajul ei cu omul de afaceri francez. Multe voci rele consideră că Hayek s-a măritat cu el doar datorită faptului că este bogat. Cei doi formează un cuplu de 15 ani.

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa

Invitată în cadrul podcastului susținut de Dax Shepard, actrița de 54 de ani a răspuns tuturor speculațiilor care îi vizează viața personală și relația cu François-Henri Pinault. Aceasta a vorbit despre cât de minunat este soțul ei ca persoană și despre prima impresie pe care a avut-o atunci când l-a întâlnit.

Știi, în pozele acelea nu poți să ghicești de fapt câtă magie se ascunde în el. M-a făcut să devin o persoană mult mai bună și să cresc într-un mod benefic și sănătos.

Salma Hayek răspunde acuzațiilor descriindu-l pe soțul ei ca pe o persoană foarte implicată în munca sa, care se ocupă de responsabilități. Potrivit Yahoo Entertainment, când vine acasă ori pleacă în vacanțe de familie își focusează toată atenția pe soția și fiica lui, Valentina.  

Reclamă

Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa și spune că sunt numai prejudecăți

Salma Hayek le-a povestit lui Dax Shepard și colegei lui, Monica Padman, despre cât de sexiste sunt aceste acuzații. Aceasta a continuat spunând că ea se consideră a fi o femeie independentă și că are proprii bani. Deși este de acord că unii oameni caută să se căsătorească doar din cazua unei baze materiale, actrița nominalizată la Oscar simte despre soțul ei că ar fi discriminat.

Salma Hayek răspunde acuzațiilor spunând că este o puternică prezență în sfera oamenilor de afaceri și are o longevitate care continuă și acum.

Reclamă

Există discriminare și vizavi de bărbații bogați. Te gândești imediat că doar pentru că are bani nu este o persoană bună. Oamenii se gândesc că dacă vrei să ai bani și o situație materială stabilă trebuie să alegi un drum greșit. Sunt numai preconcepții.

Pentru mai multe poze cu Salma Hayek și soțul ei vezi Galeria Foto.

François-Henri Pinault e un magnat în lumea modei

Filantropul și omul de afaceri, François-Henri Pinault, are 58 de ani și este președintele și director executiv al Kering din martie 2005. Acest gigant include sub cupola lui mari branduri de modă precum Saint Laurent, Alexander McQueen și Gucci. Este, de asemenea, și președinte al Groupe Artémis din mai 2003.

În aprilie 2019, după incendiul care a mistuit catedrala Notre Dame din Paris. Familia lui a donat 109 milioane de dolari pentru reconstrucția ei.

În concluzie, Salma Hayek răspunde acuzațiilor legate de căsătoria sa cu milionarul francez și spune că toate zvonurile sunt numai prejudecății și bariere sociale pe care oamenii trebuie să le depășească.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
O zână într-o rochie fluidă, într-un peisaj de toamnă
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale vor afla exact ce au de făcut pentru a avea o viață mai bună. Liniștea sufletească este...
3
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
4
Regina Camilla, la un eveniment, într-o ținută albastră, din catifea
Divertisment
Regina consoartă Camilla și relația ei cu Familia Regală Britanică. A fost „cealaltă femeie”, dar acum este soția Regelui Charles al III-lea
Când Prințul Charles și Camilla Shand s-au întâlnit pentru prima dată la un meci de polo în 1970, cei doi nu aveau idee că legătura lor va declanșa o poveste de dragoste de-o viață...
5
O femeie care aranjează ceasul în timp ce demonstrează cum se schimbăr ora de iarnă în 2022
Timp liber
Ora de iarnă 2022. Când se schimbă ora în urma deciziei care s-a luat la Bruxelles
Oamenii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să schimbe ora. În anotimpul răcoros, acest lucru se face în ultimul weekend din luna octombrie. Ceasul trebuie dat cu o oră înapoi, însă la Bruxelles au...
PARTENERI
×