Reclamă

Frumusețea nu a fost un avantaj pentru Michelle Pfeiffer în cariera la Hollywood. Dezvăluirile actriței

Deși este recunoscută în lumea cinematografiei nu numai pentru talentul ei, ci și pentru trăsăturile deosebite, frumusețea nu a fost un avantaj pentru Michelle Pfeiffer în cariera la Hollywood. 

Publicat: 8 februarie 2021, 16:42 / Actualizat: 10 februarie 2021, 16:56

Michelle Pfeiffer a vorbit recent despre faptul că frumusețea nu a fost cel mai mare atu al ei în carieră. Talentul și efortul i-au adus multe roluri, dar la început de drum a fost apreciată mai mult pentru aspect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frumusețea nu a fost un avantaj pentru Michelle Pfeiffer în cariera la Hollywood

Michelle este considerată unul dintre cei mai versatili actori de la Hollywood, dar este cunoscută și pentru frumusețea sa.

La începutul carierei, rolurile pe care le-a primit s-au concentrat mai mult pe aspectul ei, decât pe complexitatea personajului. Acest lucru a determinat-o să demonstreze Hollywoodului că este mai mult decât o față drăguță. 

Pfeiffer a vorbit recent pentru The New Yorker despre avantajele și dezavantajele frumuseții la Hollywood. 

„Unul dintre primele mele locuri de muncă a fost o emisiune de televiziune și am interpretat o blondă sexy care avea sâni falși și era îmbrăcată în pantaloni scurți, nici măcar nu aveam un nume, era doar bomba”, își amintește actrița. 

Reclamă

Rolurile complexe, preferatele lui Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer a recunoscut că rolurile preferate sunt cele pentru care nu este aleasă datorită aspectului ei. La începutul carierei accepta cu entuziasm orice proiect care presupunea un personaj complex. 

„Am fost foarte atentă când am avut opțiunea de a alege, pentru că uneori trebuie doar să poți plăti chiria. Dar când aveam de ales să fac ceva care să nu aibă legătură cu felul în care arătam, acceptam de fiecare dată oportunitatea. Apoi, cred că lucrul care a schimbat percepția tuturor despre mine a fost când am făcut „Married to the Mob” și îi sunt recunoscătoare pentru totdeauna lui Jonathan Demme. Nu avea niciun motiv să creadă că puteam face asta”, a mai dezvăluit Pfeiffer.

Reclamă

În ciuda acestui obstacol, actrița și-a propus să abordeze o gamă variată de roluri. Drept urmare, Pfeiffer este considerată unul dintre cei mai performanți artiști de la Hollywood.

După cum a subliniat chiar ea, aparițiile din ”Married to the Mob” și ”The Witches of Eastwick” i-au schimbat cariera. A obținut două nominalizări consecutive la Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar și cea mai bună actriță în rol principal pentru ”Dangerous Liaisons” și, respectiv, ”Fabulous Baker Boys”. Dacă nu și-ar fi asumat aceste riscuri, publicul nu s-ar fi bucurat niciodată de prezența ei în ”Batman Returns”.

Frumusețea i-a lansat cariera

Deși succesul în carieră se datorează talentului și efortului, Michelle Pfiffer a debutat în industria cinematografică printr-un concurs de frumusețe la care a participat pentru a fi remarcată de un agent.

„Am intrat în acest concurs de frumusețe. Un prieten de-al meu mi-a sugerat pentru că știa că vreau să fac actorie și a spus că unul dintre jurați este agent și că este recunoscut pentru faptul că semnează fete, așa că de aceea am făcut-o. Deci asta mi-a ieșit.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×