Reclamă

Eiza Gonzalez a fost fotografiată în ținută sport. Silueta ei a atras toate privirile

Eiza Gonzalez a fost fotografiată în ținută sport, iar imaginile au fost făcute publice. Cele mai recente poze cu actrița sunt subiect de presă pentru cele mai cunoscute tabloide ale lumii. Aceasta se face mereu remarcată atunci când apare în public. De cele mai multe ori silueta ei este cea care atrage toate privirile.

Publicat: 10 mai 2021, 7:10

După ce zilele trecute aceasta a apărut cu părul blond, acum, ea a revenit la șaten. Actrița a fost pozată în timp ce iese din sala de sport, de la Pillates.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eiza Gonzalez a fost fotografiată în ținută sport

Frumoasa actriță a atras toate privirile după ce a plecat de la antrenament. Aceasta a apărut îmbrăcată într-o pereche de colanți aurii și o bluză sport galbenă. În mână a avut mereu o sticlă cu apă, o băutură energizantă și telefonul mobil, scrie DailyMail.

Ținuta aleasă i-a pus în evidență silueta trasă prin inel. Acesta a atras atenția și cu perechea de încălțări extrem de colorate, de un brand celebru de accesorii sportive. Eiza a fost pozată în timp ce ieșea din sala de sport și se îndrepta spre mașina personală.

Aceasta a purtat pe tot parcursul drumului până la mașină mască de protecție, semn că se teme de o posibilă infectare cu Covid-19.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Eiza Gonzalez, în timp ce coboară din mașină și se îndreaptă către sala de sport
Frumoasa actriță a atras toate privirile după ce a plecat de la antrenament / Profimedia Images

Detaliul care le-a atras atenția tuturor a fost părul. Acesta a fost vopsit din nou, după ce în urmă cu numai câteva zile vedeta a publicat pe Instagram Stories imagini în care apărea cu podoaba capilară colorată în nuanțe de blond.

Eiza poate fi văzută în acest moment în cinematografe în blockbuster-ul Godzilla Vs. Kong. Până acum filmul a primit recenzii bune de la critici. Toți au fost impresionați de faptul că regizorii s-au concentrat mai mult pe personajul monstrului și mai puțin pe oamenii din poveste.

Reclamă

Povestea de viață a Eizei Gonzalez

Eiza Gonzalez Reina este născută în Sonora, Mexic, pe data de 30 ianuarie 1990. Mama sa este celebrul model Glenda Reyna, fondatoarea agenției de modele Glenda. Actrița nu a avut o copilărie tocmai fericită. Tatăl ei a murit într-un accident de mașină pe când ea avea numai 12 ani. Eiza mai are o soră, pe nume Yulen González Reyna.

Eiza Gonzalez și-a început cariera în Mexic, unde a făcut parte din distribuția mai multor telenovele de succes. Pentru a evolua pe plan profesional, Eiza s-a mutat mai apoi la New York și a început cursurile Institutului de Teatru și Film Lee Strasberg. Când talentul ei a început să fie recunoscut, Eiza s-a mutat în Los Angeles, iar rolul din producția Baby Driver a dus-o pe culmile succesului.

Pe lângă actorie, Eiza a lansat și două albume muzicale Contracorriente și Te Acordarás de Mí. Acesta a fost recompensată cu o mulțime de premii specifice industriei muzicale, precum cea mai tare adolescentă mexicană, cea mai bună revelație feminină sau artistul preferat.

Chiar și alegerile în materie de bărbați au adus-o pe frumoasa actriță în lumina reflectoarelor. Acesta a avut o relație cu actorul Liam Hemsworth, iar în vara anului trecut a petrecut în brațele modelului Timothee Chamalet. În presă au mai apărut informații despre posibile relații cu Josh Duhamel, Maluma, Calvin Harris sau Cristiano Ronaldo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×