Reclamă

Ținuta de alergare marca Eiza Gonzalez. Cum s-a îmbrăcat

Eiza Gonzalez este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Chiar și atunci când nu participă la evenimente, actrița alege haine sexy pentru aparițiile în public. Ținuta de alergare marca Eiza Gonzalez este subiect de presă în toate publicațiile.

Publicat: 3 februarie 2021, 13:47 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:50

De data aceasta, vedeta a fost surprinsă de fotografi pe stradă, în timp ce alerga. Ținuta ei a atras toate privirile. Eiza a optat pentru o bustieră care i-a pus bustul în evidență și o pereche de colanți de culoare deschisă, ce nu aveau cum să treacă neobservați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plină stradă, Eiza a reușit să întoarcă toate privirile. Potrivit DailyMail, actrița în vârstă de 31 de ani era aranjată mai degrabă pentru o ședință foto de pus pe coperta unei publicații decât pentru o sesiune de alergat.

Eiza Gonzalez îmbrăcată în bustieră și colanți, în timp ce aleargă pe stradă
Eiza Gonzalez s-a făcut remarcată prima dată în telenovele / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Această apariție a Eizei este prima de după lansarea trailer-ului Godzilla vs. Kong, producție în care joacă alături de Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown și Rebecca Hall. Filmul este așteptat de toată lumea și are data de lansare pe 31 martie 2021.

Chiar dacă alerga, Eiza a avut tot timpul cu ea un smoothie verde. Nu a renunțat nici la mască sau ochelarii de soare. Ținuta de alergare marca Eiza Gonzalez a fost remarcată imediat. De ce? Pentru că îi punea foarte bine în evidență formele intens lucrate în sala de sport.

Deși anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, mulți actori s-au plâns că au pus pe pauză majoritatea proiectelor în care erau implicați, Eiza Gonzalez pare că nu duce lipsă de activitate.

Cum s-a făcut remarcată Eiza Gonzalez la Hollywood

Eiza Gonzalez a început cariera de actriță în țara sa natală, Mexic. Aceasta a făcut parte din distribuția mai multor telenovele de succes. Mai apoi a decis să se mute la New York și să urmeze cursurile Institutului de Teatru și Film Lee Strasberg.

Reclamă

După ce a primit mai multe roluri și talentul ei a fost apreciat, Gonzalez s-a mutat la Los Angeles. A primit rapid un rol important în producția From Dusk till Dawn. Rolul din Baby Driver, unde a jucat alături de Ansel Elgort, Jamie Foxx și Jon Hamm i-a adus însă succesul.

În ultimul timp, Eiza a fost inclusă într-o mulțime de filme de acțiune printre care Fast&Furious. Deși nu a atins încă culmile succesului, Eiza este în plină ascensiune în cariera de actriță.

Viața amoroasă a Eizei Gonzalez

După ce a intrat în lumina reflectoarelor de la Hollywood, Eiza Gonzalez s-a iubit cu Liam Hemsworth. Relația lor a apărut în presă atunci când actorul s-a despărțit pentru o bună perioadă de timp de Miley Cyrus.

În vara anului trecut însă, Eiza Gonzalez a fost surprinsă în vacanță alături de un bărbat mai tânăr decât ea, pe nume Timothee Chamalet. Bărbatul este fostul iubit al lui Lily-Rose Depp, cu care s-a iubit timp de doi ani.

În trecut, presa a scris că frumoasa actriță a mai avut relații cu Josh Duhamel, Maluma, Calvin Harris sau Cristiano Ronaldo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×