Reclamă

Ținuta de alergare marca Eiza Gonzalez. Cum s-a îmbrăcat

Eiza Gonzalez este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Chiar și atunci când nu participă la evenimente, actrița alege haine sexy pentru aparițiile în public. Ținuta de alergare marca Eiza Gonzalez este subiect de presă în toate publicațiile.

Publicat: 3 februarie 2021, 13:47 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:50

De data aceasta, vedeta a fost surprinsă de fotografi pe stradă, în timp ce alerga. Ținuta ei a atras toate privirile. Eiza a optat pentru o bustieră care i-a pus bustul în evidență și o pereche de colanți de culoare deschisă, ce nu aveau cum să treacă neobservați.

În plină stradă, Eiza a reușit să întoarcă toate privirile. Potrivit DailyMail, actrița în vârstă de 31 de ani era aranjată mai degrabă pentru o ședință foto de pus pe coperta unei publicații decât pentru o sesiune de alergat.

Eiza Gonzalez îmbrăcată în bustieră și colanți, în timp ce aleargă pe stradă
Eiza Gonzalez s-a făcut remarcată prima dată în telenovele / Profimedia Images

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Această apariție a Eizei este prima de după lansarea trailer-ului Godzilla vs. Kong, producție în care joacă alături de Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown și Rebecca Hall. Filmul este așteptat de toată lumea și are data de lansare pe 31 martie 2021.

Chiar dacă alerga, Eiza a avut tot timpul cu ea un smoothie verde. Nu a renunțat nici la mască sau ochelarii de soare. Ținuta de alergare marca Eiza Gonzalez a fost remarcată imediat. De ce? Pentru că îi punea foarte bine în evidență formele intens lucrate în sala de sport.

Deși anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, mulți actori s-au plâns că au pus pe pauză majoritatea proiectelor în care erau implicați, Eiza Gonzalez pare că nu duce lipsă de activitate.

Cum s-a făcut remarcată Eiza Gonzalez la Hollywood

Eiza Gonzalez a început cariera de actriță în țara sa natală, Mexic. Aceasta a făcut parte din distribuția mai multor telenovele de succes. Mai apoi a decis să se mute la New York și să urmeze cursurile Institutului de Teatru și Film Lee Strasberg.

Reclamă

După ce a primit mai multe roluri și talentul ei a fost apreciat, Gonzalez s-a mutat la Los Angeles. A primit rapid un rol important în producția From Dusk till Dawn. Rolul din Baby Driver, unde a jucat alături de Ansel Elgort, Jamie Foxx și Jon Hamm i-a adus însă succesul.

În ultimul timp, Eiza a fost inclusă într-o mulțime de filme de acțiune printre care Fast&Furious. Deși nu a atins încă culmile succesului, Eiza este în plină ascensiune în cariera de actriță.

Viața amoroasă a Eizei Gonzalez

După ce a intrat în lumina reflectoarelor de la Hollywood, Eiza Gonzalez s-a iubit cu Liam Hemsworth. Relația lor a apărut în presă atunci când actorul s-a despărțit pentru o bună perioadă de timp de Miley Cyrus.

În vara anului trecut însă, Eiza Gonzalez a fost surprinsă în vacanță alături de un bărbat mai tânăr decât ea, pe nume Timothee Chamalet. Bărbatul este fostul iubit al lui Lily-Rose Depp, cu care s-a iubit timp de doi ani.

În trecut, presa a scris că frumoasa actriță a mai avut relații cu Josh Duhamel, Maluma, Calvin Harris sau Cristiano Ronaldo.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×