Reclamă

Care este rutina de sport a lui Jill Biden, Prima Doamnă a SUA

Rutina de sport a lui Jill Biden este una care ar trezi cu lejeritate invidia unei tinere de douăzeci de ani. Chiar dacă Jill Biden se apropie de 70 de ani, ea are grijă în fiecare zi să facă oricât de puțină mișcare. Soția Președintelui SUA nu a renunțat la locul ei de muncă după mutarea la Casa Albă. Dimpotrivă, programul ei actual este și mai încărcat de câteva luni. Așadar, ținând cont de vârsta ei și de programul pe care-l are, ambiția lui Jill Biden este un adevărat exemplu bun de urmat.

Publicat: 15 mai 2021, 7:50 / Actualizat: 25 mai 2021, 14:45

Jill Biden face diverse tipuri de sport. Cu toate acestea, sesiunile de alergat sunt preferatele ei de zeci de ani. Prima Doamnă a declarat în nenumărate rânduri că pentru ea sănătatea în general este o prioritate. Și pentru că este un pedagog dedicat, ea și-a propus să schimbe și mentalitatea femeilor în legătură cu sănătatea lor fizică și psihică, menționează Self.com. Din fericire, pentru că are toate pârghiile necesare, Jill Biden a început deja să se asigure că americanii sunt mai atenți la sănătatea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată rutina de sport a lui Jill Biden

Sportul face parte din viața lui Jill Biden de ani de de zile. Prima oară a alergat chiar împreună cu soțul ei, Joe Biden, atunci când au fost rugați să dea startul unei curse de alergat. Atunci a fost momentul în care Jill a hotărât că vrea să integreze acest sport în viața ei. Pentru ea nu contează cât de devreme sau cât de târziu e. Iese la alergat în fiecare zi, fără excepție.

Soția Președintelui SUA se simte foarte bine mai ales atunci când aleargă afară. Așa se conectează cu natura și uită de cotidian. Chiar dacă au fost perioade în care a avut alte priorități, Jill Biden și-a rezervat mereu timp să alerge.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jill Biden, în tribună la meciul de fotbal dintre SUA și Cuba din anul 2016. Poartă un tricou al echipei de fotbal, niște cercei lungi albaștri și un set de brățări la mâna dreaptă.
Jill Biden își face timp inclusiv pentru pasiunile ei mai vechi / Getty Images
Reclamă

Tocmai pentru că a fost atât de convecventă de-a lungul anilor Prima Doamnă a reușit să participe chiar și la maratoane care susțin diverse cauze umanitare, pentru sănătatea femeilor, de exemplu.

Din rutina de sport a lui Jill Biden mai fac parte și exercițiile cu greutăți. Despre acest tip de antrenament Jil Biden spune că este foarte important pentru oase și pentru mușchi. De fapt, alergatul și ridicarea greutăților sunt activitățile fizice de bază pentru ea. Nu contează locul în care se află, face oricare dintre aceste două sporturi imediat ce are câteva minute libere.

Ce i-a legat pe Jill Biden și pe Joe Biden

Reclamă

Până să se cunoască, niciunul dintre cei doi nu a avut o viață ușoară, menționează Thelist.com. Joe Biden, rămas fără prima soție, Neilia Hunter și fără fiica lor, Naomi Biden, din cauza unui eveniment rutier nefericit, a trebuit să învețe să se descurce singur cu cei doi băieți care supraviețuiseră accidentului. De cealaltă parte, Jill Biden trecuse deja printr-o căsătorie și respectiv printr-un divorț atunci când l-a cunoscut pe actualul Președinte al Statelor Unite ale Americii.

Joe Biden și Jill Biden s-au susținut reciproc la fiecare eveniment / Getty Images

Cuplul prezidențial are multe pasiuni comune. Astfel, Președintelui SUA îi este foarte ușor să se adapteze la rutina de sport a lui Jill Biden. Prima Doamnă a subliniat pentru Runnersworld.com că Joe Biden este mai degrabă un atlet care se simte mai bine pe terenul de fotbal decât la alergat. Cu toate acestea, atunci când programul le permite amândurora, Președintele Statelor Unite mai aleargă alături de soția lui.

Jill Biden avea deja o carieră în spate atunci când și-a cunoscut viitorul soț. Ea terminase la acea vreme două masterate și era o profesoară de limba engleză iubită de elevi. Joe Biden nu s-a simțit afectat de succesul soției sale. Ba din contra, el a susținut-o să treacă într-o etapă superioară – doctoratul. Și după ce aceasta l-a obținut, Președintele Statelor Unite ale Americii își prezenta soția Dr. Jill Biden.

După toate experiențele bune sau mai puțin fericite și după toată susținerea reciprocă, era firesc ca și rutina de sport a lui Jill Biden să aibă suportul Președintelui. Cuplul prezidențial este un exemplu demn de urmat pentru tinerii de astăzi, din toate punctele de vedere. Cei doi soți au ajuns la aceste performațe prin foarte multă iubire, prin naturalețea lor și desigur, prin susținere necondiționată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×