Reclamă

Care este rutina de sport a lui Jill Biden, Prima Doamnă a SUA

Rutina de sport a lui Jill Biden este una care ar trezi cu lejeritate invidia unei tinere de douăzeci de ani. Chiar dacă Jill Biden se apropie de 70 de ani, ea are grijă în fiecare zi să facă oricât de puțină mișcare. Soția Președintelui SUA nu a renunțat la locul ei de muncă după mutarea la Casa Albă. Dimpotrivă, programul ei actual este și mai încărcat de câteva luni. Așadar, ținând cont de vârsta ei și de programul pe care-l are, ambiția lui Jill Biden este un adevărat exemplu bun de urmat.

Publicat: 15 mai 2021, 7:50 / Actualizat: 25 mai 2021, 14:45

Jill Biden face diverse tipuri de sport. Cu toate acestea, sesiunile de alergat sunt preferatele ei de zeci de ani. Prima Doamnă a declarat în nenumărate rânduri că pentru ea sănătatea în general este o prioritate. Și pentru că este un pedagog dedicat, ea și-a propus să schimbe și mentalitatea femeilor în legătură cu sănătatea lor fizică și psihică, menționează Self.com. Din fericire, pentru că are toate pârghiile necesare, Jill Biden a început deja să se asigure că americanii sunt mai atenți la sănătatea lor.

Cum arată rutina de sport a lui Jill Biden

Sportul face parte din viața lui Jill Biden de ani de de zile. Prima oară a alergat chiar împreună cu soțul ei, Joe Biden, atunci când au fost rugați să dea startul unei curse de alergat. Atunci a fost momentul în care Jill a hotărât că vrea să integreze acest sport în viața ei. Pentru ea nu contează cât de devreme sau cât de târziu e. Iese la alergat în fiecare zi, fără excepție.

Soția Președintelui SUA se simte foarte bine mai ales atunci când aleargă afară. Așa se conectează cu natura și uită de cotidian. Chiar dacă au fost perioade în care a avut alte priorități, Jill Biden și-a rezervat mereu timp să alerge.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jill Biden, în tribună la meciul de fotbal dintre SUA și Cuba din anul 2016. Poartă un tricou al echipei de fotbal, niște cercei lungi albaștri și un set de brățări la mâna dreaptă.
Jill Biden își face timp inclusiv pentru pasiunile ei mai vechi / Getty Images
Reclamă
Reclamă

Tocmai pentru că a fost atât de convecventă de-a lungul anilor Prima Doamnă a reușit să participe chiar și la maratoane care susțin diverse cauze umanitare, pentru sănătatea femeilor, de exemplu.

Din rutina de sport a lui Jill Biden mai fac parte și exercițiile cu greutăți. Despre acest tip de antrenament Jil Biden spune că este foarte important pentru oase și pentru mușchi. De fapt, alergatul și ridicarea greutăților sunt activitățile fizice de bază pentru ea. Nu contează locul în care se află, face oricare dintre aceste două sporturi imediat ce are câteva minute libere.

Ce i-a legat pe Jill Biden și pe Joe Biden

Până să se cunoască, niciunul dintre cei doi nu a avut o viață ușoară, menționează Thelist.com. Joe Biden, rămas fără prima soție, Neilia Hunter și fără fiica lor, Naomi Biden, din cauza unui eveniment rutier nefericit, a trebuit să învețe să se descurce singur cu cei doi băieți care supraviețuiseră accidentului. De cealaltă parte, Jill Biden trecuse deja printr-o căsătorie și respectiv printr-un divorț atunci când l-a cunoscut pe actualul Președinte al Statelor Unite ale Americii.

Joe Biden și Jill Biden s-au susținut reciproc la fiecare eveniment / Getty Images

Cuplul prezidențial are multe pasiuni comune. Astfel, Președintelui SUA îi este foarte ușor să se adapteze la rutina de sport a lui Jill Biden. Prima Doamnă a subliniat pentru Runnersworld.com că Joe Biden este mai degrabă un atlet care se simte mai bine pe terenul de fotbal decât la alergat. Cu toate acestea, atunci când programul le permite amândurora, Președintele Statelor Unite mai aleargă alături de soția lui.

Jill Biden avea deja o carieră în spate atunci când și-a cunoscut viitorul soț. Ea terminase la acea vreme două masterate și era o profesoară de limba engleză iubită de elevi. Joe Biden nu s-a simțit afectat de succesul soției sale. Ba din contra, el a susținut-o să treacă într-o etapă superioară – doctoratul. Și după ce aceasta l-a obținut, Președintele Statelor Unite ale Americii își prezenta soția Dr. Jill Biden.

După toate experiențele bune sau mai puțin fericite și după toată susținerea reciprocă, era firesc ca și rutina de sport a lui Jill Biden să aibă suportul Președintelui. Cuplul prezidențial este un exemplu demn de urmat pentru tinerii de astăzi, din toate punctele de vedere. Cei doi soți au ajuns la aceste performațe prin foarte multă iubire, prin naturalețea lor și desigur, prin susținere necondiționată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×