Reclamă

Care este rutina de sport a lui Jill Biden, Prima Doamnă a SUA

Rutina de sport a lui Jill Biden este una care ar trezi cu lejeritate invidia unei tinere de douăzeci de ani. Chiar dacă Jill Biden se apropie de 70 de ani, ea are grijă în fiecare zi să facă oricât de puțină mișcare. Soția Președintelui SUA nu a renunțat la locul ei de muncă după mutarea la Casa Albă. Dimpotrivă, programul ei actual este și mai încărcat de câteva luni. Așadar, ținând cont de vârsta ei și de programul pe care-l are, ambiția lui Jill Biden este un adevărat exemplu bun de urmat.

Publicat: 15 mai 2021, 7:50 / Actualizat: 25 mai 2021, 14:45

Jill Biden face diverse tipuri de sport. Cu toate acestea, sesiunile de alergat sunt preferatele ei de zeci de ani. Prima Doamnă a declarat în nenumărate rânduri că pentru ea sănătatea în general este o prioritate. Și pentru că este un pedagog dedicat, ea și-a propus să schimbe și mentalitatea femeilor în legătură cu sănătatea lor fizică și psihică, menționează Self.com. Din fericire, pentru că are toate pârghiile necesare, Jill Biden a început deja să se asigure că americanii sunt mai atenți la sănătatea lor.

Cum arată rutina de sport a lui Jill Biden

Sportul face parte din viața lui Jill Biden de ani de de zile. Prima oară a alergat chiar împreună cu soțul ei, Joe Biden, atunci când au fost rugați să dea startul unei curse de alergat. Atunci a fost momentul în care Jill a hotărât că vrea să integreze acest sport în viața ei. Pentru ea nu contează cât de devreme sau cât de târziu e. Iese la alergat în fiecare zi, fără excepție.

Soția Președintelui SUA se simte foarte bine mai ales atunci când aleargă afară. Așa se conectează cu natura și uită de cotidian. Chiar dacă au fost perioade în care a avut alte priorități, Jill Biden și-a rezervat mereu timp să alerge.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jill Biden, în tribună la meciul de fotbal dintre SUA și Cuba din anul 2016. Poartă un tricou al echipei de fotbal, niște cercei lungi albaștri și un set de brățări la mâna dreaptă.
Jill Biden își face timp inclusiv pentru pasiunile ei mai vechi / Getty Images
Reclamă

Tocmai pentru că a fost atât de convecventă de-a lungul anilor Prima Doamnă a reușit să participe chiar și la maratoane care susțin diverse cauze umanitare, pentru sănătatea femeilor, de exemplu.

Din rutina de sport a lui Jill Biden mai fac parte și exercițiile cu greutăți. Despre acest tip de antrenament Jil Biden spune că este foarte important pentru oase și pentru mușchi. De fapt, alergatul și ridicarea greutăților sunt activitățile fizice de bază pentru ea. Nu contează locul în care se află, face oricare dintre aceste două sporturi imediat ce are câteva minute libere.

Ce i-a legat pe Jill Biden și pe Joe Biden

Reclamă

Până să se cunoască, niciunul dintre cei doi nu a avut o viață ușoară, menționează Thelist.com. Joe Biden, rămas fără prima soție, Neilia Hunter și fără fiica lor, Naomi Biden, din cauza unui eveniment rutier nefericit, a trebuit să învețe să se descurce singur cu cei doi băieți care supraviețuiseră accidentului. De cealaltă parte, Jill Biden trecuse deja printr-o căsătorie și respectiv printr-un divorț atunci când l-a cunoscut pe actualul Președinte al Statelor Unite ale Americii.

Joe Biden și Jill Biden s-au susținut reciproc la fiecare eveniment / Getty Images

Cuplul prezidențial are multe pasiuni comune. Astfel, Președintelui SUA îi este foarte ușor să se adapteze la rutina de sport a lui Jill Biden. Prima Doamnă a subliniat pentru Runnersworld.com că Joe Biden este mai degrabă un atlet care se simte mai bine pe terenul de fotbal decât la alergat. Cu toate acestea, atunci când programul le permite amândurora, Președintele Statelor Unite mai aleargă alături de soția lui.

Jill Biden avea deja o carieră în spate atunci când și-a cunoscut viitorul soț. Ea terminase la acea vreme două masterate și era o profesoară de limba engleză iubită de elevi. Joe Biden nu s-a simțit afectat de succesul soției sale. Ba din contra, el a susținut-o să treacă într-o etapă superioară – doctoratul. Și după ce aceasta l-a obținut, Președintele Statelor Unite ale Americii își prezenta soția Dr. Jill Biden.

După toate experiențele bune sau mai puțin fericite și după toată susținerea reciprocă, era firesc ca și rutina de sport a lui Jill Biden să aibă suportul Președintelui. Cuplul prezidențial este un exemplu demn de urmat pentru tinerii de astăzi, din toate punctele de vedere. Cei doi soți au ajuns la aceste performațe prin foarte multă iubire, prin naturalețea lor și desigur, prin susținere necondiționată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu ochii căprui pentru a ilustra ce spune despre tine culoarea ochilor
Timp liber
Ce spune despre tine culoarea ochilor. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune culoarea ochilor despre tine? Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, motiv pentru care mulți specialiști sunt de părere că aceștia pot determina anumite aspecte care țin de personalitatea...
2
O tânără care doarme în mai multe poziții într-un colaj animat
Timp liber
Ce spune despre tine poziția în care dormi. Tipul de personalitate pe care îl poți avea
Te-ai întrebat vreodată ce spune despre tine poziția în care dormi? Experții spun că aceste mici detalii ar putea scoate la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre personalitatea ta. Te invităm să afli care...
3
O femeie frumoasăc are stă cu o cremă albă pe față la o procedură cosmetică pentru a ilustra de ce apar punctele de grăsime pe față
Frumusețe
De ce apar punctele de grăsime pe față. Sfaturi utile pentru a scăpa de ele
Punctele de grăsime mai sunt cunoscute sub denumirea de milia. Acestea sunt întâlnite la persoanele de toate vârstele și pot apărea din diferite cauze. Hai să aflăm împreună de ce apar punctele de grăsime...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie mov, lungă, stă în pădure
Horoscop
Top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie
Nu este ușor să alcătuiești un top 3 zodii de bărbați care știu să iubească cu adevărat o femeie, însă atunci când ai ajutorul specialiștilor, totul devine mai ușor. Dacă te-ai întrebat vreodată ce...
5
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă în pădure cu un cal
Horoscop
Ce tunsori ți se potrivesc, în funcție de zodie
Dacă vrei să știi ce tunsori ți se potrivesc în funcție de zodie, acest articol îți vine cu siguranță în ajutor. Alegerea unei noi schimbări de look nu este niciodată ușoară, mai ales atunci...
PARTENERI
×