Reclamă

Kendall Jenner, într-o rochie identică cu cea a Selenei Gomez

Kendall Jenner a dovedit că este un mare fan al stilului adoptat de cântăreața Selena Gomez, în urma unei postări pe Instagram. Fanii au apreciat fotografia postată de Kendall Jenner, într-o rochie identică cu cea a Selenei Gomez.

Publicat: 24 aprilie 2021, 7:50

Fotomodelul a purtat aceeași rochie florală roz pe care a purtat-o ​​și vedeta pop în cel mai recent videoclip muzical al său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modelul, în vârstă de 25 de ani, arată fabulos în rochia creată de brandul american Rodarte. Obiectul vestimentar valorează fabuloasa sumă de 2.645 de dolari.

Kendall Jenner, într-o rochie identică cu cea a Selenei Gomez. Cum arată ținuta

Vedeta a postat fotografia și pe contul său de Twitter, alături de un mesaj al unuia dintre fanii săi: „Kendall Jenner poartă această rochie mai bine decât oricine altcineva”.

Kendall Jenner a asortat rochia cu niște cizmele de cowboy, de asemenea, purtate de cântăreața de 28 de ani, la filmările piesei muzicale De Una Vez. Aceasta fiind, de altfel, singura ținută pe care artista o poartă în videoclipul mult iubitei piese.

Reclamă

O familie celebră

Kim Kardashian, una dintre surorile lui Jendall Kardashian, și-a consolidat recent statutul de miliardară datorită proiectelor sale de succes. Acestea includ brandul KKW Beauty, Skims, dar și cariera sa în reality show-uri.

Reclamă

Starul, în vârstă de 40 de ani, crede că nu este exclusă posibilitatea ca surorile sale celebre să i se alăture; crezând că „toți” au potențialul pentru asta.

În prezent, Kim se mândrește cu o valoare netă de 1 miliard de dolari, după ce a urcat în clasament de la 780 milioane de dolari, în octombrie 2020. Sora ei vitregă Kylie Jenner a primit în mod preventiv titlul de „cel mai tânăr miliardar prin forțe proprii” în 2019; dar până în 2020 valoarea sa netă a fost evaluată la „doar” 700 milioane de dolari.

Faimoasa familie deține o serie de afaceri, și un reality show, Keeping Up With The Kardashians; precum și imobiliare, colecțiile de mașini de lux și investițiile în bunuri de designer, cum ar fi gențile Hermes Birkin.

Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, are o avere de 190 de milioane de dolari, deținând, de asemenea, și funcția de producător executiv al reality show-ului Keeping Up with the Kardashians. De asemenea, aceasta tocmai și-a lansat linia de îmbrăcăminte, Safely, în parteneriat cu Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend.

Potrivit Money.com, Khloe Kardashian are o avere de 40 de milioane de dolari, obținută datorită brandul ei Good American, dar și a emisiunii Keeping Up with the Kardashian.

Site-ul estimează, de asemenea, că fondatorul Poosh, Kourtney Kardashian, are o avere estimată la 35 de milioane de dolari; iar Kendall Jenner de aproximativ 45 de milioane de dolari, datorită carierei sale de modeling de succes. Jendall Kenner atrage atenția danilor nu numai prin activitatea sa profesională, ci și prin fotografiile pe care le postează pe social media. Recent aceasta s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul.

Viața amoroasă

În prezent, modelul are o relație cu vedeta NBA, Devin Booker.

Sunt o persoană care se îndrăgostește la prima vedere. Știu că mă voi îndrăgosti de tine în al doilea moment în care te voi întâlni. Am acest sentiment copleșitor. Asta însă nu mi se întâmplă foarte des. Nu sunt genul de persoană care se poate îndrăgosti treptat de cineva. Nu înțeleg asta. Sunt o persoană foarte simplă”, a declarat anterior celebrul model, citată de Daily Mail.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×