Reclamă

Kendall Jenner s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Detaliul care le-a atras atenția fanilor

Modelul și-a luat fanii prin suprindere cu cele mai noi imagini pe care le-a publicat pe contul de Instagram. Kendall Jenner s-a pozat într-un costum de baie minuscul, dar un alt detaliu le-a atras atenția fanilor.

Publicat: 8 aprilie 2021, 7:45 / Actualizat: 8 aprilie 2021, 9:43

Tânăra de 25 de ani și-a expus silueta impecabilă, în timp ce se relaxa lângă piscină la complexul de agrement pe care mama sa, Kris Jenner, îl deține în California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kendall Jenner s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Frumoasa Kendall le-a arătat fanilor câteva imagini pe contul personal de Instagram. Aceasta a optat pentru un costum de baie din două piese, la care a asortat un lanț în jurul abdomenului și o pereche de cizme stil cowboy.

Cele trei fotografii ​​pe care Kendall le-a publicat sunt realizate în timp ce se relaxează în curtea casei elegante pe care mama sa o deține în California, acolo unde toată familia Kardashian / Jenner a petrecut în weekend pentru a sărbători Paștele.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Zilele trecute, Kendall a publicat o imagine în timp ce era îmbrăcată într-o rochie roz cu imprimeu floral. Acesta a vrut să le arate admiratorilor cât de fericită este în compania familiei sale. Iubitul ei, jucătorul de baschet, a fost printre primii care au apreciat imaginile.

Modelul este singurul membru al familiei Kardashian / Jenner care nu are în prezent copii. Kendall a recunoscut recent că dorește să devină mamă cât mai curând. Frumoasa Kendall are în prezent o relație cu jucătorul NBA, Devin Booker. Cei doi au de mai mult o relație, dar abia anul acesta au făcut publică legătura dintre ei.

Reclamă

Kendall îi poartă hainele iubitului, semn că relația dintre ei merge din ce în ce mai bine. Aceasta a fost surprinsă de fotografi recent, în timp ce își alimenta mașina în Beverly Hills. Hnaoracul pe care îl purta avea emblema echipei la care joacă Devin.

Kendall Jenner este preferata fotografilor

Ori de câte ori își face apariția în public, Kendall Jenner este fotografiată de paparazzi din toate unghiurile posibile. Cu toate acestea, în ciuda felului în care surorile ei își expun viața personală, Kendall este extrem de discretă cu tot ce înseamnă viață privată.

Ea are o imagine impecabilă, iar fotografii nu au reușit niciodată să o surprindă pe picior greșit. Acest lucru nu face decât să ne confirme din nou că aspectul fizic este foarte important pentru ea.

Deși are numai 25 de ani, Kemdall se află de mai mulți ani pe lista celor mai bine plătite modele ale lumii, potrivit revistei Forbes. Ea încasează anual zeci de milioane de dolari din contractele pe care le are în industria modei.

Kendall încasează foarte mulți bani și din linia de cosmetice pe care a lansat-o împreună cu sora sa mai mică, Kylie. Linia de cosmetice este inspirată din stilul simplu al lui Kendall.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×