Reclamă

Khloe Kardashian neagă eroarea de Photoshop din cea mai recentă ședință foto

Khloe Kardashian neagă eroarea de Photoshop de care a fost acuzată recent. Vedeta spune că alungirea corpului ei este cauzată de lentilele care s-au folosit la obiectivul camerei de fotografiat.

Publicat: 26 februarie 2021, 8:00 / Actualizat: 26 februarie 2021, 10:43

"Am folosit la camera de fotografiat lentile care dau această senzație de alungire", a menționat Khloe Kardashian.

Recent, Khloe a lansat o colecție de încălțăminte, scrie People.com. După ce a făcut publice imaginile de la ședința foto de promovare a brand-ului pe care l-a fondat, aceasta s-a confruntat cu o serie de acuzații din partea fanilor. Au fost mulți cei care au spus că picioarele și degetele lui Khloe sunt mult prea lungi. Ei au catalogat această alungire drept o eroare de Photoshop, făcând referire la faptul că vedeta abuzează de acest program de editare.

Khloe Kardashian neagă eroarea de Photoshop

Nu a durat însă mult până când Khloe a clarificat întrega situație. Ea a spus că acest „eșec” este de fapt o iluzie provocată de lentilele care s-au folosit la obiectivul camerei de fotografiat.

Fotografiile pe care le-am făcut sunt realizate cu un obiectiv care creează acest efect de alungire. Cu cât este mai aproape obiectul de aparatul de fotografiat, cu atât el va deveni mai alungit. Nu îmi fac griji. Încă am mâini cu degete de dimensiuni normale.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Aceasta a continuat și a declarat că se simte extrem de amuzată de întreaga situație. Nu poate înțelege însă cum unele dintre comentariile de la postarea inițială sunt atât de răutăcioase.

Mai apoi, vedeta a publicat o imagine în care picioarele ei par extrem de lungi. Acesta a scris în descriere: „Cum poate crede cineva că aceasta este mărimea reală a piciorului meu?”

Reclamă

Pentru că a vrut să argumenteze până la final ceea ce spune despre obiectivul camerei de fotografiat, aceasta a declarat că nu se lasă doborâtă de comentariile răutăcioase. Ea a mai adăugat că îi place mult cum au fost realizate pozele. Khloe a detaliat și a spus că totul depinde de unghiul din care sunt realizate imaginile, dar și de obiectiv. Vedeta a spus că îi place mult rezultatul final. El oferă o perspectivă diferită față de cum sunt promovate în acest moment brand-urile de încălțăminte.

Acesta le-a spus fanilor că îi place mult campania la care a lucrat și le-a promis și mai multe imagini. Vedeta nu s-a ferit niciodată să le răspundă celor care o acuză că abuzează de Photoshop.

Khloe Kardashian nu își ascunde imperfecțiunile

Recent, ea a publicat pe contul de Instagram o imagine în care își arată vergeturile. Ea a dorit să demonstreze că perfecțiunea nu există nici măcar la vedete. Aceasta a declarat la momentul respectiv că își iubește imperfecțiunile și că așa trebuie să procedeze toate femeile din întrega lume, indiferent de forma corpului.

De-a lungul timpului Khloe Kardashian a trecut printr-o mulțime de transformări corporale. Anul trecut, vedeta a declarat că după nașterea fiicei sale, True, a reușit să slăbească aproape 30 de kilograme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
4
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×