Reclamă

Kanye West vinde bijuteriile cumpărate pentru Kim Kardashian? De ce a luat această decizie

Kanye West vinde bijuteriile cumpărate lui Kim Kardashian. Potrivit DailyMail, rapper-ul este destul de supărat din cauza divorțului. Pe de altă parte, Kim pare să fie mai relaxată și mai împăcată cu decizia separării.

Publicat: 25 februarie 2021, 14:36

Publicația mai sus menționată scrie că artistul în vârstă de 43 de ani a mers deja la doi bijutieri renumiți pentru a obține prețuri bune pentru niște bijuterii pe care își dorește să le vândă cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O sursă a declarat pentru The Sun: „În ultimele două săptămâni, Kanye încerca să vândă bijuteriile pe care le cumpărase pentru Kim. Acesta a mers deja la doi bijutieri de top.”

În același timp, Kanye a declarat că nu mai vrea să fie asociat cu brandul Kardashian sub nicio formă. The Sun a scris însă că potrivit surselor sale, Kanye este complet distrus de acest divorț. Se pare că motivul supărării este destul de întemeiat. Rapper-ul încă o iubește foarte mult pe Kim Kardashian.

Kanye West vinde bijuteriile cumpărate pentru Kim Kardashian

Tot publicația de mai sus mai scrie că artistul nu a ajuns până în acest moment să finalizeze tranzacțiile cu bijuteriile. Motivul pentru care a decis să scape de ele este că nu vrea ca acestea să îl mai lege sub nicio formă de trecut.

Sursa publicației The Sun a mai spus că Kanye și-ar fi dorit mult ca relația lor să funcționeze în continuare. Kim Kardashian este cea care a insistat pentru divorț. În timp căsătoriei lor, Kanye a cheltuit milioane de dolari pe bijuteriile pentru Kim.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Printrele cele mai scumpe accesorii se numără un colier masiv cu diamante de peste 1 milion de dolari, inelul de logodnă în valoare de 3 milioane de dolari și multe bijuterii de la brand-uri de lux.

Reclamă

Încă nu se știe care sunt bijuteriile pe care Kanye vrea să le vândă. Până în acest moment reprezentații celor două vedete nu au comentat subiectul.

Kim și Kanye au depus actele de divorț

Kim și Kanye au depus săptămâna trecută actele de divorț, după mai bine de șapte ani de relație. În vârstă de 40 de ani, Kim Kardashian a decis să ceară custodia celor patru copii. Kim și Kanye sunt părinții lui North, de 7 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani și Psalm, de 1 an și 9 luni.

Cei doi sunt despărțiți de câteva luni bune. Presa scrie că nu au mai avut niciun fel de contact din luna octombrie a anului trecut, când s-au certat destul de tare la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Kim Kardashian. Neînțelegerile între cei doi au început anul trecut în luna iulie. Atunci Kanye a făcut niște declarații politice. Mai apoi acesta a spus despre mama lui Kim, Kris Jenner, că se poate numi „Kris Jong Un”, făcând referire la conducătorul Correi de Nord.

Presa internațională scrie că cei doi încearcă să rezolve pe cale amiabilă despărțirea. Chiar dacă divorțul a fost dorința ei, Kim este afectată de ceea ce se întâmplă, dar se simte eliberată.

Nici Kim și nici Kanye nu contestă contractul prenupțial. Ei au ajuns la o înțelegere și în ceea ce privește custodia celor mici.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×