Reclamă

Kanye West vinde bijuteriile cumpărate pentru Kim Kardashian? De ce a luat această decizie

Kanye West vinde bijuteriile cumpărate lui Kim Kardashian. Potrivit DailyMail, rapper-ul este destul de supărat din cauza divorțului. Pe de altă parte, Kim pare să fie mai relaxată și mai împăcată cu decizia separării.

Publicat: 25 februarie 2021, 14:36

Publicația mai sus menționată scrie că artistul în vârstă de 43 de ani a mers deja la doi bijutieri renumiți pentru a obține prețuri bune pentru niște bijuterii pe care își dorește să le vândă cât mai repede.

O sursă a declarat pentru The Sun: „În ultimele două săptămâni, Kanye încerca să vândă bijuteriile pe care le cumpărase pentru Kim. Acesta a mers deja la doi bijutieri de top.”

În același timp, Kanye a declarat că nu mai vrea să fie asociat cu brandul Kardashian sub nicio formă. The Sun a scris însă că potrivit surselor sale, Kanye este complet distrus de acest divorț. Se pare că motivul supărării este destul de întemeiat. Rapper-ul încă o iubește foarte mult pe Kim Kardashian.

Kanye West vinde bijuteriile cumpărate pentru Kim Kardashian

Tot publicația de mai sus mai scrie că artistul nu a ajuns până în acest moment să finalizeze tranzacțiile cu bijuteriile. Motivul pentru care a decis să scape de ele este că nu vrea ca acestea să îl mai lege sub nicio formă de trecut.

Sursa publicației The Sun a mai spus că Kanye și-ar fi dorit mult ca relația lor să funcționeze în continuare. Kim Kardashian este cea care a insistat pentru divorț. În timp căsătoriei lor, Kanye a cheltuit milioane de dolari pe bijuteriile pentru Kim.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Printrele cele mai scumpe accesorii se numără un colier masiv cu diamante de peste 1 milion de dolari, inelul de logodnă în valoare de 3 milioane de dolari și multe bijuterii de la brand-uri de lux.

Reclamă

Încă nu se știe care sunt bijuteriile pe care Kanye vrea să le vândă. Până în acest moment reprezentații celor două vedete nu au comentat subiectul.

Kim și Kanye au depus actele de divorț

Kim și Kanye au depus săptămâna trecută actele de divorț, după mai bine de șapte ani de relație. În vârstă de 40 de ani, Kim Kardashian a decis să ceară custodia celor patru copii. Kim și Kanye sunt părinții lui North, de 7 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani și Psalm, de 1 an și 9 luni.

Cei doi sunt despărțiți de câteva luni bune. Presa scrie că nu au mai avut niciun fel de contact din luna octombrie a anului trecut, când s-au certat destul de tare la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Kim Kardashian. Neînțelegerile între cei doi au început anul trecut în luna iulie. Atunci Kanye a făcut niște declarații politice. Mai apoi acesta a spus despre mama lui Kim, Kris Jenner, că se poate numi „Kris Jong Un”, făcând referire la conducătorul Correi de Nord.

Presa internațională scrie că cei doi încearcă să rezolve pe cale amiabilă despărțirea. Chiar dacă divorțul a fost dorința ei, Kim este afectată de ceea ce se întâmplă, dar se simte eliberată.

Nici Kim și nici Kanye nu contestă contractul prenupțial. Ei au ajuns la o înțelegere și în ceea ce privește custodia celor mici.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×