Kanye West a avut prima apariție publică după ce s-a aflat că divorțează

Rapper-ul și Kim Kardashian au depus actele de divorț luna trecută. De atunci tot apar în presă articole despre cei doi. Fotografii sunt pe urmele lor la fiecare pas. Recent Kanye West a avut prima apariție publică după ce s-a aflat că divorțează.

5 martie 2021 la 13:24

Deși s-a zvonit că acesta este devastat și că suferă mult din cauza despărțirii, fotografii l-au surprins recent la clădirea de birouri pe care o deține în Calabasas. Kanye a fost pozat din toate unghiurile.

În presă au apărut informații despre cât de îngrijorată e Kim Kardashian pentru starea de sănătate a rapperului. Presa tabloidă a scris că vedeta consideră că fostul soț ar putea fi extrem de afectat de divorț. Ea se temea că acest eveniment i-ar putea înrăutăți sănătatea mentală.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kanye West a avut prima apariție publică

Cele mai recente fotografii pe care paparazzi le-au surprins cu Kanye dezvăluie cu totul altceva. Se pare că acesta este foarte bine, iar starea sa de sănătate nu pare deloc afectată. Artistul a zâmbit de cum a văzut camerele de fotografiat, scrie DailyMail.

Un alt detaliu care le-a atras atenția fotografilor e faptul că Kanye încă poartă verigheta. Rapperul a declarat recent că o iubește mult pe mama copiilor săi și speră la o împăcare. Kim Kardashian e în schimb mai decisă ca niciodată să pună capăt căsniciei de 7 ani.

După ce a stat departe de ochii presei în toată această perioadă, Kanye a apărut în sfârșit. Fotografiile cu el sunt mai mult decât liniștitoare pentru fanii săi. Artistul pare fericit. După ce a zâmbit către camerele de fotografiat, acesta și-a văzut liniștit de treburi, ba chiar a început să vorbească la telefon.

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles și custodia celor 4 copii pe care îi are cu rapperul. Se pare că mai presus de orice, cei doi se gândesc la liniștea micuților lor. Nu-și doresc ca despărțirea să-i afecteze în vreun fel.

Acesta e și motivul pentru care Kim nu va pleca din casa din Los Angeles. Copiii au crescut acolo și sunt obișnuiți cu acele locuri. Este vorba despre o locuință de 15 000 de metri pătrați din California de Sud, pe care cei doi au cumpărat-o în anul 2014. Kim și Kanye au cheltuit peste 20 de milioane de dolari pentru teren și încă atât pentru renovare.

Cei doi își doresc un divorț amiabil, dar se pare că lucrurile dintre ei au început să nu mai funcționeze atunci când Kanye a declarat că „sclavia e o alegere”. Momentul critic a fost atunci când Kanye a declarat în timpul campaniei lui pentru alegerile prezidențiale că el și Kim au luat în calcul avortarea lui North West, dar și după ce a numit-o pe Kris Jenner, mama vedetei, „Kris Jong Un”.

Dacă prima dată Kim a fost dispusă să treacă peste afirmațiile lui Kanye, aceasta a început să se întâlnească cu avocații pentru a demara procedurile de divorț atunci când a făcut declarații despre fiica lor cea mare, North.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×