Reclamă

Kanye West a avut prima apariție publică după ce s-a aflat că divorțează

Rapper-ul și Kim Kardashian au depus actele de divorț luna trecută. De atunci tot apar în presă articole despre cei doi. Fotografii sunt pe urmele lor la fiecare pas. Recent Kanye West a avut prima apariție publică după ce s-a aflat că divorțează.

Publicat: 5 martie 2021, 13:24 / Actualizat: 5 martie 2021, 14:39

Deși s-a zvonit că acesta este devastat și că suferă mult din cauza despărțirii, fotografii l-au surprins recent la clădirea de birouri pe care o deține în Calabasas. Kanye a fost pozat din toate unghiurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În presă au apărut informații despre cât de îngrijorată e Kim Kardashian pentru starea de sănătate a rapperului. Presa tabloidă a scris că vedeta consideră că fostul soț ar putea fi extrem de afectat de divorț. Ea se temea că acest eveniment i-ar putea înrăutăți sănătatea mentală.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kanye West a avut prima apariție publică

Cele mai recente fotografii pe care paparazzi le-au surprins cu Kanye dezvăluie cu totul altceva. Se pare că acesta este foarte bine, iar starea sa de sănătate nu pare deloc afectată. Artistul a zâmbit de cum a văzut camerele de fotografiat, scrie DailyMail.

Reclamă

Un alt detaliu care le-a atras atenția fotografilor e faptul că Kanye încă poartă verigheta. Rapperul a declarat recent că o iubește mult pe mama copiilor săi și speră la o împăcare. Kim Kardashian e în schimb mai decisă ca niciodată să pună capăt căsniciei de 7 ani.

După ce a stat departe de ochii presei în toată această perioadă, Kanye a apărut în sfârșit. Fotografiile cu el sunt mai mult decât liniștitoare pentru fanii săi. Artistul pare fericit. După ce a zâmbit către camerele de fotografiat, acesta și-a văzut liniștit de treburi, ba chiar a început să vorbească la telefon.

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles

Reclamă

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles și custodia celor 4 copii pe care îi are cu rapperul. Se pare că mai presus de orice, cei doi se gândesc la liniștea micuților lor. Nu-și doresc ca despărțirea să-i afecteze în vreun fel.

Acesta e și motivul pentru care Kim nu va pleca din casa din Los Angeles. Copiii au crescut acolo și sunt obișnuiți cu acele locuri. Este vorba despre o locuință de 15 000 de metri pătrați din California de Sud, pe care cei doi au cumpărat-o în anul 2014. Kim și Kanye au cheltuit peste 20 de milioane de dolari pentru teren și încă atât pentru renovare.

Cei doi își doresc un divorț amiabil, dar se pare că lucrurile dintre ei au început să nu mai funcționeze atunci când Kanye a declarat că „sclavia e o alegere”. Momentul critic a fost atunci când Kanye a declarat în timpul campaniei lui pentru alegerile prezidențiale că el și Kim au luat în calcul avortarea lui North West, dar și după ce a numit-o pe Kris Jenner, mama vedetei, „Kris Jong Un”.

Dacă prima dată Kim a fost dispusă să treacă peste afirmațiile lui Kanye, aceasta a început să se întâlnească cu avocații pentru a demara procedurile de divorț atunci când a făcut declarații despre fiica lor cea mare, North.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×