Reclamă

Kim Kardashian este îngrijorată pentru sănătatea mentală a lui Kanye West după divorț

Kim Kardashian este îngrijorată pentru sănătatea mentală a lui Kanye West după divorț. Vedeta a depus actele luna trecută.

Publicat: 3 martie 2021, 11:53

Kim Kardashian s-a despărțit oficial de rapperul Kanye West cu care a fost căsătorită timp de șapte ani. Vedeta a depus luna trecută actele de divorț. Kanye West și-ar fi dorit ca relația să continue, așa cum au dezvăluit sursele pentru publicația People. Kim Kardashian este afectată de eveniment, la fel și rapperul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Entertainment Tonight, Kim Kardashian a pus divorțul pe seama „diferentelor ireconciliabile”. Există deja un acord prenupțial între cei doi în care ea a solicitat custodia comună și legală a celor patru copii ai lor.

Kim Kardashian este îngrijorată pentru sănătatea mentală a lui Kanye West după divorț

Recent, sursele au dezvăluit pentru Entertainment Tonight că Kim Kardashian este îngrijorată de modul în care divorțul i-ar putea afecta sănătatea mentală lui Kanye West. Rapperul suferă de tulburare bipolară, iar despărțirea de soția lui i-ar putea accentua boala. Sursa a spus că vedeta de reality show „îl va iubi mereu pe Kanye”, întrucât este tatăl celor patru copii ai ei, și că „are încredere totală că el va încerca să dea tot ce este mai bun pentru a fi tatăl și persoana care a fost cândva”.

„Divorțul a fost dificil pentru el, dar știind că are acces la micuții săi și a împărțit custodia, face tranziția mai ușoară”, a spus sursa. „Kim și Kanye comunică prin intermediul copiilor lor. Kanye speră că se vor împăca, dar nu se așteaptă la asta în viitorul apropiat”.

„Copiii se descurcă grozav, iar cei mai mari au avut timp să proceseze și să înțeleagă situația”, a continuat sursa. „Kim și restul familiei ei au făcut o treabă excelentă în a-și învăța copiii cum să treacă prin asta.”

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kim Kardashian se simte „foarte ușurată”

Reclamă

Sursa spune că vedeta de televiziune se simte „absolut ușurată” după depunerea cererii de divorț, întrucât problema o neliniștea de multă vreme.

„Este fericită că acest capitol s-a încheiat. Știe că ăsta este cel mai sănătos lucru pentru ea și familia ei și este pregătită să lase în urmă aceste dificultăți atât în mod public cât și personal”, spune sursa. „Kim a avut momente în care s-a simțit copleșită ca mamă, desigur, dar faptul că familia ei a fost atât de unită și a sprijinit-o în acest moment dificil a făcut ca situația să fie mai ușor de procesat”.

„Familia ei a petrecut atât de mult timp împreună, fie că este vorba de întâlniri individuale, de întâlniri de familie, de timpul pe care Kris Jenner l-a petrecut cu copiii și nu numai. Întreaga familie a acționat ca un sistem imens de sprijin pentru Kim”, adaugă sursa. „De asemenea, Kim și-a propus să se țină ocupată. Nu este interesată acum să iasă la întâlniri și se concentrează pe familia ei și pe vindecarea situației”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×