Reclamă

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles după divorțul de Kanye West

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles după divorțul de Kanye West. Cei patru copiii ai cuplului vor crește în continuare acolo alături de mama lor.

Publicat: 4 martie 2021, 13:21

Kim Kardashian va păstra conacul de 15.000 de metri pătrați din California de Sud după divorțul de Kanye West. Cuplul a cumpărat reședința în 2014. Kardashian și West au cheltuit 20 de milioane de doleri pentru teren, apoi au investit încă 20 de milioane de dolari într-o renovare masivă despre care se spune că rapperul s-ar fi ocupat personal.

Decizia le permite celor patru copii ai fostului cuplu – North, 7, Saint, 5, Chicago, 3 și Psalm1 – să rămână în singura casă pe care au cunoscut-o vreodată. O sursă apropiată cuplului a spus pentru Us Weekly că vedeta de televiziune „și-a trăit viața acolo și este casa principală a copiilor ei” și că „nu s-a pus niciodată problema că Kim nu va păstra casa”.

Pe de altă parte, Kanye West nu este foarte atașat de conacul luxos. Recent, rapperul a petrecut mult timp în Wyoming  după ce a cumpărat o fermă de 9.000 de acri în statul Cowboy în 2019. Nu se știe cu certitudine unde își va stabili locuința după divorț. 

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles

Kim a intentat divorțul de Kanye West luna trecută, după aproape 7 ani de căsătorie. Vedeta a cerut custodia legală și fizică comună a copiilor. Cei doi au stabilit că vor avea grijă împreună de copiii lor. Custodia comună nu înseamnă neapărat împărțirea bunurilor în mod egal. Cei doi vor trebui să ajungă la un consens. Ce se știe cu siguranță este că Kim va râmâne în conacul din regiune Hidden Hill din Los Angeles.

Reclamă

Revizuirea generală a proprietății, care are o multitudine de holuri, două piscine și o vie și o chiuvetă care ar fi condus cuplul 30.000 de dolari, a durat patru ani. Conacul valorează în prezent 60 de milioane de dolari, potrivit mamei lui Kardashian, Kris Jenner.

Designul conacului, inspirat de filozofia japoneză wabi-sabi

Locuința, al cărei design a fost conceput de Alex Vervoordt, a appărut în revista de specialitate Architectural Digest în martie 2020, potrivit New York Post. Conacul se remarcă printr-un aspect foarte minimalist care inteționează să reflecte stilul de viață al viitorului.

Reclamă

„Nu am vorbit despre decor, ci despre un fel de filozofie despre modul în care trăim acum și cum vom trăi în viitor”, a spus Vervoordt la acel moment.

Acea filozofie este wabi-sabi, un aspect distinctiv al designul japonez care promovează „înțelepciunea în simplitatea naturală”. Această viziune se transpune în piese de mobiler puține, materiale naturale și dominanța culorii alb. 

Cuplul a trecut prin multe urcușuri și coborâșuri de-a lungul anilor. Primul moment critic s-a întâmplat la patru ani de la căsătorie. .

„Punctul de cotitură în căsătoria lui Kim și Kanye a fost atunci când el a spus că sclavia este o alegere”, a declarat o sursă pentru US Weekly. „Kim a fost complet șocată de comentariile ridicole și revoltătoare ale lui Kanye. Le-a trebuit mult timp să treacă peste incident, dar în cele din urmă au reușit. ”

Momentul decisiv s-a întâmplat în iulie 2020 în timpul campaniei lui Kanye West pentru alegerile prezidențiale americane când a dezvăluit public că el și Kardashian au luat în calcul avortarea fiicei lor North. La scurt timp, Kim a început să se întâlnească cu avocații pentru divorț. 

Kim Kardashian alături de Kanye West și fiica lor North West la o prezentare de modă
Kim Kardashian alături de Kanye West și fiica lor, North West, la o prezentare de modă / Getty Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Încărcător lăsat în priză
Timp liber
Cât consumă încărcătorul lăsat în priză. Câți bani dai în plus la factura lunară
Dacă vrei să știi cât consumă încărcătorul lăsat în priză și dacă un încărcător conectat folosește energie, răspunsul direct este „Da”. Cu toate acestea, se pare că nu trebuie să te îngrijorezi prea tare...
2
Prăjitura Krem a la Krem decorată cu pudră de cacao, pe un platou negru, cu linguriță
Rețete
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Dacă ți-ai propus să-ți delectezi familia și prietenii cu un desert delicios și nu foarte greu de preparat, prăjitura Krem a la Krem îndeplinește cu succes toate condițiile. Tot ce trebuie să faci pentru...
3
Rita Ora în timp ce prezintă un spectacol de modă
Divertisment
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața a participat la British Fashion Awards 2022
Rita Ora a purtat o rochie transparentă. Cântăreața internațională a participat la British Fashion Awards 2022. Diva și-a făcut apariție într-o ținută care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta a fost încântată de toată...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru ți în mână un felinar, o bufniță și un păianjen
Horoscop
Ce animal de companie ți se potrivește, în funcție de zodie. Află ce spun specialiștii
Dacă vrei să știi ce animal de companie ți se potrivește în funcție de zodie, trebuie să înțelegi că alegerea unui astfel de companion necesită multe angajamente. Este vorba despre mult mai multe detalii...
5
O femeie care poartă mănuși galbene de cauciuc are în mână un burete galben cu verde și curăță un colț de lângă o fereastră care are mucegai pentru a ilustra cum poți scăpa de mucegaiul din casă
Timp liber
Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Pe lângă aspectul inestetic al petelor de mucegai, acestea sunt și periculoase pentru sănătate. Ți-am pregătit câteva soluții despre cum...
PARTENERI
×