Reclamă

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles după divorțul de Kanye West

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles după divorțul de Kanye West. Cei patru copiii ai cuplului vor crește în continuare acolo alături de mama lor.

Publicat: 4 martie 2021, 13:21

Kim Kardashian va păstra conacul de 15.000 de metri pătrați din California de Sud după divorțul de Kanye West. Cuplul a cumpărat reședința în 2014. Kardashian și West au cheltuit 20 de milioane de doleri pentru teren, apoi au investit încă 20 de milioane de dolari într-o renovare masivă despre care se spune că rapperul s-ar fi ocupat personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia le permite celor patru copii ai fostului cuplu – North, 7, Saint, 5, Chicago, 3 și Psalm1 – să rămână în singura casă pe care au cunoscut-o vreodată. O sursă apropiată cuplului a spus pentru Us Weekly că vedeta de televiziune „și-a trăit viața acolo și este casa principală a copiilor ei” și că „nu s-a pus niciodată problema că Kim nu va păstra casa”.

Pe de altă parte, Kanye West nu este foarte atașat de conacul luxos. Recent, rapperul a petrecut mult timp în Wyoming  după ce a cumpărat o fermă de 9.000 de acri în statul Cowboy în 2019. Nu se știe cu certitudine unde își va stabili locuința după divorț. 

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles

Kim a intentat divorțul de Kanye West luna trecută, după aproape 7 ani de căsătorie. Vedeta a cerut custodia legală și fizică comună a copiilor. Cei doi au stabilit că vor avea grijă împreună de copiii lor. Custodia comună nu înseamnă neapărat împărțirea bunurilor în mod egal. Cei doi vor trebui să ajungă la un consens. Ce se știe cu siguranță este că Kim va râmâne în conacul din regiune Hidden Hill din Los Angeles.

Reclamă

Revizuirea generală a proprietății, care are o multitudine de holuri, două piscine și o vie și o chiuvetă care ar fi condus cuplul 30.000 de dolari, a durat patru ani. Conacul valorează în prezent 60 de milioane de dolari, potrivit mamei lui Kardashian, Kris Jenner.

Designul conacului, inspirat de filozofia japoneză wabi-sabi

Locuința, al cărei design a fost conceput de Alex Vervoordt, a appărut în revista de specialitate Architectural Digest în martie 2020, potrivit New York Post. Conacul se remarcă printr-un aspect foarte minimalist care inteționează să reflecte stilul de viață al viitorului.

Reclamă

„Nu am vorbit despre decor, ci despre un fel de filozofie despre modul în care trăim acum și cum vom trăi în viitor”, a spus Vervoordt la acel moment.

Acea filozofie este wabi-sabi, un aspect distinctiv al designul japonez care promovează „înțelepciunea în simplitatea naturală”. Această viziune se transpune în piese de mobiler puține, materiale naturale și dominanța culorii alb. 

Cuplul a trecut prin multe urcușuri și coborâșuri de-a lungul anilor. Primul moment critic s-a întâmplat la patru ani de la căsătorie. .

„Punctul de cotitură în căsătoria lui Kim și Kanye a fost atunci când el a spus că sclavia este o alegere”, a declarat o sursă pentru US Weekly. „Kim a fost complet șocată de comentariile ridicole și revoltătoare ale lui Kanye. Le-a trebuit mult timp să treacă peste incident, dar în cele din urmă au reușit. ”

Momentul decisiv s-a întâmplat în iulie 2020 în timpul campaniei lui Kanye West pentru alegerile prezidențiale americane când a dezvăluit public că el și Kardashian au luat în calcul avortarea fiicei lor North. La scurt timp, Kim a început să se întâlnească cu avocații pentru divorț. 

Kim Kardashian alături de Kanye West și fiica lor North West la o prezentare de modă
Kim Kardashian alături de Kanye West și fiica lor, North West, la o prezentare de modă / Getty Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×