Reclamă

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles după divorțul de Kanye West

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles după divorțul de Kanye West. Cei patru copiii ai cuplului vor crește în continuare acolo alături de mama lor.

Publicat: 4 martie 2021, 13:21

Kim Kardashian va păstra conacul de 15.000 de metri pătrați din California de Sud după divorțul de Kanye West. Cuplul a cumpărat reședința în 2014. Kardashian și West au cheltuit 20 de milioane de doleri pentru teren, apoi au investit încă 20 de milioane de dolari într-o renovare masivă despre care se spune că rapperul s-ar fi ocupat personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia le permite celor patru copii ai fostului cuplu – North, 7, Saint, 5, Chicago, 3 și Psalm1 – să rămână în singura casă pe care au cunoscut-o vreodată. O sursă apropiată cuplului a spus pentru Us Weekly că vedeta de televiziune „și-a trăit viața acolo și este casa principală a copiilor ei” și că „nu s-a pus niciodată problema că Kim nu va păstra casa”.

Pe de altă parte, Kanye West nu este foarte atașat de conacul luxos. Recent, rapperul a petrecut mult timp în Wyoming  după ce a cumpărat o fermă de 9.000 de acri în statul Cowboy în 2019. Nu se știe cu certitudine unde își va stabili locuința după divorț. 

Kim Kardashian va păstra reședința din Los Angeles

Kim a intentat divorțul de Kanye West luna trecută, după aproape 7 ani de căsătorie. Vedeta a cerut custodia legală și fizică comună a copiilor. Cei doi au stabilit că vor avea grijă împreună de copiii lor. Custodia comună nu înseamnă neapărat împărțirea bunurilor în mod egal. Cei doi vor trebui să ajungă la un consens. Ce se știe cu siguranță este că Kim va râmâne în conacul din regiune Hidden Hill din Los Angeles.

Reclamă

Revizuirea generală a proprietății, care are o multitudine de holuri, două piscine și o vie și o chiuvetă care ar fi condus cuplul 30.000 de dolari, a durat patru ani. Conacul valorează în prezent 60 de milioane de dolari, potrivit mamei lui Kardashian, Kris Jenner.

Designul conacului, inspirat de filozofia japoneză wabi-sabi

Locuința, al cărei design a fost conceput de Alex Vervoordt, a appărut în revista de specialitate Architectural Digest în martie 2020, potrivit New York Post. Conacul se remarcă printr-un aspect foarte minimalist care inteționează să reflecte stilul de viață al viitorului.

Reclamă

„Nu am vorbit despre decor, ci despre un fel de filozofie despre modul în care trăim acum și cum vom trăi în viitor”, a spus Vervoordt la acel moment.

Acea filozofie este wabi-sabi, un aspect distinctiv al designul japonez care promovează „înțelepciunea în simplitatea naturală”. Această viziune se transpune în piese de mobiler puține, materiale naturale și dominanța culorii alb. 

Cuplul a trecut prin multe urcușuri și coborâșuri de-a lungul anilor. Primul moment critic s-a întâmplat la patru ani de la căsătorie. .

„Punctul de cotitură în căsătoria lui Kim și Kanye a fost atunci când el a spus că sclavia este o alegere”, a declarat o sursă pentru US Weekly. „Kim a fost complet șocată de comentariile ridicole și revoltătoare ale lui Kanye. Le-a trebuit mult timp să treacă peste incident, dar în cele din urmă au reușit. ”

Momentul decisiv s-a întâmplat în iulie 2020 în timpul campaniei lui Kanye West pentru alegerile prezidențiale americane când a dezvăluit public că el și Kardashian au luat în calcul avortarea fiicei lor North. La scurt timp, Kim a început să se întâlnească cu avocații pentru divorț. 

Kim Kardashian alături de Kanye West și fiica lor North West la o prezentare de modă
Kim Kardashian alături de Kanye West și fiica lor, North West, la o prezentare de modă / Getty Images
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×