Kylie Jenner s-a îmbrăcat în alb și a atras toate privirile cu ținuta sa

Vedeta este mereu în centrul atenției, iar de câte ori apare în public, fotografii sunt pe urmele ei. De data aceasta, Kylie Jenner s-a îmbrăcat în alb și a atras toate privirile cu ținuta sa.

2 aprilie 2021 la 7:15

Deși are numai 23 de ani, Kylie a fost deja desemnată cea mai tânără milionară care a obținut banii prin forțele proprii. În anul 2019, chiar l-a detronat pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Kylie Jenner s-a îmbrăcat în alb și a atras toate privirile

Modelul a fost pozat de această dată într-o benzinărie din Calabasas. Kylie este vedetă de reality, model, fondator și proprietar al unei companii de cosmetice. Ea vinde produse de make-up în întreaga lume la prețuri accesibile, scrie DailyMail.

Recent, Kylie a atras toate privirile și obiectivele camerelor de fotografiat atunci când a oprit mașina sa scumpă într-o benzinărie. Deși ar putea oricând să plătească pe cineva care să-i conducă automobilul, Kylie preferă să meargă singură. Aceasta alege să se deplaseze la volanul mașinii sale, acolo unde are nevoie pentru a-și duce la bun sfârșit activitățile.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Kylie Jenner, fotografiată în timp ce se dă jos din mașină într-o benzinărie
Modelul a fost pozat de această dată într-o benzinărie din Calabasas / Profimedia Images

Mașina de lux a divei a atras și ea toate privirile. Așa cum și-a obișnuit fanii, Kylie are un stil de viață excentric. Acest lucru se vede și în culoarea mașinii sale, un portocaliu care nu are cum să treacă neobservat.

Zilele călduroase de primăvară au făcut-o pe Kylie să adopte o ținută lejeră, complet albă, extrem de sexy, care să-i pună silueta în valoare. Diva și-a accesorizat ținuta cu o pereche de papuci cu toc, tot albi, iar părul l-a lăsat lejer pe spate.

Vedeta s-a protejat de o posibilă infectare cu Covid-19 și a purtat mască de protecție pe toată durata ieșirii din mașină. Kylie nu a oprit doar pentru a-și alimenta mașina, ci a și cumpărat ceva de băut și o gustare. După ce a fost extrem de prietenoasă cu oamenii care au recunoscut-o, Kylie s-a întors la mașina ei de peste 200 000 de dolari.

Kylie Jenner, cel mai bine plătită vedetă în 2020

Kylie Jenner a devenit cunoscută după ce familia ei a acceptat propunerea să filmeze un reality show, „Keeping Up with the Kardashians”.

Cu ținutele extravagante, afacerile pe care le posedă și viața amoroasă, Kylie a intrat rapid în atenția presei tabloide. Companiie media au dorit să afle din ce în ce mai multe lucruri despre viața sa. Pentru că a devenit cunoscută în întreaga lume cu linia de cosmetice pe care o deține, nu e de mirare că diva a fost în anul 2020 cel mai bine plătită vedetă. Ea a câștigat nici mai mult, nici mai puțin de 590 de milioane de dolari.

Publicația Forbes este cea care a furnizat informația, iar Kylie și-a depășit surorile și alte nume mari din showbiz cu sumele pe care le are în conturi.

În urmă cu mai bine de 4 ani, Kylie Jenner a lansat o linie de cosmetice care îi poartă numele. Vânzările record au propulsat-o pe vedetă rapid în topul celor mai tineri milionari ai lumii.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×