Reclamă

Kanye West nu mai vorbește cu Kim Kardashian după divorț. Rapperul își vizitează copiii în absența ei

Kanye West nu mai vorbește cu Kim Kardashian după divorț. Se pare că repperul și-a schimbat numerele de telefon înainte de acest moment.

Publicat: 12 martie 2021, 8:04 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 14:36

Kim Kardashian și Kanye West au întrerupt legătura definitiv după divorț, potrivit surselor apropiate. Rapperul și-a schimbat toate numerele de telefon și i-a spus că nu îl poate contacta decât prin securitate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O sursă a dezvăluit pentru Page Six că Kanye s-a distanțat brusc de Kim înainte ca aceștia să solicite divorțul. Dar, în ciuda animozității, sursa a adăugat că cei doi continuă să își crească împreună copiii, iar Kanye îi vizitează în mod regulat acasă în absența lui Kim.

„Chiar înainte ca Kim să solicite divorțul, Kanye și-a schimbat numerele și a spus Poți să mă contactezi prin securitatea mea. În ciuda acestui fapt, ea are încredere în el în jurul copiilor. Îi iubește și îi vizitează des. Ea pleacă de acasă și el vine stă cu copiii. Au o armată de bone, astfel că tranziția este ușoară.”

Kanye West nu mai vorbește cu Kim Kardashian după divorț

Potrivit informațiilor furnizate de presa străină, Kim nu l-ar fi împiedicat niciodată pe Kanye să aibă o relație cu copiii lor, dar nu își dorește să fie acolo când el îi va vizita.

Kim a cerut divorțul luna trecută, după aproape șapte ani de căsătorie. Se spune că Kanye a avut o perioadă grea în timpul separării, dar și-a găsit echilibrul în timpul petrecut cu copiii săi.

Reclamă

„Divorțul a fost dificil pentru el, dar știind că are acces la micuții săi și au împărțit custodia, facilitează tranziția”, a spus o altă sursă. „Kanye are speranța că se vor împăca, dar nu așteaptă acest lucru în viitorul imediat.”

Kim Kardashian a păstrat proprietatea imensă pe care cei doi au cumpărat-o în Hidden Hills, Los Angeles, după ce au căzut de acord că copiii ar trebui să locuiască alături de mama lor în casa în care au crescut pâmă acum.

„Kim deține tot terenul din jurul casei, dar Kanye cumpărase casa, apoi au împărțit costul renovărilor. Kim a luptat să păstreze locul pentru că este casa copiilor lor. „Desigur, Kanye are ferma din Wyoming, dar a fost recent în Los Angeles pentru a înregistra, așa că vine să viziteze copiii în mod regulat.”

Reclamă

Cei doi au fost prieteni ani de zile înainte de a forma un cuplu.

West a închiriat un stadion de baseball din San Francisco și o orchestră pentru a o cere în căsătorie în fața familiei sale și a camerelor de filmat.

S-au căsătorit în Italia în mai 2014 și o fotografie cu ei sărutându-se în ziua nunții a devenit, la vremea respectivă, cea mai apreciată postare de pe Instagram.

Kim Kardashian este nostalgică

În această perioadă zbuciumată, Kim Kardashian pare că se refugiază în momentele plăcute din trecut. Recent, vedeta a postat pe Instagram o fotografie de când avea 16 ani. Imaginea o surprinde pe Kim nemachiată și cu sprâncenele foarte diferite. Se pare că vedeta a fost de tânără în ton cu moda vremii și a adoptat chiar și celebrele sprâncene extrem de subțiri. 

Fanii au observat și „detaliul” de lux din fotografie. Brățara Cartier pe care o poartă demonstrează că pasiunea pentru îmbrăcăminte și accesorii de designer exista înainte de a deveni o vedetă de televiziune de succes.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×