Reclamă

Adele a finalizat divorțul de Simon Konecki la doi ani după despărțire

Adele a finalizat divorțul de Simon Konecki la doi ani după despărțire. Cântăreața și omul de afaceri au decis custodia comună a fiului lor de 8 ani, Angelo. 

Publicat: 11 martie 2021, 9:21 / Actualizat: 11 martie 2021, 10:37

Adele și Simon Konecki s-au despărțit în urmă cu doi ani, dar au finalizat divorțul de-abia acum. Potrivit mai multor rapoarte, amândoi au renunțat la dreptul de a obține pensie alimentară. De asemenea, au convenit asupra custodiei legale și fizice comune a fiului lor, Angelo, în vârstă de 8 ani. Potrivit Daily Mail, artista e forțată acum să își împartă averea fantastică de peste 190 de milioane de dolari cu fostul soț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cuplul a anunțat că urmează drumuri separate în aprilie 2019. Ei au citat diferențele ireconciliabile ca fiind motivul diviziunii.

„Adele și partenerul ei s-au separat”, a spus atunci un reprezentant. „Ei s-au angajat să-și crească fiul împreună cu dragoste. Ca întotdeauna cer intimitate. Nu vor mai exista alte comentarii”.

Adele a finalizat divorțul de Simon Konecki la doi ani după despărțire

Adele și Konecki au trăit vizavi unul de celălalt în Los Angeles, dar și-au crescut fiul împreună.

„Ei fac ceea ce este mai bine pentru Angelo”, a declarat o sursă pentru People. „Fiul ei este lumea ei”.

Reclamă

Cântăreața și-a păstrat numele legal original, Adele Adkins, în timpul căsătoriei.

Adele a finalizat divorțul de Simon Konecki la doi ani după despărțire

Adele s-a căsătorit cu Konecki, cofondatorul Life Water, o marcă ecologică de apă îmbuteliată, în mai 2018, potrivit documentelor instanței. Dar ea s-a referit la el ca „soțul meu” în timpul unui discurs de acceptare a premiilor Grammy din 2017. 

Reclamă

Konecki a fost căsătorit până în 2010 cu stilista Clary Fisher, cu care are o fiică în vârstă de zece ani. El a cunoscut-o pe Adele în anul următor.

Adele a cerut oficial divorțul de Konecki în septembrie 2019. Reprezentantul cântăreței a făcut publică vestea despărțirii în aprilie 2019. :„Adele și partenerul ei s-au separat. Se angajează să-și crească fiul împreună cu dragoste. Ca întotdeauna ei cer intimitate. Nu vor mai exista alte comentarii.

La vremea respectivă, ei au declarat pentru US Weekly: „Relația lor a evoluat și au devenit mai mult prieteni decât iubiți. Și-au dat seama că dragostea romantică nu mai era acolo. Sunt dezamăgiți, dar pur și simplu nu a funcționat.”

Presa străină a scris că cei doi și-au dorit să evite un divorț urât „în stil hollywoodian” care să „dureze ani de zile”.

Surse au insistat anterior că separarea ar fi „puțin probabil” să devină tensionată. O persoană din interior a declarat pentru Mail On Sunday: „Simon nu este așa. El și-a obținut averea după ce a investit în asociația sa de brokeri.”

După despărțire, Adele și-a cumpărat o casă în Beverly Hills de 8.53 milioane de lire sterline, la doar câțiva pași de locuința lui Simon, pentru a-și putea crește împreună fiul. 

În timpul despărțirii lor, cântăreața și-a petrecut o mare parte din timp cu fiul ei și s-a concentrat pe auto-perfecționare.

„Este liberă și vioaie și se simte ca o persoană nouă”, a declarat la momentul respectiv o sursă apropiată. „Este fericită, sănătoasă și dornică să continue să se perfecționeze.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×