Reclamă

Iker Casillas și Sara Carbonero s-au despărțit după 11 ani de relație

Iker Casillas și Sara Carbonero s-au despărțit după 11 ani de relație, dintre care 5 ani de căsnicie. Presa din Spania anunță că cei doi se despart. Acest lucru se întâmplă chiar dacă vedeta de televiziune a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală după ce cancerul i-a recidivat.

Publicat: 10 martie 2021, 17:00 / Actualizat: 10 martie 2021, 18:14

Iker Casillas și Sara Carbonero au fost de-a lungul timpului unul dintre cele mai apreciate cupluri. Cei doi au împreună doi băieți. Relația dintre ei părea să fie din ce în ce mai puternică pe zi ce trece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iker Casillas și Sara Carbonero s-au despărțit

Potrivit Mundodeportivo, Sara și Iker sunt deja separați și au pornit pe drumuri diferite. Cei doi au trecut printr-o perioadă dificilă în ultimul timp, iar tensiunile dintre ei au atins cote maxime în ultimul timp.

În ultimul timp, Iker Casillas a publicat destul de puține imagini pe rețelele de socializare. Faptul că a cumpărat și un apartament în Madrid, au fost evenimentele care au dus la speculațiile despre despărțire.

Miercuri, pe data de 10 martie 2021, revista Lecturas a publicat pe copertă despărțirea dintre jurnalista și fostul fotbalist al echipei Real Madrid. Potrivit publicației menționate mai sus, cuplul a decis de comun acord să se despartă cu ceva timp în urmă din cauza rutinei din relație. Cei doi au comunicat deja decizia prietenilor și familiei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Sara Carbonero îmbrăcată ăntr-o rochie albă și palton alb pe covorul roșu alături de Iker Casillas
În 2019, câteva săptămâni înainte ca Sara Carbonero să fie diagnosticată cu cancer ovarian, Iker Casillas a suferit un infarct miocardic / Getty Images

Unul dintre cele mai stabile cupluri celebre își încheie astfel relația după 11 ani. Presa spaniolă mai scris și faptul că este vorba despre o separare prietenoasă în care continuă să se susțină reciproc.

Sara Carbonero, spitalizată după ce cancerul a recidivat

Reclamă

În luna februarie, Sara Carbonero a fost supusă unei intervenții chirurgicale după ce cancerul a recidivat. Iker Casillas a fost mereu alături de ea. Cu doar câteva zile înainte, cu ocazia zilei de naștere, fostul fotbalist i-a transmis un mesaj frumos pe rețelele de socializare.

Despre boala ei, Sara a scris pe Instagram în urmă cu câteva luni că „acestea sunt lucruri care se întâmplă mult mai multor oameni decât credem noi, doar că tu crezi că nu te atingi niciodată. Este o altă etapă, trebuie să înveți să trăiești cu ceea ce ai, fără teamă „.

Sara Carbonero a mai spus că a învățat „multe” din povestea prin care a trecut și că acum știe clar că detaliile sunt cele care fac diferența.

Jurnalista și Iker Casillas sunt împreună din anul 2009, dar și-au unit destinele abia în anul 2016. În luna ianuarie a anului 2014, Sara Carbonero a adus pe lume primul copil al cuplului. În anul 2016 a născut și al doilea copil.

Cei doi au trecut împreună prin momente dificile. În anul 2019, Sara Carbonero a fost diagnosticată cu cancer și în același an, Iker Casillas a suferit un infarct miocardic. În anul 2020, într-un interviu pentru Elle, Sara Carbonero a dezvăluit cum a reușit să-și păstreze echilibrul în această perioadă extrem de dificilă pentru ea. Meditația și sportul sunt elementele care i-au dat putere să meargă mai departe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×