Reclamă

Dominic West și soția au dat uitării scandalul de infidelitate

Dominic West s-a aflat recent într-un scandal de infidelitate. Imaginile în care se săruta cu colega sa, Lily James, au ținut primele pagini ale tabloidelor. Dominic West și soția se află într-o vacanță în Kenya.

Publicat: 2 februarie 2021, 13:21 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:54

Recent, pare că totul a fost dat uitării. Fotografii l-au susprins pe actor într-o vacanță în Kenya, alături de soție și de cei patru copii.

Potrivit DailyMail, Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald, se concentrează pe restabilirea relației lor. Cei doi se bucură de o vacanță de lux în Kenya. Actorul în vârstă de 51 de ani se pare că se află acolo pentru muncă de voluntariat, dar cu această ocazie încearcă să dea uitării problemele de infidelitate.

Dominic West și soția, vacanța pentru restabilirea relației

Au trecut patru luni de când Dominic și Lily James au fost surprinși sărutându-se pe stradă, în timpul unei excursii la Roma. Ce se întâmplă acum este dovada că cei doi soți sunt mai bine ca niciodată. Dominic West și soția sunt în vacanță, iar acest lucru e dovada clară că lucrurile merg bine în cuplul lor.

Reclamă

O sursă a dezvăluit pentru The Sun că în timpul vacanței din Kenya, cei doi soți se comportă perfect normal . Pare că au trecut peste infidelitățile actorului, oricât de jenantă și ciudată a fost vestea infidelității actorului la momentul respectiv.

Potrivit DailyMail, călătoria din Kenya vine după ce Catherine a dezvăluit că încearcă să-l convingă pe actor să se mute la casa familiei sale din Irlanda, chiar dacă căsătoria lor a întâmpinat dificultăți. Catherine a mai adăugat atunci că i-ar plăcea mult să se mute la Castelul Glin. Proprietatea se află în familia sa de peste 700 de ani și are o însemnătate aparte pentru ea.

Dominic și soția sa au fost în vizită la castel chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Deși nu au stat unul lângă celălalt, s-au fotografiat alături de copiii lor în fața proprietății.

Reclamă

Catherine, despre căsătoria cu Dominic West

În urma escapadei romantice de la Roma, Dominic West părea că a uitat complet de soția sa și se întâlnea din ce în ce mai des cu tânăra actriță.

Catherine a fost dispusă încă de la început să-și ierte soțul. Soția actorului a spus chiar și după ce a văzut imaginile că ei sunt încă împreună și, pentru a înlătura orice fel de speculații, s-au sărutat în fața camerelor fotografilor, chiar în fața casei lor din Marea Britanie.

Căsătoria noastră este puternică și sunt încă împreună.

Catherine a făcut toate aceste gesturi după ce în presă au apărut din ce în ce mai multe articole legate de divorț. Ori de câte ori avea ocazia, aceasta spunea: „Suntem bine, mulțumim mult, chiar suntem. Lucrurile merg bine între noi. Nu avem nevoie de sfaturi din partea nimănui, mulțumim.”

Dominic West și Catherine sunt căsătoriți din anul 2010 și au împreună patru copii.

Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald. se sărută tandru în apropiere de locuința din Marea Britanie
Au trecut patru luni de când Dominic și Lily James au fost surprinși sărutându-se pe stradă, în timpul unei excursii la Roma / Getty Images

Dominic West și Lily James, legături mai vechi

Publicația DailyMail a scos la iveală poze mai vechi cu Dominic și colega sa. Fotografiile au fost făcute în urmă cu patru ani. Publicația mai sus menționată semnalând astfel faptul că legăturile dintre cei doi sunt mai vechi.

Dominic și Lily apar în imagini în timp ce iau prânzul. Gesturile romantice și privirile cu subînțeles nu lipsesc nici ele de la ședința foto la care au participat atunci.

Se pare că încă de atunci, Lily James a avut curajul să afirme în mod public că așteaptă de câțiva ani o întâlnire romantică cu Dominic. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în anul 2011, tot prin prima meseriei.

Dominic West și soția, demonstrează prin vacanță de familie în Kenya că, cel puțin pentru moment, căsnicia a fost mai presus de idilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×