Reclamă

Dominic West și soția au dat uitării scandalul de infidelitate

Dominic West s-a aflat recent într-un scandal de infidelitate. Imaginile în care se săruta cu colega sa, Lily James, au ținut primele pagini ale tabloidelor. Dominic West și soția se află într-o vacanță în Kenya.

Publicat: 2 februarie 2021, 13:21 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:54

Recent, pare că totul a fost dat uitării. Fotografii l-au susprins pe actor într-o vacanță în Kenya, alături de soție și de cei patru copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit DailyMail, Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald, se concentrează pe restabilirea relației lor. Cei doi se bucură de o vacanță de lux în Kenya. Actorul în vârstă de 51 de ani se pare că se află acolo pentru muncă de voluntariat, dar cu această ocazie încearcă să dea uitării problemele de infidelitate.

Dominic West și soția, vacanța pentru restabilirea relației

Au trecut patru luni de când Dominic și Lily James au fost surprinși sărutându-se pe stradă, în timpul unei excursii la Roma. Ce se întâmplă acum este dovada că cei doi soți sunt mai bine ca niciodată. Dominic West și soția sunt în vacanță, iar acest lucru e dovada clară că lucrurile merg bine în cuplul lor.

Reclamă

O sursă a dezvăluit pentru The Sun că în timpul vacanței din Kenya, cei doi soți se comportă perfect normal . Pare că au trecut peste infidelitățile actorului, oricât de jenantă și ciudată a fost vestea infidelității actorului la momentul respectiv.

Potrivit DailyMail, călătoria din Kenya vine după ce Catherine a dezvăluit că încearcă să-l convingă pe actor să se mute la casa familiei sale din Irlanda, chiar dacă căsătoria lor a întâmpinat dificultăți. Catherine a mai adăugat atunci că i-ar plăcea mult să se mute la Castelul Glin. Proprietatea se află în familia sa de peste 700 de ani și are o însemnătate aparte pentru ea.

Dominic și soția sa au fost în vizită la castel chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Deși nu au stat unul lângă celălalt, s-au fotografiat alături de copiii lor în fața proprietății.

Reclamă

Catherine, despre căsătoria cu Dominic West

În urma escapadei romantice de la Roma, Dominic West părea că a uitat complet de soția sa și se întâlnea din ce în ce mai des cu tânăra actriță.

Catherine a fost dispusă încă de la început să-și ierte soțul. Soția actorului a spus chiar și după ce a văzut imaginile că ei sunt încă împreună și, pentru a înlătura orice fel de speculații, s-au sărutat în fața camerelor fotografilor, chiar în fața casei lor din Marea Britanie.

Căsătoria noastră este puternică și sunt încă împreună.

Catherine a făcut toate aceste gesturi după ce în presă au apărut din ce în ce mai multe articole legate de divorț. Ori de câte ori avea ocazia, aceasta spunea: „Suntem bine, mulțumim mult, chiar suntem. Lucrurile merg bine între noi. Nu avem nevoie de sfaturi din partea nimănui, mulțumim.”

Dominic West și Catherine sunt căsătoriți din anul 2010 și au împreună patru copii.

Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald. se sărută tandru în apropiere de locuința din Marea Britanie
Au trecut patru luni de când Dominic și Lily James au fost surprinși sărutându-se pe stradă, în timpul unei excursii la Roma / Getty Images

Dominic West și Lily James, legături mai vechi

Publicația DailyMail a scos la iveală poze mai vechi cu Dominic și colega sa. Fotografiile au fost făcute în urmă cu patru ani. Publicația mai sus menționată semnalând astfel faptul că legăturile dintre cei doi sunt mai vechi.

Dominic și Lily apar în imagini în timp ce iau prânzul. Gesturile romantice și privirile cu subînțeles nu lipsesc nici ele de la ședința foto la care au participat atunci.

Se pare că încă de atunci, Lily James a avut curajul să afirme în mod public că așteaptă de câțiva ani o întâlnire romantică cu Dominic. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în anul 2011, tot prin prima meseriei.

Dominic West și soția, demonstrează prin vacanță de familie în Kenya că, cel puțin pentru moment, căsnicia a fost mai presus de idilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×