Reclamă

Dominic West și soția au dat uitării scandalul de infidelitate

Dominic West s-a aflat recent într-un scandal de infidelitate. Imaginile în care se săruta cu colega sa, Lily James, au ținut primele pagini ale tabloidelor. Dominic West și soția se află într-o vacanță în Kenya.

Publicat: 2 februarie 2021, 13:21 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:54

Recent, pare că totul a fost dat uitării. Fotografii l-au susprins pe actor într-o vacanță în Kenya, alături de soție și de cei patru copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit DailyMail, Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald, se concentrează pe restabilirea relației lor. Cei doi se bucură de o vacanță de lux în Kenya. Actorul în vârstă de 51 de ani se pare că se află acolo pentru muncă de voluntariat, dar cu această ocazie încearcă să dea uitării problemele de infidelitate.

Dominic West și soția, vacanța pentru restabilirea relației

Au trecut patru luni de când Dominic și Lily James au fost surprinși sărutându-se pe stradă, în timpul unei excursii la Roma. Ce se întâmplă acum este dovada că cei doi soți sunt mai bine ca niciodată. Dominic West și soția sunt în vacanță, iar acest lucru e dovada clară că lucrurile merg bine în cuplul lor.

Reclamă

O sursă a dezvăluit pentru The Sun că în timpul vacanței din Kenya, cei doi soți se comportă perfect normal . Pare că au trecut peste infidelitățile actorului, oricât de jenantă și ciudată a fost vestea infidelității actorului la momentul respectiv.

Potrivit DailyMail, călătoria din Kenya vine după ce Catherine a dezvăluit că încearcă să-l convingă pe actor să se mute la casa familiei sale din Irlanda, chiar dacă căsătoria lor a întâmpinat dificultăți. Catherine a mai adăugat atunci că i-ar plăcea mult să se mute la Castelul Glin. Proprietatea se află în familia sa de peste 700 de ani și are o însemnătate aparte pentru ea.

Dominic și soția sa au fost în vizită la castel chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Deși nu au stat unul lângă celălalt, s-au fotografiat alături de copiii lor în fața proprietății.

Reclamă

Catherine, despre căsătoria cu Dominic West

În urma escapadei romantice de la Roma, Dominic West părea că a uitat complet de soția sa și se întâlnea din ce în ce mai des cu tânăra actriță.

Catherine a fost dispusă încă de la început să-și ierte soțul. Soția actorului a spus chiar și după ce a văzut imaginile că ei sunt încă împreună și, pentru a înlătura orice fel de speculații, s-au sărutat în fața camerelor fotografilor, chiar în fața casei lor din Marea Britanie.

Căsătoria noastră este puternică și sunt încă împreună.

Catherine a făcut toate aceste gesturi după ce în presă au apărut din ce în ce mai multe articole legate de divorț. Ori de câte ori avea ocazia, aceasta spunea: „Suntem bine, mulțumim mult, chiar suntem. Lucrurile merg bine între noi. Nu avem nevoie de sfaturi din partea nimănui, mulțumim.”

Dominic West și Catherine sunt căsătoriți din anul 2010 și au împreună patru copii.

Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald. se sărută tandru în apropiere de locuința din Marea Britanie
Au trecut patru luni de când Dominic și Lily James au fost surprinși sărutându-se pe stradă, în timpul unei excursii la Roma / Getty Images

Dominic West și Lily James, legături mai vechi

Publicația DailyMail a scos la iveală poze mai vechi cu Dominic și colega sa. Fotografiile au fost făcute în urmă cu patru ani. Publicația mai sus menționată semnalând astfel faptul că legăturile dintre cei doi sunt mai vechi.

Dominic și Lily apar în imagini în timp ce iau prânzul. Gesturile romantice și privirile cu subînțeles nu lipsesc nici ele de la ședința foto la care au participat atunci.

Se pare că încă de atunci, Lily James a avut curajul să afirme în mod public că așteaptă de câțiva ani o întâlnire romantică cu Dominic. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în anul 2011, tot prin prima meseriei.

Dominic West și soția, demonstrează prin vacanță de familie în Kenya că, cel puțin pentru moment, căsnicia a fost mai presus de idilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de surprize neașteptate în prima săptămână în care Soarele se află în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Relațiile...
3
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
4
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
5
fată frumoasă cu părul scurt stă pe un fotoliu pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024
Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor...
PARTENERI
×