Reclamă

Dominic West și soția au dat uitării scandalul de infidelitate

Dominic West s-a aflat recent într-un scandal de infidelitate. Imaginile în care se săruta cu colega sa, Lily James, au ținut primele pagini ale tabloidelor. Dominic West și soția se află într-o vacanță în Kenya.

Publicat: 2 februarie 2021, 13:21 / Actualizat: 11 februarie 2021, 18:54
Dominic West și soția, în fața casei lor din Marea Britanie, după scandalul de infidelitate
Dominic West și soția se află în vacanță în Kenya pentru a uita de problemele din cuplu / Getty Images

Recent, pare că totul a fost dat uitării. Fotografii l-au susprins pe actor într-o vacanță în Kenya, alături de soție și de cei patru copii.

Potrivit DailyMail, Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald, se concentrează pe restabilirea relației lor. Cei doi se bucură de o vacanță de lux în Kenya. Actorul în vârstă de 51 de ani se pare că se află acolo pentru muncă de voluntariat, dar cu această ocazie încearcă să dea uitării problemele de infidelitate.

Dominic West și soția, vacanța pentru restabilirea relației

Au trecut patru luni de când Dominic și Lily James au fost surprinși sărutându-se pe stradă, în timpul unei excursii la Roma. Ce se întâmplă acum este dovada că cei doi soți sunt mai bine ca niciodată. Dominic West și soția sunt în vacanță, iar acest lucru e dovada clară că lucrurile merg bine în cuplul lor.

Reclamă

O sursă a dezvăluit pentru The Sun că în timpul vacanței din Kenya, cei doi soți se comportă perfect normal . Pare că au trecut peste infidelitățile actorului, oricât de jenantă și ciudată a fost vestea infidelității actorului la momentul respectiv.

Potrivit DailyMail, călătoria din Kenya vine după ce Catherine a dezvăluit că încearcă să-l convingă pe actor să se mute la casa familiei sale din Irlanda, chiar dacă căsătoria lor a întâmpinat dificultăți. Catherine a mai adăugat atunci că i-ar plăcea mult să se mute la Castelul Glin. Proprietatea se află în familia sa de peste 700 de ani și are o însemnătate aparte pentru ea.

Dominic și soția sa au fost în vizită la castel chiar în perioada sărbătorilor de iarnă. Deși nu au stat unul lângă celălalt, s-au fotografiat alături de copiii lor în fața proprietății.

Reclamă

Catherine, despre căsătoria cu Dominic West

În urma escapadei romantice de la Roma, Dominic West părea că a uitat complet de soția sa și se întâlnea din ce în ce mai des cu tânăra actriță.

Catherine a fost dispusă încă de la început să-și ierte soțul. Soția actorului a spus chiar și după ce a văzut imaginile că ei sunt încă împreună și, pentru a înlătura orice fel de speculații, s-au sărutat în fața camerelor fotografilor, chiar în fața casei lor din Marea Britanie.

Căsătoria noastră este puternică și sunt încă împreună.

Catherine a făcut toate aceste gesturi după ce în presă au apărut din ce în ce mai multe articole legate de divorț. Ori de câte ori avea ocazia, aceasta spunea: „Suntem bine, mulțumim mult, chiar suntem. Lucrurile merg bine între noi. Nu avem nevoie de sfaturi din partea nimănui, mulțumim.”

Dominic West și Catherine sunt căsătoriți din anul 2010 și au împreună patru copii.

Dominic West și soția sa, Catherine FitzGerald. se sărută tandru în apropiere de locuința din Marea Britanie
Au trecut patru luni de când Dominic și Lily James au fost surprinși sărutându-se pe stradă, în timpul unei excursii la Roma / Getty Images

Dominic West și Lily James, legături mai vechi

Publicația DailyMail a scos la iveală poze mai vechi cu Dominic și colega sa. Fotografiile au fost făcute în urmă cu patru ani. Publicația mai sus menționată semnalând astfel faptul că legăturile dintre cei doi sunt mai vechi.

Dominic și Lily apar în imagini în timp ce iau prânzul. Gesturile romantice și privirile cu subînțeles nu lipsesc nici ele de la ședința foto la care au participat atunci.

Se pare că încă de atunci, Lily James a avut curajul să afirme în mod public că așteaptă de câțiva ani o întâlnire romantică cu Dominic. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în anul 2011, tot prin prima meseriei.

Dominic West și soția, demonstrează prin vacanță de familie în Kenya că, cel puțin pentru moment, căsnicia a fost mai presus de idilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×