Reclamă

Cum arată verigheta Arianei Grande. Primele imagini cu inelul artistei

Ariana Grande a avut prima apariție în public la iHeart Music Awards 2021. Artista s-a căsătorit recent cu Dalton Gomez, un agent imobiliar cunoscut. Ceremonia a fost una extrem de discretă, fără accesul presei. Cum arată verigheta Arianei Grande s-a văzut la cel mai recent eveniment din industria muzicală.

Publicat: 31 mai 2021, 7:27 / Actualizat: 31 mai 2021, 9:56

Vedeta în vârstă de 27 de ani s-a căsătorit cu Dalton Gomez în cadrul unei ceremonii intime în casa ei din Montecito, California, la jumătatea lunii mai. În timpul reprezentației cu The Weekend de pe scena iHeart Music Awards 2021 s-a văzut și verigheta vedetei. Fanii sunt în extaz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum arată verigheta Arianei Grande

Ariana Grande și The Weekend au interpretat versiunea remixată a piesei Save Your Tears, de pe albumul The Afternd din 2020, în deschiderea evenimentului. Cu toate că interpretarea Arianei a fost fără cusur, ochii de vultur ai fanilor nu au putut să nu observe verigheta cântăreței. Potrivit E! News, Ariana a optat pentru un brand de lux de bijuterii și a ales un model cu platină și diamante. Tot de la același brand a fost cumpărat și inelul de logodnă pe care vedeta l-a primit în luna decembrie, cu diamante și el.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ariana Grande, în timp ce cântă pe scena iHeart Music Awards 2021, alături de The Weekend
Un reprezentant al artistei a declarat pe data de 17 mai 2021 că Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit într-o ceremonie discretă / Getty Images

Potrivit PageSix, inelul de logodnă al artistei are și perle, o alegere aparte pentru o astfel de bijuterie. Publicația menționată mai sus scrie că este vorba despre o alegere sentimentală.

Reclamă

Perla este talismanul ei norocos. Este și o piatră pe care o are de la bunica ei, ce i-a făcut-o cadou după decesul bunicului. Aceasta i-a spus că l-a visat pe soțul ei care i-a spus că piatra o va proteja toată viața.

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în mare secret

Un reprezentant al artistei a declarat pe data de 17 mai 2021 că Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit într-o ceremonie discretă. La eveniment au participat mai puțin de 20 de persoane.

Reclamă

Cei doi s-au logodit anul trecut, în luna decembrie. Sentimentele dintre ei au crescut din ce în ce mai mult încât au decis să facă următorul pas în relația lor, după numai 10 luni. Gomez este un agent imobiliar pentru proprietăți de lux, care a și ajutat-o pe artistă să-și cumpere o casă.

Dalton Gomez a crescut în sudul Californiei și de mai bine de 5 ani lucrează pe piața imobiliară. Nu se știu prea multe detalii despre el. Surse ale publicației PageSix spun că el și Ariana s-au afișat pentru prima dată în public în luna februarie a anului 2020. În starea de urgență s-au izolat împreună și au locuit în casa artistei alături de animalele sale de companie.

Singurele declarații care au apărut până în acest moment despre relația lor au fost făcute din partea reprezentanților Arianei Grande.

„Ariana a avut unele ezitări în legătură cu relația ei cu Dalton, fiind o persoană publică. A văzut cum s-au întâmplat lucrurile în relațiile sale din trecut. Dalton și Ariana sunt în Los Angeles împreună în timpul carantinei. A fost o mare oportunitate pentru ei să petreacă timp de calitate împreună.”

Cei doi sunt persoane publice, iar temerilor lor sunt legate de presiunea din partea publicațiilor media asupra relației lor. Ariana Grande este una dintre vedetele care își țin fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lor. Atunci când vine vorba despre viața persoanlă, situația devine mai delicată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×