Reclamă

Melodia care te reprezintă în funcție de zodie

Ascultăm muzică în baie, în mașină sau înainte de culcare. Playlistul fiecăruia poate fi influențat de personalitate, de stare, de împrejurări și inclusiv de zodie. Dacă ești curioasă ce ritmuri și versuri vibrează cu destinul scris în stele, află care este melodia care te reprezintă în funcție de zodie.

Publicat: 19 februarie 2021, 17:49 / Actualizat: 20 februarie 2021, 9:10
O femeie ascută muzică la căști și fredonează o melodie în timp ce stă întinsă pe covor și face semnul păcii cu ambele mâini
Așa cum poți alege o melodie în funcție de starea de spirit, anumite melodii pot rezona în mod natural cu tine mai mult decât altele pe baza unui singur aspect - semnul zodiacal / Shutterstock

Există refrene ale unor piese celebre care te reprezintă fără să îți dai seama. Așa cum poți alege o melodie în funcție de starea de spirit, anumite melodii pot rezona în mod natural cu tine mai mult decât altele pe baza unui singur aspect - semnul zodiacal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-ar putea să îți placă mai mult o melodie care definește un alt semn zodiacal decât cel sub care te afli, dar piesa potrivită zodiei tale îți descrie cel mai bine personalitatea.

Melodia care te reprezintă în funcție de zodie

Astrologia este mai mult un ghid decât o regulă, dar, când vine vorba de personalitate, cântecele fac o treabă bună în a înmagazina stări și sentimente care descriu trăirile noastre interioare. Sertarul cu muzică este atât de plin încât e aproape imposibil să nu existe măcar un vers care să vibreze cu ceea ce simți.

Berbec | Sorry Not Sorry – Demi Lovato

‘’Sorry Not Sorry’’ de la Demi Lovato este o melodie energică despre femei puternice. Mesajul piesei o evidențiază pe femeia care nu este dispusă să îi mai ofere o șansă bărbatului care i-a greșit. Te regăsești în acest cântec pentru că te face să te simți încrezătoare în propriile forțe și sigură pe deciziile pe care le iei.

Reclamă

Taur | Work From Home – Fifth Harmony

Munca și căminul sunt două dintre cele mai importante lucruri pentru un nativ Taur. Însă acest cântec nu face referire în niciun caz la lucrul de acasă, ci mai degrabă la o zi întreagă de relaxare în pat alături de persoana iubită, unde te vei simți iubită și în siguranță.

Reclamă

Gemeni | Thank You, Next – Ariana Grande

Ești mereu în mișcare, în căutare de noi distracții și aventuri. Pentru că detești monotonia și nu poți sta prea mult într-un loc, ‘’Thank You, Next’’ de la Ariana Grande este piesa numai bună de ascultat pentru tine, potrivit livingly.com. La fel ca Ariana, nu îți este foarte greu să treci la următoarea cucerire dacă partenerul actual nu te stimulează intelectual suficient de tare.

Rac | Lose You To Love Me – Selena Gomez

Această baladă interpretată de Selena Gomez este melodia pe care trebuie să o ai în playlist. Artista cântă despre cât de orbită a fost de dragoste și cum a învățat să își recapate iubirea de sine. Pentru că ești extrem de sensibilă și emoțională, poți fi rănită foarte ușor și să te regăsești în relații toxice la fel ca în cazul Selenei Gomez. ’’Lose You To Love Me’’ te va ajuta să te vindeci și să ajungi să te iubești pe tine din nou.

Leu | Finesse – Bruno Mars Ft. Cardi B

‘’Finesse’’ este o explozie de bună dispoziție. Colaborarea inedită dintre Bruno Mars și Cardi B este melodia perfectă pentru tine. Versurile îți vor da sentimentul că ești invincibilă și că poți obține tot ceea ce îți dorești. 

Fecioară | Fix You – Coldplay

Piesa ‘’Fix You’’ de la Coldplay te descrie perfect. Ești persoana care găsește întotdeauna o soluție pentru orice. Dacă vezi pe cineva suferind, vei face cele mai mari eforturi ca să îl ajuți, chiar dacă asta presupune că îți sacrifici tu fericirea. 

Balanță | Lover – Taylor Swift

Ești o persoană de nădejde și o iubită devotată. De aceea, piesa Lover din repertoriul artistei americane Taylor Swift te va face să te gândești la capacitatea ta imensă de a iubi.

Scorpion | Bad Guy – Billie Eilish

Ai nevoie de un ‘’Bad Guy’’, ca acela despre care cântă excentrica Billie Eilish. Melodia pare o baladă a sexului și nu există vreun alt semn zodiacal mai senzual și pasional decât tine.

Săgetător | Shake It Off – Taylor Swift

Shake It Off este melodia care te pune în mișcare. Asta îți place să faci cel mai mult, să cutreieri lumea în lung și în lat. Shake It Off îți va trezi spiritual sălbatic și aventurier.

Capricorn | Break My Heart – Dua Lipa

Nativul Capricorn nu își deschide sufletul în fața oricui. El are tendința de a crea un scut care să îl protejeze de cei care l-ar putea face să sufere. Așadar, dacă te îndrăgostești, nu este tocmai o veste bună pentru tine. Pentru că ai avut inima frântă de multe ori, te regăsești în piesa artistei Dua Lipa ‘’Break My Heart’’. 

Vărsător | God Is A Woman – Ariana Grande

Ești misterios și de neînțeles pentru cei din jur, de aceea îți este destul de la îndemână să te joci cu mintea lor. Oamenii descoperă în fiecare zi lucruri noi la tine, iar la cât de surprinzătoare și imprevizibilă ești nu-i de mirare ca ei să se întrebe dacă Dumnezeu este, de fapt, femeie. 

Pești | Ivy – Frank Ocean

Te regăsești adesea în ipostaza de a fi doar tu cu gândurile tale. Așa că Ivy de la Frank Ocean este o melodie lentă care îți oferă starea de liniște de care ai atâta nevoie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×