Reclamă

Rebel Wilson a pozat sexy și a publicat imaginea pe Instagram

Rebel Wilson a pozat sexy și a publicat imaginea pe Instagram. Actrița în vârstă de 41 de ani a renunțat la haine și și-a arătat noua siluetă într-un body modelator negru. Cu greu fanii s-au putut abține să nu o complimenteze pentru felul în care arată acum.

Publicat: 30 aprilie 2021, 8:05

Vedeta a slăbit 70 de kilograme anul trecut, după ce și-a schimbat viața dramatic evitând mâncarea nedorită și mergând zilnic în sala de sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson a pozat sexy și a publicat imaginea pe Instagram

Vedeta originară din Australia și-a etalat noile forme pe Instagram Stories. Fanii sunt mai fericiți ca niciodată să o vadă atât de împlinită cu felul în care arată. Acesta a apărut îmbrăcată într-un body modelator negru. Ținuta i-a pus în evidență talia subțire, dar și șoldurile care sunt vizibil mai mici.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rebel Wilson, într-un body modelator, negru
Vedeta originară din Australia și-a etalat noile forme pe Instagram Stories / Instagram Rebel Wilson

Rebela pare să fie extrem de încântată de noua sa siluetă. Ea pozează mândră de rezultate, după ce anul trecut a pierdut rapid mai multe mărimi la haine. Cea de-a doua imagine a lăsat la iveală faptul că actrița avea tanga. Ea a scos limba spre cameră, o gest pe care Miley Cyrus l-a făcut în urmă cu patru ani. De atunci a devenit o mișcare preferată de celrbrități pe Instagram.

Reclamă

Vedeta a fost suprinsă luna trecută la filmări pentru The Almond And The Seahorse, în Londra. De asemenea, Rebel a lucrat și la emisiunea sa, Pooch Perfect.

Rebel Wilson, despre procesul de slăbire prin care a trecut

Rebel Wilson a slăbit mai mult de 70 de kilograme datorită unei diete noi și a exercițiilor fizice.

Reclamă

„Am încercat, la fel ca majoritatea femeilor diete și alte lucruri înainte și nu vedeam niciun rezultat. De data aceasta trebuie să fac o schimbare adevărată”, a spus ea pentru The Morning Crew cu Hughesy, Ed și Erin la începutul acestui an.

Actrița a mai spus că după transformarea corpului ei, a fost interesat să vadă cum oamenii își schimbau comportamentul față de ea.

Slăbirea nu trebuie să conteze atât de mult

Cred că ceea ce a fost cu adevărat interesant e modul în care te tratează alți oameni. Uneori, fiind mai mare, oamenii nu s-au uitat neapărat de două ori la mine. Acum că sunt într-o formă bună, oamenii se oferă să-mi duc alimentele la mașină și să îmi țină ușile deschise.

– Rebel Wilson

Rebel Wilson a declarat că este ciudat că oamenii se concentrează atât de mult pe greutatea corpului. Ea declară că nu înțelege cum oamenii pot acorda atât de multă atenție pierderii în greutate când în lume se întâmplă atât de multe lucruri.

Rebel a numit anul 2020 „Anul sănătății” și a muncit din greu pentru a-și revizui dieta și antrenamentul din sala de sport. Aceasta și-a ținut mereu fanii la curent cu transformările prin care trecea. De asemenea, i-a rugat pe cei care o admiră să nu îi judece pe cei din jur pe baza greutății corporale.

Chiar dacă a ajuns la nivel coporal acolo unde își dorește, viața sa amoroasă este extrem de complicată. Vedeta se întâlnea cu Jacob Busch de peste un an. Cei doi și-au făcut prima apariție pe covorul roșu împreună la Gala Sănătății Planetare a Prințului Albert de la Monaco în septembrie 2020. Aceasta a ținut să menționeze de mai multe ori în ultimul timp că s-au despărțit, dar că femeile nu trebuie să se bazeze pe greutatea corporală pentru a avea un iubit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×