Reclamă

Rebel Wilson are o soră mai mică. Cum arată Annachi

Actrița este extrem de apropiată de sora sa mai mică. În timp ce vedeta a luat o pauză de la rețelele de socializare, Annachi îi ține locul cu succes. Puțini știau că Rebel Wilson are o soră mai mică.

Publicat: 9 aprilie 2021, 8:15

De data aceasta, cea care a intrat rapid în atenția presei a fost Annachi. Aceasta a atras atenția cu fotografiile în costum de baie pe care și le-a făcut în timp ce se relaxa la piscină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson are o soră mai mică

Annachi a publicat pe contul de Instagram o imagine, iar fanii au complimentat-o imediat pentru ținuta aleasă și pentru felul în care arată. Aceasta a primit numai mesaje cu textul „Frumoasă”, „Superbă”, iar alții au apreciat locul în care s-a pozat. Publicația Hello Magazine spune că fotografiile au fost realizate chiar în casa celebrei actrițe.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Annachi este cu unsprezece ani mai mică decât faimoasa ei soră – care a împlinit recent 41 de ani. Cele două au în mod clar o legătură specială. Rebel a postat de-a lungul timpului numeroase fotografii cu Annachi. Cele două se bucură împreună de aventuri și profită de fiecare clipă pe care o au pentru a se simți bine una în compania celeilalte.

Reclamă

Tot publicația menționată mai sus scrie că Rebel Wilson se află în acest moment în Marea Britanie pentru un nou proiect, în timp ce Annachi se află în Statele Unite ale Americii. Rebel Wilson și-a informat recent fanii că va lua o pauză de pe rețelele sociale.

„Nu o să mai fiu ON pentru că filmez un film în Marea Britanie, producție care are nevoie de toată atenția mea. Este un rol cu totul nou pentru mine, așa că trebuie să mă implic cu toată energia mea. Așa că, voi lua o pauză de la rețelel de socializare. Mă voi întoarce la un moment dat. Vă iubesc și sper că fiecare dintre voi este bine.”

Reclamă

Recent, Rebel Wilson a pozat nud

După ce a slăbit peste 30 de kilograme anul trecut, Rebel Wilson are și mai multă încredere în ea. Ea a avut curajul să se pozeze nud și să facă publice imaginile pe rețelele de socializare.

Aceasta s-a fotografiat în timp ce făcea plajă în balcon. Fanii au sesizat imediat că ea a renunțat fără sfială la haine și s-a fotografiat nud. Vedeta a anunțat în luna noiembrie a anului trecut că a ajuns la greutatea pe care și-a dorea, 75 de kilograme.

Rebel a ținut să menționeze că scopul ei nu a fost neapărat să slăbească. Ea și-a dorit mult ca anul trecut să se concentreze pe sănătatea organismului și după ce a apelat la un plan alimentar bine pus la punct, a reușit să scape și de kilogramele nedorite.

Rebel Wilson este una dintre celebritățile care au vorbit mereu cu voce tare despre acceptarea de sine și pozitivism. Ea a spus mereu că numerele de pe cântar sunt doar niște cifre, importantă este starea de sănătatea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×