Rebel Wilson a îmbrăcat o pereche de pantaloni mulați. Cum arată după slăbire

Rebel Wilson a îmbrăcat o pereche de pantaloni mulați în public, după ce a slăbit 28 de kilograme. Colanții negri din imitație de piele i-au pus silueta în valoare.

26 martie 2021 la 8:50

Actrița în vârstă de 41 de ani a fost fotografiată recent într-o pereche de colanți care i-au pus în valoare formele trupului după ce a trecut printr-un proces de slăbire. Vedeta i-a asortat cu un pulover verde și o pereche de pantofi din catifea.

Pentru a se proteja împotriva infectării cu Covid-19, vedeta a purtat pe tot parcursul ieșirii o mască de culoare neagră. Părul era coafat ușor cu bucle lejere. La capitolul machiaj Rebel Wilson a optat tot pentru ceva extrem de simplu, dar care i-a pus trăsăturile în valoare.

Rebel Wilson a îmbrăcat o pereche de pantaloni mulați

Vedeta i-a uimit pe toți cu noua ei siluetă. Rebel se afla la Londra pentru a lucra, dar și-a făcut timp pentru o plimbare cu prietenul ei de multă vreme, comediantul britanic Matt Lucas, scrie DailyMail.

Cei doi au jucat împreună în comedia Bridesmaids, iar relația lor de prietenie a durat și peste ani. Actorii au postat fotografii cu ei în timp ce se plimbau prin oraș. Cei mai mulți s-au uitat însă la silueta blondinei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Rebel Wilson, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați, la plimbare în Londra
Rebel Wilson a îmbrăcat o pereche de pantaloni mulați în public, după ce a slăbit 28 de kilograme / Profimedia Images

Rebel Wilson a anunțat anul trecut în luna noiembrie că a ajuns la greutatea mult dorită, cea de 75 de kilograme și a încheiat Anul Sănătății. Vedeta a slăbit aproape 30 de kilograme, iar felul în care arată acum este impresionant. Ea și-a ținut mereu fanii la curent cu felul în care se transformă corpul ei, dar și cu imagini din timpul antrenamentele de la sala de sport.

Rebel și-a documentat reorganizarea stilului de viață pe care l-a adoptat în 2020 pe rețelele de socializare. Ea a vorbit deschis despre fitness, dietă, mentalitate și secrete motivaționale.

Ce a însemnat Year of Health pentru Rebel Wilson

Transformarea lui Rebel Wilson a fost o surpriză pentru toți. Ani la rând s-a luptat cu kilogramele nedorite, iar în 2020 a decis să-și schimbe complet stilul de viață și să slăbească.

Rebel a început un program intens de fitness și dietă. Actrița a mers până în Austria, într-un centru de wellness VivaMayr. Dieta cu săruri Epson și alimente bio sunt ingredientele de succes ale reorganizării stilului de viață. În anul 2020 Rebel Wilson a vrut mult să se focuseze pe sănătate. Actrița spune că până anul trecut nu s-a gândit niciodată la starea organismului ei.

„Nu m-am concentrat niciodată pe sănătatea mea, ceea ce era probabil evident. Mergeam peste tot în lumea întreagă și mâncam o tonă de zahăr. Asta era un fel de viciu pentru mine”, a spus ea într-un interviu pentru Drew Barrymore.

Actrița a mărturisit însă că este destul de mulțumită și de faptul că a slăbit, dar nu acesta era scopul ei. Ea le-a transmis admiratorilor săi să nu devină obsedați de numărul afișat de cântar. Rebel spune că cel mai important este să ții cont de starea ta de sănătate și să adopți un stil de viață cât mai sănătos.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×