Reclamă

Rebel Wilson și-a surprins fanii cu imagini sexy. Cum s-a pozat actrița

Rebel Wilson și-a surprins fanii cu imagini sexy, după ce a trecut printr-o transformare dramatică. Actrița a slăbit 30 de kilograme anul trecut, iar acum are curajul să pozeze fără haine.

Publicat: 31 martie 2021, 12:59

Actrița în vârstă de 41 de ani a postat imagini în timp ce făcea plajă pe balcon, nud. Vedeta a publicat un material video pe contul ei de Instagram, iar soarele îi încălzea noile forme pe balconul casei ei din Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rebel Wilson și-a surprins fanii cu imagini sexy

Rebel Wilson i-a uimit pe toți după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme anul trecut. Actrița și-a propus ca anul 2020 să fie pentru ea un an pe care să-l dedice sănătății organismului ei. Ambiția a fost atât de mare încât scopul a fost atins mai repede decât se aștepta.

Recent, vedeta a publicat imagini pe contul de Instagram în timp ce făcea plajă pe balconul casei. Ea și-a ridicat ochelarii de soare și a zâmbit în fața camerei. Fanii au observat imediat însă că vedeta nu are deloc costum de baie, scrie DailyMail.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Când soarele răsare în Londra, ies imediat la plajă dezbrăcată”, a scris actriția în descrierea imaginilor.

Rebel a anunțat în luna noiembrie a anului trecut că a ajuns la greutatea mult dorită, 75 de kilograme. Tot atunci a spus că pentru ea obiectivele din Anul Sănătății au fost atinse. Originară din Sydney, Wilson a declarat că nu se gândise niciodată cât de dependentă este de zahăr până anul trecut. Ea a decis să apeleze la o dietă și să adopte un stil de viață sănătos.

Cum i s-a schimbat viața lui Rebel Wilson

Reclamă

De când a anunțat că a reușit să slăbească, iar rezultatele sunt mai mult decât evidente, Rebel și-a arătat noile forme în cele mai sexy ținute. Aceasta a fost surprinsă atât în ținute sport, mulate, dar și în rochii elegante. Trupul ei arată mai bine ca niciodată.

Rebel Wilson și-a ținut mereu fanii la curent cu noul stil de viață, cu antrenamentele din sala de sport, cu dieta pe care o adoptă, dar și cu secretele motivaționale la care a apelat pentru a avea aceste rezultate. Revista People este cea care a dat publicității faptul că vedeta a apelat cu mare încredere la dieta Vivamayr.

„Este o dietă care elimină intoleranțele alimentare, reduce zahărul. Încurajează consumul lent de alimente întregi, crește sistemul imunitar și reduce inflamația”, a spus o sursă pentru publicația mai sus menționată.

Tot surse din anturajul vedetei au mai spus că în acest moment, actrița face exerciții fizice cu un antrenor personal chiar și de 6 ori pe săptămână. Din punct de vedere nutrițional Rebel încearcă să mărească aportul de proteine.

Luna trecută, Rebel Wilson a vorbit despre felul în care au început oamenii să se poarte cu ea după ce a slăbit. Ea a mărturisit pentru producția The Morning Crew cum vede schimbări în atitudinea oamenilor.

Cred că ceea ce a fost cu adevărat interesant este modul în care te tratează alți oameni. Uneori, fiind mai mare, oamenii nu se uitau neapărat de două ori la mine. Acum că sunt într-o formă fizică bună, oamenii se oferă să-mi duc alimentele la mașină și să îmi țină ușile deschise.

– Rebel Wilson

Actrița a mai punctat și faptul că nu își explică cum oamenii pot pune atât de mult accent pe forma fizică când în lume se întâmplă atât de multe lucruri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×