Reclamă

Chrissy Metz, actrița care și-a schimbat viața în urma unui rol dintr-un serial

Chrissy Metz este una dintre actrițele care au stârnit de multe ori interesul presei. Aceasta a fost mereu extrem de sinceră în ceea ce privește viața sa.

Publicat: 23 februarie 2021, 8:00 / Actualizat: 23 februarie 2021, 10:08

Christine Michelle Metz este o actriță și o cântăreață de origine americană. Aceasta a devenit cunoscută mai ales pentru rolul ei dn serialul This is Us. Chrissy a jucat rolul lui Kate Pearson. Acest personaj i-a adus nominalizări la Premiul Emmy Primetime și două nominalizări la Globurile de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a începutul povestea kilogramelor lui Chrissy Metz

Metz a copilărit în Florida, alături de mama sa, tatăl vitreg și cei patru frați. Actrița a mărturisit că au fost nopți în care mama sa nu mânca pentru a le oferi mâncarea ei și fraților ei. Bunica o aștepta la școală cu un sandviș cu brânză la grătar. De aici și până la a asocia mâncarea cu iubirea nu a mai fost decât un pas.

Dacă la început a apreciat aceste gesturi, pe măsură ce a înaintat în vârstă, Chrissy sărbătorea orice mică reușită cu mâncare. Așa își putea exprima cel mai bine sentimentele.

Actrița a mărturisit în cartea autobiografică, This is Me: Loving the person You Are, că tatăl său vitreg o cântărea forțat. Ea ajunsese să fure mâncare și să se trezească în toiul nopții pentru a se bucura de ea.

În numărul din ianuarie 2020 al publicației Good Housekeeping Metz a spus că a folosit traumele din copilărie pentru a se bucura de pozitivitate în prezent. Actrița mai spune că ceea ce a trăit a ajutat-o să devină persoana care este acum.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Încrederea în sine, o problemă pentru Chrissy Metz

Reclamă

Am crezut că succesul și bucuria nu sunt pentru mine. Vei face ca lucrurile să se întâmple numai atunci când nu vei mai aștepta pur și simplu ca ele să apară.

Încrederea în propria persoană a fost greu de atins. Chrissy spune că a luptat mult ca să ajungă la ceea ce este acum. Actrița crede că fiecare detaliu din comportament te poate ajuta să devii o persoană mai bună pe zi ce trece dacă analizezi cu atenție și știi ce vrei cu adevărat.

Chiar și atunci când a interpretat rolul lui Kate, Chrissy Metz a mărturisit că se temea să nu se rupă scaunele cu greutatea ei sau ca cei din jur să creadă că este însărcinată.

Ceea ce a vrut Chrissy să se înțeleagă prin intermediul rolului ei din This is Us este că mâncarea e numai simptomul, problema este alta de fapt. Odată cu acceptarea personaului, actrița a semnat un contract legat și de greutatea sa. Acesta și-a asumat să slăbească pe măsură ce povestea personajului ei avansa. Nu a existat însă niciun fel de presiune din partea producătorilor.

A mers la prima audiții dintr-o întâmplare

După ce a absolvit facultatea, Metz a lucrat ca profeso. Într-o zi însă a fost nevoită să-și însoțească sora mai mică la o audiție. O femeie pe care nu o mai văzuse niciodată i-a spus că ea trebuie de fapt să participe la audiție. Chrissy nu a avut inițial încredere în ceea ce i s-a spus.

Cuvintele au fost mai apoi suficient de convingătoare pentru Chrissy și chiar a dat proba. Ea a interpretat o melodie de la Christina Aguilera. A doua zi a fost anunțată că sora sa a primit un contract în modelling. Ea putea merge la Los Angeles pentru a discuta cu agenți care să îi promoveze talentul.

Înainte de a obține rolul din This Is Us, Metz recunoaște că s-a luptat cu depresia. Chrissy a ajuns aici din cauză că nu reușea să obțină constant roluri. Ea își imagina cariera sa la un alt nivel și nu se întâmpla nimic din ceea ce visase.

Acela a fost momentul în care a adunat un număr mare de kilograme, din cauza frustrării cu care se confrunta.

Chrissy Metz în rolul lui Kate

Dan Fogelman este numele regizorului This is Us, iar povestea a pornit de la jurnalul de slăbire al sorei sale. Când Metz a citit scenariul și-a dat seama că este vorba despre un personaj care chiar se luptă cu propria greutate.

Era o femeie adevărată care chiar se lupta cu greutatea sa și atunci mi-am dat seama. Oh, doamne, eu sunt Kate.

Un atac de panică a ajutat-o să-și regăsească drumul

La vârsta de 30 de ani, Metz a crezut că a suferit un infarct, dar la spital s-a dovedit de fapt că trecuse printr-un atac de panică. Sperietura a fost însă suficientă pentru ca Metz să-și reevalueze prioritățile și să dorească să-și schimbe viața.

A apelat la ajutor specializat, la un terapeut mai exact, iar în numai cinci luni a scăpat de kilogramele pe care le acumulase pentru că nu reușea altfel să-și înfrunte sentimentele.

În anul 2014, Chrissy Metz a primit un rol în show-ul american de televiziune, American Horror Story: Freak Show. În această producție a interpretat rolul The Fat Lady. Chrissy Metz spune că era un fan al show-ului și al serialului încât ar fi făcut orice pentru a obține rolul. După ce a lucrat intens la personaj, când a obținut castingul a crezut că visează.

Pentru rolul său a fost nevoită să poarte un costum de sumo ca să pară mai mare decât era cu adevărat. Impactul a fost uriaș asupra ei după ce s-a văzut așa. S-a gândit ce s-ar întâmpla cu ea dacă la un moment dat nu ar mai avea loc pe ușă și a decis că nu vrea așa ceva pentru ea.

Deși credea că rolul o va ajuta să aibă un succes imens, când s-a terminat, aceasta a fost nevoită să se întoarcă în Florida. Mama sa a fost cea care a îndemnat-o să rămână și atunci a revenit, dar fără niciun ban în conturi. Trăia de pe o zi pe alta, iar atunci când a lansat cartea, avea în cont doar 81 de cenți. Această amintire o face mereu să plângă.

Procesul de slăbire este doar decizia ei

Deși are stipulată slăbirea în contractul cu Dan Fogelman, alegerea este numai a ei. Acest lucru este un fel de bonus, doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

Ea a declarat în nenumărate rânduri că nu se gândește să apeleze la o operație de slăbire. De ce? Se simte extraordinar de bine în pielea sa. Personajul lui Kate i-a schimbat radical viața lui Chrissy. Nu numai că a ajutat-o să-și schimbe stilul alimentar, dar a ajutat-o și să își plătească datoriile față de cei care au avut grijă de ea de-a lungul timpului.

Cum arată iubitul lui Chrissy Metz

Chrissy Metz nu are niciun fel de reținere în a povesti cum și-a întâlnit iubitul, pe Bradley Collins.

Într-o discuție cu Andy Cohen, de la Radio Andy show, actrița a povestit că ea și Bradley s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații, Bumble. Chrissy a mai mărturisit că inițial nu a crezut în puterea acestei aplicații. Ea considera că nu va reuși să întâlnească niciun bărbat.

Ceea ce părea la prima vedere o simplă conexiune s-a dovedit a fi în final ceva mult mai profund. Chrissy a spus că după ce a început să vorbească cu Collins și-au dat seama că au în comun mult mai multe lucruri.

Cei doi au petrecut sărbătorile împreună. Chiar dacă au stat mult timp izolați, din cauza pandemiei de coronavirus, cuplul trece printr-o perioadă extrem de benefică pentru relație. Despre zvonurile legate de logodnă, Chrissy a spus că a primit un inel de iubitul ei. Ea a ținut însă să menționeze că e doar un inel, nu unul prin care a fost cerută în căsătorie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×