Reclamă

Povestea lui Reese Witherspoon. Cum a ajuns să cucerească Hollywood-ul

Reese Witherspoon este cunoscută în toată lumea. Vedeta se numără printre cele mai celebre actrițe de la Hollywood și a fermecat publicul cu fiecare apariție.

Publicat: 22 martie 2021, 9:22 / Actualizat: 5 noiembrie 2021, 19:37

Reese Witherspoon, acum în vârstă de 45 de ani, este o feministă în adevăratul sens al cuvântului. Ea a luptat întotdeauna pentru drepturile sale. Vedeta a vrut să demonstreze că și o femeie poate face lucruri mărețe. În anul 2016 compania Hello Sunshine, specializată în industria media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este una dintre cele mai hotărâte persoane pe care le cunosc, spune Jennifer Aniston.

Povestea de viață a lui Reese Witherspoon

Pentru că de cele mai multe ori i s-a spus că este prea frumoasă pentru a avea și talent, actrița cu chip de păpușă a reușit să îi facă pe toți cei din jurul său să o descopere dincolo de aspectul fizic. Faptul că este atrăgătoare și că provine dintr-un oraș mic nu a ajutat-o prea mult.

Reese s-a născut în orașul Nashville (Tennessee), iar părinții ei sunt ambii medici. Educația ei a fost realizată la cele mai înalte standarde și a studiat încă de mică la școli de elită. La vârsta de 7 ani deja participa la cursuri de actorie. Actrița a mărturisit de multe ori că în ciuda aspectului fizic plăcut, mereu i-a plăcut să studieze. Reese a mărturisit că la școală făcea parte din grupul tocilarilor, scrie hollywoodreporter.com.

Reclamă

Citeam non-stop, îmi notam mereu lucruri. Am luat note bune, unul dintre motivele pentru care am fost acceptată la Stanford.

De la Medicină, la actorie

Deși cei din familie mereu se raportau la ea ca la un viitor medic, Reese a înclinat spre actorie încă din copilărie. În momentul în care a renunțat la facultate pentru a juca în Twilight i-a uimit pe toți cei din familia sa.

Reclamă

Abia în anul 2005 ea a reușit să distrugă toate barierele sociale. Cu rolul lui Elle Woods din Legally Blonde, Reese a ajuns că cunoască succesul. Dacă de multe ori fusese respinsă la audiții, rolul acesta i se potrivea ca o mănușă. Despre el, chiar și acum Reese spune că: „A fost propria mea campanie împotriva prejudecăţilor şi stereotipurilor de la Hollywood.”

Ofertele din industria filmului au început să apară. Până în al doilea an de studii universitare, Reese Witherspoon a primit oferta vieții ei. Tânăra cu un imens potențial s-a mutat în Los Angeles pentru a fi mai aproape de visul său.

Cariera ei a prins contur atunci când a fost aleasă să joace în ”Cruel Intentions”. Povestea ei era abia la început. Au urmat roluri importante, precum cele din „This Means War” și „Water for Elephants”.

Viața amoroasă a lui Reese Witherspoon

Pe platourile de filmare pentru ”Cruel Intentions” în 1999 l-a cunoscut pe primul ei soț, Ryan Phillippe. Cei doi s-au despărțit în anul 2008. Ei s-au întâlnit la petrecerea zilei de naștere a lui Reese. Doi ani mai târziu s-au căsătorit și au devenit părinți atunci când se așteptau mai puțin. Au împreună o fată, pe Ava, în vârstă de 21 de ani și un băiat în vârstă de 17 ani, pe nume Deacon.

Reese, îngrozită când a devenit mamă la 22 de ani

În momentul acesta vorbesc cu lejeritate despre relația dintre ei și despre trecut și despărțirea o pun vina pe seama faptului că au lucrat amândoi în același domeniu. Ryan și actualul soț al lui Reese se înțeleg foarte bine, iar relația dintre familiile lor este una cât se poate de bună.

Actrița recunoaște că viața ei s-a schimbat complet după ce adus pe lume primul copil la o vârstă destul de fragedă, dar și o dată cu divorțul. Acela a fost momentul în care a suferit foarte mult și din punct de vedere emoțional, dar și în carieră, a declarat actrița pentru revista People.

Nu puteam gândi. Aveam creierul ca o omletă. A trebuit să mă maturizez foarte repede și să-mi dau seama ce femeie vreau să fiu pentru fiica mea. E minunat să fii mama, este o parte importantă a vieții mele. Aș spune că este cea mai importantă parte a vieții mele.

În prezent, Reese Witherspoon este căsătorită cu Jim Toth. Acesta este un impresar cunoscut care a apărut în viața lui Reese după ce actrița a avut o relație pansament de doi ani cu un coleg de breaslă, Jake Gyllenhaal. În anul 2010 s-au logodit, un an mai târziu au făcut nunta, iar în 2012 au devenit părinți. Cei doi au împreună un fiu, pe micuțul Tennessee James Toth, în vârstă de 8 ani.

Reese și Jim au apărut în presă și cu evenimente mai puțin plăcute. Deși toată lumea le admiră carierele și sunt plăcut surprinși de felul în care a evoluat relația lor, în anul 2013, actrița și soțul ei au ținut prima pagină a tabloidelor după ce au fost prinși sub influența băuturilor alcoolice în trafic. Aceștia au făcut scandal în fața agenților de poliție, evenimentul petrecându-se în anul 2013, atunci când Reese filma în Atlanta pentru The Good Lie.

Reese Witherspoon, una dintre cel mai bine plătite actrițe

Reese Witherspoon este cunoscută mai ales pentru cariera din industria filmului, dar și-a construit și a investit de-a lungul timpului în mai multe business-uri personale. Cu ajutorul acestor investiții, actrița a acumulat o avere considerabilă. Valoarea netă din conturile celebrei Reese Witherspoon a fost de 120 de milioane de dolari în 2019, a estimat Forbes.

La începutul acestui an, Reese Witherspoon și soțul ei au achiziționat o locuință în zona de vest a Los Angelesului. Noua proprietate din Brentwood costă nici mai mult, nici mai puțin de 16 milioane de dolari, scrie Variety. Este una dintre cele mai retrase locuințe din zonă. Imobilul are peste 7 dormitoare și are peste 2 800 de metri pătrați.

Reese a mai intrat în atenția presei cu salariul pe care l-a încasat pentru rolul său din The Morning Show. Acesta este un serial în care joacă alături de Jennifer Aniston și de unde a încasat câte 2 milioane de dolari pentru fiecare episod în parte. Un episod a costat în jur de 15 milioane de dolari, iar cea mai mare parte din costuri o reprezintă salariile actorilor.

Reese și talentul din bucătărie

Recent, Reese s-a făcut remarcată și pe platformele de socializare după ce a publicat rețeta unui cocktail. Actrița a postat pe TikTok un material video în care a explicat cum se prepară Fizzy Apple Cider Cocktail. Acesta conține doar 4 ingrediente și este gata în mai puțin de 5 minute.

Primul pas este să amesteci cidru de măr cu o jumătate de shot de Aperol și să adaugi mai apoi apă minerală. După ce toate s-au omogenizat, mai poți adăuga puțin prosecco.

Aceasta nu este prima rețetă pe care actrița o dezvăluie fanilor săi. În urmă cu câțiva ani a publicat o carte cu rețete care se numește Whiskey in a Teacup.

Reese a fost premiată cu Oscar

Reese Witherspoon a cucerit inimile fanilor cu aparițiile sale pe marile ecrane. În 2006, a fost premiată cu cea mai mare distincție pe care o poate primi un actor. Pentru interpretarea sa incredibilă din filmul “Walk the Line”, Reese Witherspoon a câștigat premiul Oscar, la categoria cea mai bună actriță în rol principal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×