Reclamă

Selena Gomez a glumit pe seama prietenilor ei într-un filmuleț pe TikTok. Ironia vedetei este virală

Zilele trecute, modelul Connar Franklin a postat un TikTok, care s-a viralizat imediat. În materialul video Selena Gomez a glumit pe seama prietenilor ei și pe seama a ceea ce prietenii ei experimentează pe rețelele sociale în urma amiciției cu ea.

Publicat: 6 octombrie 2021, 8:20 / Actualizat: 11 octombrie 2021, 13:11

În clip, Gomez vorbește cu prietenul lor comun, Aaron, pe un ton glumeț, în timp se distrează pe seama a ceea ce se întâmplă cu prietenii ei când aceștia încep să o urmărească pe social media, scrie Elle.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a glumit pe seama prietenilor ei

„Toți prietenii mei se supără literalmente pe mine când mă urmăresc. Și apoi îmi spun „îmi pare rău, sunt atât de faimoasă. De parcă este problema mea. Pur și simplu nu. Nu înțeleg, nu mă urmărești, sunt doar o celebritate internațională. Îmi pare rău că oamenilor le pasă”, spune Gomez în timp ce Franklin chicotește în spatele camerei.

Franklin a pus în descrierea clipului că este doar un filmuleț amuzant, adăugând o mulțime de emoji cu râsete. În filmuleț, Selena apare îmbrăcată sport, în timp ce stă pe un covor de yoga, cu telefonul în mână. Acesta este cu siguranță doar o modalitate prin care vedeta glumește despre statutul ei de celebritate.

@connarfranklin

BTW SHE’S JOKING 😂 @selenagomez

♬ original sound – Connar

Selena Gomez e din ce în ce mai prezentă pe TikTok. Îi delectează pe fanii săi cu filmulețe în care apare în cele mai amuzante ipostaze. Admiratorii apreciază mult faptul că artista se distrează în preajma prietenilor.

Reclamă

Cântăreața nu se află în acest moment implicată în nicio relație amoroasă.

Selena Gomez a ajuns de nerecunoscut

Fotografii au surprins recent imagini cu Selena Gomez, care e de nerecunoscut. Vedeta nu mai poartă aceleași haine elegante cu care își obișnuise admiratorii, așa cum se poate vedea și în filmulețul de mai sus.

Reclamă

Vedeta a fost fotografiată recent în timp ce își cumpăra mâncare în Los Angeles. Ea și-a făcut un renume după ce a apărut în serialul Wizards of Waverly Place.Mai apoi a fost implicată în proiecte precum Another Cinderella Story, Princess Protection Program și Spring Breakers, iar acum e o artistă apreciată la nivel internațional.

Selena Gomez a fost fotografiată în timp ce se bucura de un prânz relaxat alături de o prietenă, în Los Angeles. În ultima perioadă, Selena a fost ocupată cu lansarea noii sale serii, Only Murders in the Building. Ea joacă alături de Steve Martin și Martin Short. Artista a vorbit recent și despre modurile în care se relaxează atunci când nu e ocupată cu numeroasele sale proiecte.

„Un pui de somn e cel mai bun, n-o să mint,” a declarat Gomez pentru People. „Să dorm atunci când nu mă simt foarte bine e okay, pentru că simt că pot să iau totul de la capăt.”

Ea a glumit despre somn și într-un video recent publicat pe TikTok. Vedeta a publicat o compilație cu mai multe imagini în care apare adormită pe platoul de filmare al noului serial. Pentru video, a ales titlul Only Naps in the Building. Vedeta este apreciată pentru felul în care vorbește cu fanii săi și cât de deschisă este îm legătură cu viața sa personală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×