Reclamă

Selena Gomez lansează o nouă platformă media dedicată sănătății mintale. Proiectul vedetei include terapeuți renumiți

Selena Gomez lansează o nouă platformă media dedicată sănătății mintale. Artista spune că e bine să vorbești despre acest lucru și ea vrea să fie catalizatorul acestei schimbări în bine.

Publicat: 24 noiembrie 2021, 7:19

Cântăreața a anunțat lansarea celui mai nou proiet al său, Wondermind. E o platformă dedicată sănătății mintale axată pe conectarea oamenilor cu resurse educaționale. Artista vrea să pună capăt stigmatizării din jurul bolilor mintale.

Selena Gomez lansează o nouă platformă media

Aceasta a lucrat la noul său proiect cu ajutorul mamei sale, Mandy Teefey și resurse de la fondatorul și CEO-ul The Newsette, Daniella Pierson, pentru a crea compania media. Aceasta urmează să fie lansată în februarie 2022.

Selena Gomez nu s-a sfiit de-a lungul timpului să discute în public despre sănătatea sa mintală. Ea a declarat în trecut pentru CNN despre cum vrea să devină un avocat al derapajelor din social media. Artista a spus că optează adesea pentru terapie atunci când vine vorba despre probleme serioase. Vedeta se concentrează acum pe probleme mai seriose și mai puțin pe aspectul fizic.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Selena Gomez pe străzile din Los Angeles, după ce a luat prânzul, îmbrăcată într-o bluză gri, cu pantaloni de culoare neagră
Selena Gomez a fost surprinsă recent după ce a luat prânzul cu o prietenă / Profimedia
Reclamă

Artista a anunțat în cadrul emisiunii de pe Instagram a lui Miley Cyrus, „Bright Minded”, în luna aprilie, că suferă de tulburare bipolară.

„Am fost la unul dintre cele mai bune spitale de boli psihice din America, Spitalul McLean. Am aflat că, după ani în care am trecut prin multe lucruri diferite, că sunt bipolară. Și atunci când am ajuns să aflu mai multe informații, chiar mă ajută. Nu mă sperie odată ce știu asta”, a spus Gomez.

Mama ei a dezvăluit că a fost diagnosticată greșit timp de peste 20 de ani cu tulburare bipolară, care mai târziu s-a dovedit a fi tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție sau ADHD, cu traumă, potrivit videoclipului de bun venit al site-ului Wondermind.

Reclamă

Daniella Pierson a vorbit și ea în materialul de promovare și a spus că s-a confruntat cu tulburarea obsesiv-compulsivă încă de când era copil. Cele trei au spus că s-au străduit să găsească un spațiu sigur în online în care să se poată aduce conținut relevant despre sănătatea mintală.

Care este strategia noii platforme

Strategia platformei se concentrează pe fitness mental. Va oferi exerciții zilnice pe care oamenii le pot face pentru a-și consolida sănătatea mintală. Ei vor lansa produse fizice ca parte a acestui plan, începând cu un jurnal care va include sugestii creative, potrivit purtătorului de cuvânt al Wondermind, Meredith Sidman.

„Mintea ta este cu adevărat ca un mușchi. Pentru a-l lucra în fiecare zi, este nevoie de conținut și instrumente. Suntem atât de fericiți să vă oferim asta tuturor”, a spus Pierson în videoclip.

Site-ul va cuprinde de asemenea un podcast suport pentru cei care doresc să-și împărtășească experiențele de viață. Teefey va găzdui podcastul și va intervieva psihiatri de seamă, sportivi și celebrități.

„Sunt atât de încântată de Wondermind. Vreau să existe un loc în care oamenii să se reunească și să înțeleagă că nu sunt singuri”, a mai spus Gomez în videoclip. O mulțime de susținători ai sănătății mintale își vor împărtăși expertiza pe site. Printre ei se numără Minaa B., un terapeut autorizat din New York City, și John Kim, un terapeut licențiat și gazda podcastului „The Angry Therapist”.

Pe lângă Wondermind, compania de cosmetice a lui Gomez, Rare Beauty, a lansat Rare Impact Fund în iulie 2020. Scopul e de a strânge 100 de milioane de dolari în 10 ani pentru a finanța educația pentru sănătate mintală.

„Cu Rare Impact Fund, dorim să reducem stigmatizarea asociată cu sănătatea mintală. Să abordăm epidemia de singurătate cronică și să le oferim oamenilor acces la resursele și serviciile de care au nevoie pentru a le susține bunăstarea mentală”, a mai spus Selena Gomez pentru CNN.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Hartă astrală a fiecărei zodii în parte reprezentată de culoare albastru
Horoscop
Ce semnificație au semnele zodiacale. Cele 12 simboluri explicate pe înțelesul tuturor
Fiecare nativ aparține unui simbol specific, dar să știi ce semnificație au semnele zodiacale este esențial pentru cineva pasionat. Un exemplu elocvent o poate avea Taurul care arată un cerc cu două coarne deasupra....
2
Două borcane cu dulceață din flori de soc
Rețete
Dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată
Dacă adori parfumul florilor de soc, află că poți profita de el și în diferite preparate culinare. Îți oferim o rețetă de dulceață din flori de soc, gustoasă și aromată, perfectă pentru răsfățul de...
3
Prăjitură spornică cu căpșuni porționată și decorată cu zahăr pudră și frunze de mentă
Rețete
Prăjitură spornică cu căpșuni. Rețetă simplă și ușoară de desert cu fructe
Dacă te ispitesc căpșunile parfumate care au apărut în piață, nu ezita să le incluzi în cât mai multe rețete de desert. Sunt gustoase, aromate și înnobilează aspectul preparatelor dulci. Îți oferim o rețetă...
4
Aishwarya Rai, elegantă și machiată la Festivalul de Film de la Cannes 2022
Divertisment
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor
Aishwarya Rai a participat la Festivalul de Film de la Cannes 2022. Rochia spectaculoasă a atras privirile tuturor pe covorul roșu, iar vedeta a primit aplauze pentru look-ul impresionant. Apariția sa la premiera filmului...
5
Două pahare și o sticlă cu socată, alături de o lămâie feliată și flori de soc
Rețete
Socată. Băutură răcoritoare tradițională românească
Luna mai este luna florilor, iar florile de soc se numără printre ele, fiind considerate unele dintre cele mai aromate. Nu ezita să profiți de proprietățile acestora, incluzându-le și în preparatele culinare. Începe cu...
PARTENERI
×