Reclamă

Selena Gomez lansează o nouă platformă media dedicată sănătății mintale. Proiectul vedetei include terapeuți renumiți

Selena Gomez lansează o nouă platformă media dedicată sănătății mintale. Artista spune că e bine să vorbești despre acest lucru și ea vrea să fie catalizatorul acestei schimbări în bine.

Publicat: 24 noiembrie 2021, 7:19

Cântăreața a anunțat lansarea celui mai nou proiet al său, Wondermind. E o platformă dedicată sănătății mintale axată pe conectarea oamenilor cu resurse educaționale. Artista vrea să pună capăt stigmatizării din jurul bolilor mintale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez lansează o nouă platformă media

Aceasta a lucrat la noul său proiect cu ajutorul mamei sale, Mandy Teefey și resurse de la fondatorul și CEO-ul The Newsette, Daniella Pierson, pentru a crea compania media. Aceasta urmează să fie lansată în februarie 2022.

Selena Gomez nu s-a sfiit de-a lungul timpului să discute în public despre sănătatea sa mintală. Ea a declarat în trecut pentru CNN despre cum vrea să devină un avocat al derapajelor din social media. Artista a spus că optează adesea pentru terapie atunci când vine vorba despre probleme serioase. Vedeta se concentrează acum pe probleme mai seriose și mai puțin pe aspectul fizic.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Selena Gomez pe străzile din Los Angeles, după ce a luat prânzul, îmbrăcată într-o bluză gri, cu pantaloni de culoare neagră
Selena Gomez a fost surprinsă recent după ce a luat prânzul cu o prietenă / Profimedia
Reclamă

Artista a anunțat în cadrul emisiunii de pe Instagram a lui Miley Cyrus, „Bright Minded”, în luna aprilie, că suferă de tulburare bipolară.

„Am fost la unul dintre cele mai bune spitale de boli psihice din America, Spitalul McLean. Am aflat că, după ani în care am trecut prin multe lucruri diferite, că sunt bipolară. Și atunci când am ajuns să aflu mai multe informații, chiar mă ajută. Nu mă sperie odată ce știu asta”, a spus Gomez.

Mama ei a dezvăluit că a fost diagnosticată greșit timp de peste 20 de ani cu tulburare bipolară, care mai târziu s-a dovedit a fi tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție sau ADHD, cu traumă, potrivit videoclipului de bun venit al site-ului Wondermind.

Reclamă

Daniella Pierson a vorbit și ea în materialul de promovare și a spus că s-a confruntat cu tulburarea obsesiv-compulsivă încă de când era copil. Cele trei au spus că s-au străduit să găsească un spațiu sigur în online în care să se poată aduce conținut relevant despre sănătatea mintală.

Care este strategia noii platforme

Strategia platformei se concentrează pe fitness mental. Va oferi exerciții zilnice pe care oamenii le pot face pentru a-și consolida sănătatea mintală. Ei vor lansa produse fizice ca parte a acestui plan, începând cu un jurnal care va include sugestii creative, potrivit purtătorului de cuvânt al Wondermind, Meredith Sidman.

„Mintea ta este cu adevărat ca un mușchi. Pentru a-l lucra în fiecare zi, este nevoie de conținut și instrumente. Suntem atât de fericiți să vă oferim asta tuturor”, a spus Pierson în videoclip.

Site-ul va cuprinde de asemenea un podcast suport pentru cei care doresc să-și împărtășească experiențele de viață. Teefey va găzdui podcastul și va intervieva psihiatri de seamă, sportivi și celebrități.

„Sunt atât de încântată de Wondermind. Vreau să existe un loc în care oamenii să se reunească și să înțeleagă că nu sunt singuri”, a mai spus Gomez în videoclip. O mulțime de susținători ai sănătății mintale își vor împărtăși expertiza pe site. Printre ei se numără Minaa B., un terapeut autorizat din New York City, și John Kim, un terapeut licențiat și gazda podcastului „The Angry Therapist”.

Pe lângă Wondermind, compania de cosmetice a lui Gomez, Rare Beauty, a lansat Rare Impact Fund în iulie 2020. Scopul e de a strânge 100 de milioane de dolari în 10 ani pentru a finanța educația pentru sănătate mintală.

„Cu Rare Impact Fund, dorim să reducem stigmatizarea asociată cu sănătatea mintală. Să abordăm epidemia de singurătate cronică și să le oferim oamenilor acces la resursele și serviciile de care au nevoie pentru a le susține bunăstarea mentală”, a mai spus Selena Gomez pentru CNN.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×