Reclamă

Selena Gomez a încercat să se ascundă de fotografi. Vedeta a fost prezentă la un show de comedie din New York

În ciuda programului încărcat, Selena Gomez reușește să-și facă timp pentru a se distra. Vedeta în vârstă de 29 de ani a fost surprinsă recent în timp ce se îndrepta la un show de comedie, The Comedy Cellar alături de un grup de apropiați. Paparazzi nu au scăpat-o din ochi nicio clipă. Acestea a fost și motivul pentru care Selena Gomez a încercat să se ascundă de fotografi și să treacă neobservată printre ei.

Publicat: 22 februarie 2022, 10:03

Actrița din Only Murders in The Building se află în prezent în New York, acolo unde își petrece cea mai mare parte a timpului filmând la cel de-al doilea sezon al serialului. Fiind o prezență publică extrem de apreciată, cu greu poate trece neobservată. Diva este însoțită aproape tot timpul de un bodyguard. Acesta îi asigură protecția și grija de care are nevoie în momentele în care își dorește să-și petreacă timpul liber cu oamenii dragi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a încercat să se ascundă de fotografi

Selena Gomez și-a dorit o pauză de la filmările seriei de succes Only Murders in The Building. Actrița internațională a profitat din plin de timpul său liber pentru a se distra la un show de comedie alături de prietenii apropiați. Pentru ieșirea din oraș aceasta a optat pentru o ținută care să o ajute să se camufleze din cap până-n picioare.

Vezi mai multe imagini cu Selena Gomez în Galeria Foto!

Selena Gomez a încercat să se ascundă de fotografi și a purtat un palton oversize maro la un show de comedie din New York
Selena Gomez a ales să-și petreacă timpul liber alături de prietenii săi din New York / Profimedia Images

Gomez a ales o pereche de pantaloni albi și o haină oversize cu blană. La gât a purtat tot timpul un fular călduros. Deși a avut mereu asupra sa o mască de protecție neagră, diva a simțit nevoia să se protejeze în plus și cu fularul pufos. Alături de ea s-a aflat tot timpul un bărbat.

Reclamă

Publicația Daily Mail spune că acesta este bodyguardul care îi asigură securitatea. Gomez a coborât în parcarea show-ului de comedie dintr-o mașină neagră, fiind însoțită de mai mulți prieteni. De când a venit în New York aceasta a petrecut foarte mult timp alături de Cara Delevingne.

Cele două au o prietenie strânsă. Recent acestea și-au făcut împreună un tatuaj cu trandafiri. Gomez a declarat la acel moment că este un simbol al prieteniei pe care și-o poartă.

Mai mult, conform publicațiilor externe, Cara se va alătura și ea celui de-al doilea sezon al seriei Only Murders in The Building.

Reclamă

Selena Gomez se află în New York pentru cel de-al doilea sezon al seriei Only Murders in The Building

În cele mai recente imagini apărute pe internet, Selena Gomez a încercat să se ascundă de fotografi. Vedeta internațională este alături de actorii Steve Martin și Martin Short în această perioadă în New York. Cei trei actori principali filmează în prezent la cel de-al doilea sezon al serial Only Murders in The Building. Trio-ul interpretează un grup de detectivi amatori care încearcă să deslușească misterul morții unui vecin din complexul de apartamente în care locuiesc.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon au început încă din luna decembrie a anului trecut. Seria a avut un real succes și s-a bucurat de aprecierea milioanelor de fani din întreaga lume. Cara Delevingne, prietena apropiată a Selenei Gomez, se va alătura și ea echipei de filmare.

Conform publicației Daily Mail, Cara o va interpreta pe Alice. Anunțul a fost făcut chiar de modelul internațional. De atunci ea și Gomez au fost surprinse deseori împreună. Cea mai recentă apariție a celor două a fost pe rețelele sociale. Gomez a postat pe contul personal de TikTok un videoclip cu prietena sa în timp ce se jucau.

Selena și Cara și-au dorit să înceapă un nou trend pe platforma internațională. Deși nu s-a comunicat încă o dată oficială a lansării celui de-al doilea sezon, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize le-au pregătit producătorii de această dată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×