Reclamă

Only Murders in the Building

Selena Gomez cu părul prins la premiera sezonului doi al seriei Only Murders in The Building
Divertisment
// 29 iunie 2022

Selena Gomez a participat la premiera sezonului doi al seriei Only Murders In The Building. Vedeta a purtat o rochie cu paiete

Selena Gomez a participat la premiera sezonului doi al seriei Only Murders In The Building. Actrița în vârstă de 29 de ani și-a expus silueta într-o rochie argintie cu paiete. Aceasta a pozat pe covorul roșu alături de colegii săi de platou, Steve Martin și Martin Short.
Reclamă
Selena Gomez îmbrăcată într-o rochie albă în timp ce este prezentă la un show de modă din New York
Divertisment
// 22 februarie 2022

Selena Gomez a încercat să se ascundă de fotografi. Vedeta a fost prezentă la un show de comedie din New York

În ciuda programului încărcat, Selena Gomez reușește să-și facă timp pentru a se distra. Vedeta în vârstă de 29 de ani a fost surprinsă recent în timp ce se îndrepta la un show de comedie, The Comedy Cellar alături de un grup de apropiați. Paparazzi nu au scăpat-o din ochi nicio clipă. Acestea a fost și motivul pentru care Selena Gomez a încercat să se ascundă de fotografi și să treacă neobservată printre ei.
Selena Gomez într-o rochie albastră la Festivalul de Film de la Cannes din 2019
Divertisment
// 11 decembrie 2021

Selena Gomez a ieșit la plimbare în New York. Cum a fost surprinsă după filmările sezonului 2 din Only Murders in the Building

Selena Gomez a ieșit la plimbare în New York. Actrița în vârstă de 29 de ani a fost surprinsă alături de un câine în timp ce părăsea platourile de filmare ale sezonului doi din serialul de succes Only Murders in the Building. Vedeta s-a camuflat din cap până-n picioare și s-a ferit de fotografii prezenți.
Selena Gomez, la premiera filmului Dolittle, ]ntr-o rochie roz cu negru, maxi
Divertisment
// 7 septembrie 2021

Selena Gomez are o scenă sexy în Only Murders in the Building. Cum apare artista în serialul tv

Fanii artistei sunt în extaz. Selena Gomez are o scenă sexy în Only Murders in the Building. Imaginile cu ea, goală la duș, au făcut deliciul tabloidelor după ce imaginile au apărut pe agențiile de presă. Un alt detaliu au remarcat cei care o apreciază pe vedetă.
Reclamă
×