Reclamă

Selena Gomez a fost surprinsă în rochie de mireasă. Imaginile vin la scurt timp după ce a vorbit despre viața ei amoroasă

Selena Gomez a fost surprinsă în rochie de mireasă. Imaginile cu artista vin la scurt timp după ce aceasta a vorbit despre viața sa amoroasă. Gomez se întoarce în cel de-al treilea sezon al seriei Only Murders in the Building în rolul personajului Mabel Mora. 

Publicat: 22 martie 2023, 11:00

Selena Gomez a strălucit într-o rochie superbă de mireasă. Personajul său, Mabel Mora, pare că urmează să se căsătorească în cel de-al treilea sezon al seriei de succes, Only Murders in the Building. Actrița a fost surprinsă pe platourile de filmare din New York. Alături de ea s-au aflat și colegii ei de platou, Steve Martin și Martin Short.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a fost surprinsă în rochie de mireasă

Pe contul oficial de Twitter al seriei de succes au apărut mai multe imagini cu Gomez în rochia sa de mireasă. Producătorii anunță cu succes lansarea celui de-al treilea sezon. Gomez a distribuit și ea câteva imagini pe contul său personal de Instagram.

Vezi mai multe imagini cu Selena Gomez în Galeria Foto!

Selena Gomez într-o rochie de mireasă în sezonul trei din Only Murders in The Building
Selena Gomez a apărut în rochie de mireasă la scurt timp după ce a vorbit despre viața ei amoroasă / Profimedia Images

Acestea vin la scurt timp după ce a anunțat că ia o pauză de la social media pentru a se concentra asupra vieții sale private. Selena a povestit într-un interviu recent câteva detalii despre viața ei amoroasă. Actrița internațională a primit o mulțime de comentarii pozitive și aprecieri de la comunitatea ei din mediul online.

Reclamă

Deși actrița nu s-a căsătorit în viața reală, fanii au fost de-a dreptul încântați să o vadă pe aceasta în rochie de mireasă. Nu este clar dacă personajul actriței urmează să se căsătorească în cel de-al treilea sezon, însă vedeta pare că își va mai ține fanii în suspans o bună perioadă de timp.

Aceasta nu a făcut prea multe dezvăluiri despre producția în care joacă.

Data oficială de lansare a celui de-al treilea sezon nu a fost confirmată, însă publicațiile internaționale susțin că acesta ar urma să apară anul acesta la jumătatea verii.

Reclamă

Ce spune Selena Gomez despre viața ei amoroasă

În timp ce în serial se pregătește să devină mireasă, în viața reală lucrurile nu sta la fel de bine pentru Selena Gomez. Actrița mult îndrăgită le-a povestit admiratorilor săi despre felul în care s-a confruntat cu probleme în relațiile amoroase din ultimii ani.

Într-un interviu recent a oferit mai multe informații despre motivul pentru care a fost singură o bună perioadă de timp. La scurt timp după interviu a postat și un TikTok pentru fanii săi. 

”Urăsc acele momente când fetele se plângă de faptul că nu sunt văzute de crush-ul lor. Dumnezeule, crush-ul meu nici măcar nu există! Însă sunt în căutarea acelei iubiri”. 

Videoclipul a apărut la scurt timp după ce au început să circule zvonuri privind o relație cu muzicianul Drew Taggart. Drew și fosta sa iubită, Eve Jobs, s-au despărțit la începutul acestui an. O sursă a declarat pentru US Weekly faptul că Selena și Drew se întâlnesc pe ascuns.

Se pare că cei doi încearcă să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Apropiații actriței spun că Gomez este entuziasmată de prezența muzicianului în viața ei. Diva este foarte afectuoasă cu acesta atunci când se întâlnesc, relatează YahooNews.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×