Reclamă

Selena Gomez își roagă fanii să fie mai buni. Vedeta este copleșită de neînțelegerile din mediul online

Selena Gomez își roagă fanii să fie mai buni. Vedeta internațională se simte copleșită de neînțelegerile din mediul online. Diva a fost implicată în mai multe conflicte cu Hailey Bieber și Kylie Jenner. Gomez pare că nu mai face față comentariilor răutăcioase.

Publicat: 8 martie 2023, 11:42

După ce a anunțat că se retrage de pe platformele din medul online, Gomez pare că s-a întors pentru a le oferi fanilor săi un îndemn. Cântăreața a postat un nou TikTok în care a declarat că le dorește doar binele celor din jur. Vedeta nu vrea să fie implicată în niciun conflict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez își roagă fanii să fie mai buni

Vedeta din Ony Murders in the Building spune că are inima tot mai îngreunată de comentariile din mediul online. Acesta nu vrea să fie implicată în ”drama” declanșată de Hailey Bieber și Kylie Jenner.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Gomez s-a folosit de platforma sa de TikTok pentru a le transmite fanilor săi să fie buni unii cu ceilalți și să nu dea curs răutăților din mediul online. Selena Gomez și-a început videoclipul prin a împărtăși cu fanii săi rutina sa de make up de zi cu zi. În secțiunea de comentarii Gomez a lăsat un mesaj pentru comunitatea sa din mediul online.

Reclamă

”Vă mulțumesc tuturor. Vă ibesc atât de mult. Sunt profund recunoscătoare pentru fiecare în marte. Mă faceți incredibil de fericită. Vă rog din suflet să fiți mai buni unii cu ceilalți și să luați în calcul importanța sănătății mintale. Inima mea a fost atât de îngreunată în ultima vreme. Nu-mi doresc decât binele pentru toți. Vă trimit toată dragostea mea.”

Comentariile Selenei vin la scurt timp după ce vedeta s-a văzut prinsă într-un cnflict început de Hailey Bieber, actuala soție a lui Justin Bieber, fostul iubit al Selenei.

În conflict ar fi fost implicată și Kylie Jenner, prietena cea mai bună a modelului Hailey Bieber. Totuși Jenner și Gomez au declarat în mediul online faptul că au o relație bună, după cum relatează publicația People.

Reclamă

Selena Gomez a anunțat că renunță la social media

Videoclipul postat pe tikTok apare la mai puțin de o lună de când diva a anunțat că își dorește o pauză de la social media. Selena a declarat că nu mai poate face față răutăților din mediul online. Diva nu a vrut să renunțe complet la rețelele de socializare.

Aceasta și-a anunțat fanii că se va întoarce, însă va lua o pauză. Postările sale de pe contul de Instagram au fost tot mai rare, sem că diva își respectă promisiunea. Surpriza a venit de e contul său de TikTok, acolo unde a postat un videoclip recent.

Gomez este foarte atentă cu aparițiile sale din mediul online, dar și cu cele din public. Primele imagini cu Selena Gomez după ce a renunțat la rețelele de socializare au surprins-o pe divă în New York. Aceasta s-a aflat prezentă la filmările celui de-al treilea sezon din seria Only Murders in the Building.

Selena se concentrează asupra carierei sale și încearcă să nu acorde atenție conflictelor din mediul online. Aceasta își sfătuiește fanii să fie înțelegători și buni unii cu alții.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×