Reclamă

Primele imagini cu Selena Gomez după ce a renunțat la rețelele de socializare. Artista a fost surprinsă pe străzile din New York

Primele imagini cu Selena Gomez după ce a renunțat la rețelele de socializare. Vedeta internațională a fost surprinsă alături de fanii săi pe străzile din New York. Selena are un program foarte încărcat în această perioadă.

Publicat: 1 martie 2023, 12:38

Selena Gomez filmează pentru cel de-al treilea sezon al seriei Only Murders in the Building. Actrița a fost surprinsă de paparazzi chiar după filmări. Afară a fost așteptată de un grup de fani entuziasmați. Cântăreața s-a oprit din drum pentru a sta la poze pentru cei care o apreciază.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Selena Gomez după ce a renunțat la rețelele de socializare

Selena Gomez își face întotdeauna fani pentru admiratorii săi. Cântăreața a decis să ia o mică pauză de la filmările pentru seria Only Murders in the Building și să stea la o sesiune de fotografii. Artista a fost pozată chiar într-una dintre ținutele pe care le va purta în nou sezon al serialului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selena Gomez pe străzile din New York într-o ținută violet
Selena Gomez a purtat o ținută elegantă / Profimedia Images

Gomez a încercat să nu lase foarte multe la vedere. Cel de-al treilea sezon al seriei de comedie este așteptată cu mult entuziasm. Selena a pozat într-o rochie roșie mulată. În picioare a purtat o pereche de pantofi negri și  o pereche de șosete albe.

Reclamă

Actrița a încercat să se încălzească. Temperaturile scăzute din New York nu sunt pe placul lor. Aceasta a purtat peste rochia mulată o geacă mare violet.

Părul și machiajul au fost simple. În serialul Only Murders in the Building, Gomez o interpretează pe Mabel. Aceasta deslușește diferite mistere care apar în clădirea în care locuiește. Filmările pentru producție sunt în ti. Acestea se desfășoară în New York.

Gomez a postat câteva imagini din culise pe contul său de Instagram. Diva a anunțat recent că se va retrage de pe rețelele de socializare. Decizia ei i-a luat complet prin surprindere pe admiratori.

Reclamă

Selena Gomez a renunțat la rețelele de socializare

Selena Gomez a renunțat la rețelele de socializare. Artista nu a mai făcut față presiunii venite din mediul online. Aceasta afst criticat de fanii săi pentru a luat în greutate. Gomez a încercat să se apere și să le ofere acestora câteva explicații.

”Voi lua o pauză de la social media. Tot ce se petrece aici devine absurd și este toxic. Am 30 de ani, cred că sunt puțin prea în vârstă pentru așa ceva. Vă iubesc în continuare. Am să mă întorc, mai devreme sau mai târziu. Însă în acest moment am nevoie de o pauză.”

”Medicamentele pe care le iau pentru boala de care sufăr, lupus, duc la fluctuații de greutate. Este ceva ce se întâmplă de fiecare dată. Nu pot controla acest aspect. Este ceva cât se poate de normal. Prefer să fiu sănătoasă și să am grijă de mine, iar aceste medicamente sunt foarte importante.”

Selena ar fi fost criticată și de fanii vedetei Hailey Bieber. Artista nu a dat curs răutăților din mediul online. Se zvonește faptul că Selena și Hailey nu au deloc o relație bună. În prezent Gomez nu și-a dezactivat conturile de social media. Totuși aceasta a anunțat că nu va mai posta pentru o vreme nimic în mediul online.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×