Reclamă

Selena Gomez a vorbit despre creșterea în greutate. Artista le-a explicat fanilor transfomarea corpului ei: „Nu sunt model”

Selena Gomez a vorbit despre creșterea în greutate. Artista le-a explicat transfomarea corpului ei: „Nu sunt model”. Artista a mai spus că nu va fi niciodată model de podium spunându-le criticilor să „plece” dacă nu le place ceea ce văd.

Publicat: 19 februarie 2023, 8:28

Artista, în vârstă de 30 de ani, a abordat recent creșterea în greutate cu care s-a confruntat în ultimul timp. Selena a spus în timpul unui live pe TikTok că medicamentele pe care le ia pentru a-și tratat lupusul au dus la fluctuații drastice de greutate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a vorbit despre creșterea în greutate

„Când le iau, rețin foarte multă apă și asta se întâmplă. E foarte normal. Când nu fac asta, am tendința de a pierde în greutate”, a spus Gomez într-un videoclip distribuit pe Twitter.

Ea a continuat: „Voiam doar să spun și să încurajez pe oricine care simte orice fel de rușine să nu o mai facă. Prin același lucru am trecut și eu, dar nimeni nu știe povestea reală”.

În ciuda impactului pe care l-a avut acest diagnostic asupra sănătății ei mintale, Gomez încearcă să rămână concentrată pe imaginea de ansamblu: sănătatea ei.

Reclamă

„Vreau doar ca oamenii să știe că ești frumoasă și că ești minunată”, a spus ea. „Da, avem zile în care poate ne simțim fără chef, dar aș prefera să fiu sănătoasă și să am grijă de mine. Medicamentele mele sunt importante și cred că ele mă ajută”.

Vedeta a mai menționat că ea „nu este un model” și „nu va fi niciodată”. Cu toate acestea, ea a încheiat videoclipul cu un mesaj special pentru fanii ei.

„Vă iubesc și vă mulțumesc pentru susținere și înțelegere”, a spus ea. „Și dacă nu, pleacă, pentru că sincer nu cred în rușinerea oamenilor din cauza corpului lor sau altceva”.

Reclamă

Selena Gomez a fost diagnosticată cu lupus în 2014

Gomez a fost diagnosticată cu lupus, o boală cronică autoimună care duce adesea la creșterea în greutate, oboseală și dureri articulare, în 2014 și a vorbit sincer despre boala dureroasă în documentarul ei „My Mind & Me”.

În documentarul emoționant, cântăreața a dezvăluit că boala ei se înrăutățea. Ea a spus că nu mai simțise o astfel de durere chinuitoare de ani de zile.

„Acum doar doare. Dimineața când mă trezesc încep imediat să plâng pentru că mă doare totul”, a spus vedeta printre lacrimi. Pentru a face față durerii, Gomez a trebuit să ia un medicament intravenos, pe care îl încercase deja în trecut.

„A fost foarte greu de făcut data trecută”, a explicat Gomez. „Este foarte greu pentru sistemul tău la început, dar este în regulă.” Înainte de a lua noile medicamente, Gomez a încercat să-și trateze simptomele folosind chimioterapie.

Artista în vârstă de 29 de ani le-a transmis tuturor celor care au jignit-o pentru apariția de la Globurile de Aur 2023 că nu îi pasă de greutatea ei. De asemenea, ea a subliniat că „sunt perfectă așa cum sunt”. Selena Gomez i-a invitat pe toți cei care au râs de ea „să își vadă de treaba lor”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×