Reclamă

Selena Gomez a vorbit despre creșterea în greutate. Artista le-a explicat fanilor transfomarea corpului ei: „Nu sunt model”

Selena Gomez a vorbit despre creșterea în greutate. Artista le-a explicat transfomarea corpului ei: „Nu sunt model”. Artista a mai spus că nu va fi niciodată model de podium spunându-le criticilor să „plece” dacă nu le place ceea ce văd.

Publicat: 19 februarie 2023, 8:28

Artista, în vârstă de 30 de ani, a abordat recent creșterea în greutate cu care s-a confruntat în ultimul timp. Selena a spus în timpul unui live pe TikTok că medicamentele pe care le ia pentru a-și tratat lupusul au dus la fluctuații drastice de greutate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a vorbit despre creșterea în greutate

„Când le iau, rețin foarte multă apă și asta se întâmplă. E foarte normal. Când nu fac asta, am tendința de a pierde în greutate”, a spus Gomez într-un videoclip distribuit pe Twitter.

Ea a continuat: „Voiam doar să spun și să încurajez pe oricine care simte orice fel de rușine să nu o mai facă. Prin același lucru am trecut și eu, dar nimeni nu știe povestea reală”.

În ciuda impactului pe care l-a avut acest diagnostic asupra sănătății ei mintale, Gomez încearcă să rămână concentrată pe imaginea de ansamblu: sănătatea ei.

Reclamă

„Vreau doar ca oamenii să știe că ești frumoasă și că ești minunată”, a spus ea. „Da, avem zile în care poate ne simțim fără chef, dar aș prefera să fiu sănătoasă și să am grijă de mine. Medicamentele mele sunt importante și cred că ele mă ajută”.

Vedeta a mai menționat că ea „nu este un model” și „nu va fi niciodată”. Cu toate acestea, ea a încheiat videoclipul cu un mesaj special pentru fanii ei.

„Vă iubesc și vă mulțumesc pentru susținere și înțelegere”, a spus ea. „Și dacă nu, pleacă, pentru că sincer nu cred în rușinerea oamenilor din cauza corpului lor sau altceva”.

Reclamă

Selena Gomez a fost diagnosticată cu lupus în 2014

Gomez a fost diagnosticată cu lupus, o boală cronică autoimună care duce adesea la creșterea în greutate, oboseală și dureri articulare, în 2014 și a vorbit sincer despre boala dureroasă în documentarul ei „My Mind & Me”.

În documentarul emoționant, cântăreața a dezvăluit că boala ei se înrăutățea. Ea a spus că nu mai simțise o astfel de durere chinuitoare de ani de zile.

„Acum doar doare. Dimineața când mă trezesc încep imediat să plâng pentru că mă doare totul”, a spus vedeta printre lacrimi. Pentru a face față durerii, Gomez a trebuit să ia un medicament intravenos, pe care îl încercase deja în trecut.

„A fost foarte greu de făcut data trecută”, a explicat Gomez. „Este foarte greu pentru sistemul tău la început, dar este în regulă.” Înainte de a lua noile medicamente, Gomez a încercat să-și trateze simptomele folosind chimioterapie.

Artista în vârstă de 29 de ani le-a transmis tuturor celor care au jignit-o pentru apariția de la Globurile de Aur 2023 că nu îi pasă de greutatea ei. De asemenea, ea a subliniat că „sunt perfectă așa cum sunt”. Selena Gomez i-a invitat pe toți cei care au râs de ea „să își vadă de treaba lor”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două femei care se țin în brațe și reprezintă cele două zodii care pierd bani în luna iunie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în luna iunie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Nu este cel mai bun moment pentru a face investiții majore. Cei trei nativi sunt sfătuiți de...
2
tineri îndrăgostiți care stau liniștiți într-o zi senină
Horoscop
Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele
Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi,...
3
Căpșuni alături de bucăți de ciocolată neagră, ingrediente folosite pentru un desert viral
Rețete
Desert viral cu căpșuni și ciocolată. Se poate face și cu banane
Acest desert viral cu căpșuni și ciocolată se prepară simplu și rapid. Se poate face cu doar câteva ingredient, iar dacă nu ai căpșuni acasă poți să încerci să le înlocuiești cu banane. Acest...
4
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura, într-un bol, o gogoașă secționată, alături de flori de dovlecei
Rețete
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețetă de desert rapid și ușor
Pentru că gogoșile sunt foarte îndrăgite în bucătăria românească și se prepară în multe moduri, avem pentru tine o rețetă de gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Este o rețetă simplă și ușoară, din...
5
Prințesa Leonor a Spaniei, într-o ținută militară
Familia Regală
Cine sunt viitoarele Regine ale lumii. Prințesele de acum sunt de o frumusețe rară și își fac mamele mândre oriunde merg
Femeile din Familiile Regale precum Regina Letizia a Spaniei, Regina Maxima a Țărilor de Jos și Regina Maria a Danemarcei sunt cunoscute pentru eleganța lor și pentru munca pe care o depun pentru țările...
PARTENERI
×