Reclamă

Selena Gomez a fost fotografiată în costum de baie. Artista se distrează pe un iaht cu Nicola Peltz și Brooklyn Beckham în Mexic

Selena Gomez a fost fotografiată în costum de baie. Artista și-a arătat trupul tonifiat în timp ce se distra la bordul unui iaht cu prietenii Brooklyn Beckham și Nicola Peltz în Cabo San Lucas, Mexic. Cântăreața a etichetat trio-ul drept „trouple”.

Publicat: 5 ianuarie 2023, 7:48

Artista în vârstă de 30 de ani a publicat recent fotografii îmbrățișându-se cu actrița în vârstă de 27 de ani, și soțul acesteia în vârstă de 23 de ani, într-o fotografie de pe Instagram. Selena arăta incredibil într-un top alb Myra Swim și bikini negri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selena Gomez a fost fotografiată în costum de baie

Vedeta și-a arătat tatuajele de pe picioare și spate în timp ce s-a bucurat de o baie răcoritoare. Selena și-a etalat frumusețea naturală și a uimit cu felul ei de a fi în compania prietenilor. Ea a purtat și o pereche de cercei mari, cerc, din argint.

Nicola a avut o apariție șic într-un crop-top și o fustă asortată. Soția lui Brooklyn Beckham a purtat și o eșarfă albă pe cap. Ea a fost văzută mai mult în brațele partenerului său în vârstă de 23 de ani, decât distrându-se cu fetele.

Fiul lui David și Victoria Beckham a purtat o cămașă cu model galben și pantaloni scurți albi. Ținuta a fost accesorizată cu o șapcă de baseball și ochelari de soare.

Reclamă

Brooklyn Beckham și-a petrecut Crăciunul cu familia soției sale, mai degrabă decât să sărbătorească cu părinții și frații săi. Există zvonuri că Nicola și Victoria Beckham nu se înțeleg foarte bine și că există unele tensiuni între familii.

Recent, s-a scris că David Beckham și-a confruntat fiul în legătură cu discuțiile dintre Nicola Peltz și soția sa, Victoria. Fostul fotbalist vrea ca tensiunile din familia lor să se rezolve și să nu mai existe discuții în contradictoriu între cele două femei.

„Nu cred că David și-a pierdut cumpătul sau a vorbit dur cu el. Într-un final s-a întâmplat”, a declarat la vremea respectivă o sursă a publicației Daily Mail.

Reclamă

Cum s-a distrat Selena Gomez de Revelion

Selena a dansat cu ceilalți prieteni pe iaht, în timp ce Nicola și Brooklyn stăteau îmbrățișați lângă ei. Talentata vedetă a publicat o serie de fotografii pe care le-a descris cu „Anul Nou partea 1” și a încărcat o gamă largă de poze din călătoria ei în Los Cabos pentru a-și lua rămas bun de la 2022.

Într-o altă fotografie se poate vedea cum Selena s-a odihnit pe o plasă care era atașată de iaht și s-a îmbrățișat cu Nicola și Brooklyn în timp ce toți făceau o pauză.

De asemenea, actrița The Only Murders In The Building a fost văzută ținându-se de mână cu Nicola în timp ce amândouă își etalau rochiile Maison Valentino asortate. Acestea aveau mici decupaje pe laterale și pe spate și străluceau sub blițurile camerei.

Cele două, care au sărbătorit și Ziua Recunoștinței împreună în noiembrie anul trecut, au mai purtat platforme asortate, transparente, care erau fixate cu bretele subțiri în jurul gleznelor.

„Mulțumesc @maisonvalentino pentru rochii! Mă simțeam ca o zână! a scris Selena într-o a treia serie de fotografii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×