Reclamă

David Beckham și-a confruntat fiul în legătură cu discuțiile dintre Nicola Peltz și soția sa, Victoria

David Beckham și-a confruntat fiul în legătură cu discuțiile dintre Nicola Peltz și soția sa, Victoria. Fostul fotbalist vrea ca tensiunile din familia lor să se rezolve. El nu își mai dorește să existe discuții în contradictoriu între cele două femei.

Publicat: 30 septembrie 2022, 11:43

"Nu cred că David și-a pierdut cumpătul sau a vorbit dur cu el. Într-un final s-a întâmplat", a declarat o sursă a publicației Daily Mail. Cu toate acestea, se pare că David i-a prezentat "actul de revoltă" fiului lui în vârstă de doar 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Beckham și-a confruntat fiul

Potrivit sursei menționate mai sus, se pare că Brooklyn și David au ieșit în oraș. Fostul fotbalist i-a atras atenția fiului său că astfel de lucruri nu trebuie să se facă în familia lor. Sursa a mai menționat că David i-a spus lui Brooklyn că ce se va întâmpla în continuare depinde doar de el. Cu toate acestea, a menționat că drama trebuie să înceteze, scrie PageSix.

Se pare că David a fost foarte deranjat de comentariile pe care Nicola Peltz în vârstă de 27 de ani le-a făcut într-un interviu comun cu Brooklyn pentru Grazia US’ fall 2022.

Ce au spus de fapt Brooklyn și Nicola

Cei doi tineri, care s-au căsătorit pe data de 9 aprilie, au discutat despre titlurile care apar în presă în legătură cu relația dintre Nicola și Victoria.

Reclamă

„Ca să fiu sincer, soția mea este prioritatea mea numărul 1. Nu vreau să o văd niciodată supărată”, a spus Brooklyn. „Atunci când oamenii spun lucruri ridicole, vorbim despre ele și mergem mai departe. Ne acoperim spatele unul celuilalt 100% și mergem împreună mai departe”.

Peltz a clarificat, de asemenea, decizia ei de a îmbrăca o rochie Valentino în loc să aleagă un model de la fosta Spice Girl, care urma să-i devină soacră.

„Ne-am întâlnit pentru a începe să proiectăm rochia. Apoi au trecut câteva zile și nu am auzit nimic de la ea. Victoria a sunat-o pe mama și a spus că atelierul ei nu poate să o facă. Așa că, am vorbit cu mama mea și stilistul meu, Leslie Fremar și am spus: „Ei bine, din păcate, acest lucru nu se poate întâmpla. Deci care este următorul pas?” și-a amintit ea.

Reclamă

„Sunt un fan al lui Valentino și al creațiilor lor de atât de mult timp. Am fost foarte norocos să pot merge la atelier pentru a alege rochia. Chiar asta s-a întâmplat”.

Sursa Daily Mail a spus că David a fost „foarte îngrozit de interviul cu Grazia. Lui i s-a părut că cei doi au vrut să spele lenjeria murdară a familiei în public”.

De asemenea, sursa a mai susținut că frații mai mici ai lui Brooklyn, Romeo, 20 de ani, și Cruz, 17, sunt „de asemenea răniți” de comentariile celor doi.

Nicola Peltz alături de viitorul său soț, Brokklyn Beckham, în tip ce vorbesc cu invitații de la nunta lor
Soția lui Brooklyn Beckham a strălucit într-o ținută superbă / Profimedia Images

De la ce au pornit discuțiile între cele două femei

PageSix a dat fost prima publicație care a scris în august că Peltz și Posh Spice nu se întâlnesc. „Nu se suportă și nu vorbesc”, a spus o sursă apropiată familiei.

Sursa a spus că Peltz, fiica miliardarului din New York Nelson Peltz, nu a vrut ca viitoarea ei soacră „să facă parte din planificare și nu a acceptat nicio idee de la Victoria în nimic. Comunicarea a fost minimă”.

Într-un alt interviu comun pentru coperta Vogue Hong Kong din septembrie 2022, tinerii căsătoriți au explicat cum se ocupă de „comentariile externe” despre căsătoria lor. „Nu ne gândim la relația noastră ca fiind în centrul atenției, ci doar ne gândim ca fiind într-o relație”.

Brooklyn și Peltz au negat anterior că există probleme între noră și soacră.

„Am învățat că vor încerca întotdeauna să scrie chestii de genul acesta”, a spus Brooklyn pentru Variety în numărul „Power of Young Hollywood”. „Întotdeauna vor încerca să doboare oamenii. Dar toată lumea se înțelege, ceea ce este bine”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×