Reclamă

Eva Longoria a purtat o rochie scurtă. Actrița de 47 de ani a avut parte de un accident vestimentar

Eva Longoria a purtat o rochie scurtă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Actrița în vârstă de 47 de ani s-a relaxat alături de cele mai bune prietene pe un teren de golf. Vedeta internațională a optat pentru un look casual.

Publicat: 22 iulie 2022, 11:38

Fotografii au urmărit-o pe vedetă la fiecare pas și au încercat să nu o scape din privir. Actrița a mers la un meci de golf alături de câteva prietene, iar mai apoi a luat prânzul la un restaurant de lux de pe plaja Puerto Banus. Bruneta focoasă se află în această perioadă în vacanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eva Longoria a purtat o rochie scurtă

Eva Longoria demonstrează că vârsta este doar un număr. Când vine vorba de ținutele pe care le îmbracă, aceast nu se dă înlături de la nimic. Diva nu ține cont de standardele impuse de societate și alege unele dintre cele mai sexy rochițe.

Vezi mai multe imagini cu Eva Longoria în Galeria Foto!

Eva Longoria a purtat o rochie scurtă cu o crăpătură pe picior
Eva Longoria demonstrează că vârsta este doar un număr / Profimedia Images

De data aceasta a participat la un meci de golf unde a ales să poarte o rochie scurtă cu o crăpătură pe picior. Rochia i-a jucat feste divei și a pus-o într-o situație jenantă. Aceasta a fost la un pas de accident vestimentar și și-a lăsat la vedere părțile intime în momentul în care s-a aplecat.

Reclamă

Fotografii nu au ratat momentul, iar imaginile țin acum primele pagini ale presei internaționale. Eva nu a părut deloc deranjată de acest aspect. Actrița și-a văzut în continuare de treabă și s-a distrat alături de prietenele sale. Vedet petrece o vară departe de griji.

Chiar dacă are un program aglomerat reușește să-și planifice câteva vacanțe luxoase pe care să nu le uite. Eva Longoria a fost ulterior zărită la cumpărături alături de buna sa prietenă, Maria Bravo.

Longoria este recunoscută pentru cercul său de prieteni. Printre aceștia se numără și Victoria Beckham. Diva a luat parte anul acesta la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Eva Longoria

Eva Longoria este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Vedeta în vârstă de 47 de ani s-a făcut de-a lungul timpului remarcată datorită frumuseții și talentului său. Vedeta a apărut în mai multe emisiuni de televiziune și și- început crier încă din anul 1999.

Artista a avut nenumărate roluri muzicale și a fost deseori felicitată pentru timbrul său vocal special. Pe măsură ce a reușit să-și construiască o carieră de succes aceasta a început să se implice și în activități de filantropie. Vedeta a înființat în anul 2006 o fundație care ajută tinerii și adulții cu dizabilități.

În anul 2009 aceasta a fost desemnată ”Philanthropist of the Year”. Aceasta a reușit să-și rească cerculd e apropiați și să se împrietenească cu alte nume influențe precum Victoria Beckham. Pe plan personal, diva a avut mai multe căsnicii.

Aceasta a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher între 2002 – 2004. Ulterior s-a căsătorit cu Tony Parker între 2007 -2011. Relația lor nu a durat foarte mult timp, iar la scurt timp vedeta a cerut divorțul. În anul 2016 s-a căsătorit cu Jose Baston alături de care are și un copil, Santiago Enrique Baston.

Băiețelul divei are deja patru anișori, iar actrița spun că micuțul este cea mai mare realizare a sa.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×