Reclamă

Shakira a fost surprinsă într-o ambulanță. Tatăl cântăreței a fost dus la spital în urma unei căzături

Shakira a fost surprinsă într-o ambulanță. Imaginile cu artista au început să circule pe internet la scurt timp după ce aceasta a confirmat despărțirea de fostul său partener, Gerard Pique. După mai bine de 12 ani de relație, cei doi au decis că este timpul să meargă pe drumuri separate. În ciuda momentelor delicate din viața sa, artista a ținut să-și liniștească fanii cu privire la fotografiile care au ajuns virale în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 iunie 2022, 13:23

Având în vedere situația delicată din viața cântăreței, cei mai mulți admiratori s-au îngrijorat cu privire la starea acesteia de sănătate atunci când au văzut fotografiile ce o surprindeau în ambulanță. Însă adevărul este cu totul altul. Se pare că vedeta și-a însoțit tatăl la spital. William Mebarak Chadid, în vârstă de 90 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira a fost surprinsă într-o ambulanță

Shakira a fost nevoită să-și liniștească admiratorii din mediul online. Vedeta nu a vrut să dea curs speculațiilor privind un posibil incident cauzat de despărțirea de fostul partener. Astfel, cântăreața a postat un mesaj emoționant pe contul său de Twitter.

Vezi mai multe imagini cu Shakira în Galeria Foto!

Alături de acesta s-a aflat și o fotografie în care apare împreună cu tatăl său, William Mebarak Chadid. Omul de afaceri în vârstă de 90 de ani a avut nevoie de spitalizare și îngrijiri medicale. Se pare că acesta s-a rănit în urma unui accident în care a căzut. Fotografia cu William și Shakira a strâns sute de mesaje de încurajare pentru tatăl artistei.

Reclamă

”Primesc multe mesaje de îngrijorare după ce am fost fotografiată într-o ambulanță în Barcelona. Aceste fotografii sunt de weekend-ul trecut, când tatăl meu a căzut și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Eu l-am acompaniat în ambulanța care l-a dus la spital. În acest moment se recuperează. Sper să îi transmiteți cele mai bune urări. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și susținerea voastră.”

Imediat ce vedeta a făcut mesajul public, îngrijorările fanilor săi s-au diminuat. Cu toate acestea, admiratorii vedetei rămân precauți cu privire la starea de spirit a artistei.

Acesta nu trece prin cea mai ușoară perioadă din viața sa, iar despărțirea de Pique s-ar putea să o afecteze mai mult decât își dorește.

Reclamă

Shakira și Pique locuiesc deja separat

Vestea că artista pune capăt relației sale cu Pique i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales că Shakira a fost surprinsă recent într-o ambulanță. Însă imaginile s-au dovedit a fi mai vechi și nu au avut nicio legătură cu problemele actuale din viața vedetei.

Cântăreața și fotbalistul au decis să se mute separat după ce acesta a fost acuzat de infidelitate. Se pare că Gerard Pique și-ar fi înșelat partenera cu o blondă în vârstă de 20 de ani. Identitatea femeii nu a fost încă dezvăluită în presa internațională.

Această nouă relație a lui Pique l-ar putea costa scump. Shakira nu vede în prezent cal de împăcare și este decisă să stea cât mai departe de cel cu care a avut o poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. Pique ar fi plecat deja din casa în care locuia Shakira și cei doi copii.

Presa din Spania susține că vedeta internațională a fost cea care i-a cerut fotbalistului să părăsească locuința. Infidelitatea fotbalistului nu poate fi trecută ușor cu vederea.

Deși Shakira și Pique au o relație de 12 ani și doi copii superbi împreună, aceștia nu au fost căsătoriți niciodată. Rămâne de văzut cum va evolua situația dintre cei doi parteneri și dacă aceștia vor găsi o cale de împăcare sau vor rămâne separați.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×