Reclamă

Shakira și-a arătat trupul tonifiat într-o ținută sexy. Artista a dansat într-un sutien negru și fustă scurtă

Shakira și-a arătat trupul tonifiat într-o ținută sexy. Artista face foarte bine ceea ce face în cea mai recentă postare pe Instagram. Cântăreața în vârstă de 45 de ani și-a arătat mișcările de dans într-un top transparent și o fustă mini. Ea a dansat pe piesa „Push It” de la Salt-N-Pepa.

Publicat: 25 mai 2022, 11:41

Shakira a distribuit videoclipul pentru sărbătorirea premierei de săptămâna viitoare a filmului Dancing With Myself de la NBC, unde va avea rolul de jurat alături de Nick Jonas și Liza Koshy, scrie yahoonews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira și-a arătat trupul tonifiat

Shakira a subtitrat postarea: „#DancingWithMyself are premiera pe 31 mai și mă face să dansez pe una dintre melodiile mele preferate din toate timpurile. @nickjonas @lizakoshy @camillekostek este timpul să „împingem foarte bine”!

Fanii au fost pe fază și au remarcat rapid abilitățile de dans ale Shakirei, un fan comentând: „Suntem gata să ne uităm la regina! Abia aștept!!! 😍😍😍😍”. Un altul a adăugat: „Slay Queen 🔥❤️”. Chiar și gazda emisiunii Camille Kostek a spus: „Provocare acceptată!!! 💃🏼”.

Vezi mai multe imagini cu Shakira în GALERIA FOTO!

Reclamă

Aceasta nu este prima provocare pe care Shakira o duce la bun sfârșit cu brio. Artista a fost invitată recent la Jimmy Fallon și a dansat pe rimurile celei mai noi melodii ale sale. Shakira a venit cu zâmbetul pe buze în emisiunea TV.

Aceasta a îmbrăcat o ținută care nu avea cum să treacă neobservată. Artista a purtat o rochie scurtă, cu zone transparene sub bust. Pe lângă faptul că vedeta a ales una dintre cele mai scurte și mulate ținute, aceasta a venit la emisiune pe o pereche de botine înalte de 15 cm.

Am învățat ceva, nu-ți subestima niciodată dușmanii, așa că știu că trebuie să fiu atentă aici.

– Shakira

Reclamă

Cum se menține Shakira în formă

Dacă nu ți-ai dat seama deja, este nevoie de multă energie pentru a stăpâni aceste mișcări. Și dacă ai văzut vreodată una dintre spectacolele ei live, devine și mai intens. Pentru a rămâne în forma maximă pentru spectacolele ei, Shakira lucrează cu antrenoarea celebrităților Anna Kaiser șase zile pe săptămână.

„Shakira se concentrează cu adevărat pe coerența cu antrenamentele ei – forță, cardio-ul, rezistența, flexibilitate, totul”, a spus Kaiser pentru Vogue. Pentru a-și dezvolta rezistența, face sesiuni de dans de 90 de minute, amestecate cu cardio, forță și vinyasa flow.

În zilele în care are repetiții lungi, Kaiser a spus pentru E! News că Shakira preferă alte antrenamente precum înotul și circuitele de antrenament pe intervale de mare intensitate.

În ceea ce privește dieta ei, Shakira consumă proteine și legume proaspete. La micul dejun are ouă sau avocado și roșii, ulei de măsline și sare de mare. Dar pentru cină, masa ei este mai bogată în proteine. Mănâncă pește sau cotlete de porc cu o supă sau salată alături. Kaiser a mai spus că Shakira este o mare fană a smoothie-urilor cu proteine vegetale, fructe de pădure și verdeață.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×