Reclamă

Shakira și-a etalat formele la plajă într-un costum de baie galben. Artista se distrează alături de copii în Ibiza

Shakira și-a etalat formele la plajă într-un costum de baie galben. Artista a fost fotografiată pe o plajă în Ibiza, unde s-a distrat alături de copii. Vedeta a părut relaxată și s-a simțit bine în compania micuților săi.

Publicat: 21 aprilie 2022, 7:04 / Actualizat: 28 aprilie 2022, 16:57

Oricând, oriunde, Shakira arată absolut uimitor! Cântăreața în vârstă de 45 de ani a fost văzută făcând plajă împreună cu cei doi băieți ai săi – Milan, în vârstă de 7 ani, și Sasha Piqué Mebarak, în vârstă de 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira și-a etalat formele la plajă într-un costum de baie galben

Cântăreața „Hips Don’t Lie” și-a arătat trupul uimitor într-un costum de baie din două piese, în culori vibrante. Ea a purtat un sutien asortat cu o pereche de pantaloni scurți galbeni, scrie hollywoodlife.com.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Shakira, fotografiată în timp ce se dezbracă la plajă
Shakira a purtat un sutien asortat cu o pereche de pantaloni scurți galbeni / Profimedia Images

Artisei îi place cu siguranță să petreacă timp cu copiii ei. Aceasta a fost văzută adesea în compania micuților, la distracție și profită de fiecare clipă ca să se distreze cu ei. Ea și fiul Milan au scăpat de o situație potențial periculoasă în timp ce făceau o plimbare în parcul din Barcelona în septembrie anul trecut. Cântăreața a spus pe Instagram că a fost atacată de mistreți, detaliind totul și arătând o geantă distrusă ca dovadă a întâlnirii cu animalul.

Vedeta a arătat atunci o geantă neagră plină de noroi despre care a spus că a fost stricată în atac după ce cei doi mistreți au fugit cu ea în pădure. „Uite cum mi-au lăsat geanta doi mistreți care m-au atacat în parc”, le-a spus Shakira celor 70 de milioane de urmăritori pe Instagram, potrivit BBC. „Mi-au dus geanta în pădure cu telefonul înăuntru. Au distrus totul.”

Shakira și Pique, unul dintre cele mai puternice cupluri

Shakira este într-o relație cu Gerard Pique de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale videoclipului „Waka Waka”. Au continuat să iasă împreună. Ei se afișează adeseori în ipostaze tandre și nu se feresc să își demonstreze afecțiunea cu fiecare ocazie.

Reclamă

Potrivit Forbes Magazine, se pare că cei doi formează dintre cele mai puternice cupluri din lume. Deși sunt împreună de mai bine de un deceniu, cuplul nu și-a oficializat relația. Acesta pare să fie unul dintre aspectele care le fortifică relația.

Ca să spun adevărul, căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vadă ca pe soție. Aș prefera să mă vadă ca pe prietena lui. Iubita lui, prietena lui. E ca un fruct interzis, știi? Vreau să-l țin pe jar. Vreau să creadă că orice este posibil în funcție de comportament.

– Shakira

În ciuda faptului că amândoi au cariere de susținut și că au un program încărcat, Gerard și Shakira își vor face întotdeauna timp pentru un moment de distracție alături de cei doi copii ai lor.

În anul 2017 Shakira a lansat o melodie de dragoste care descrie povestea ei de dragoste alături de Piqué. Piesa „Me Enamoré” face parte de pe albumul El Dorado și se traduce prin „Te iubesc”.

whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×